Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NeKa Prej asi mame.
Kdyz ne..bude to muset prezit a ja budu muset pockat do vecera, aby ho to tak netizilo. ![]()
A to tam s tebou budou az do vecera??
@Leni112 Jen ta mensi a jen do 18:00, pak uz si ji tatinek vezme domu. ![]()
@NeKa Krasne rano, hezky den a jeste krasnejsi narozeniny!!
At jsou na tebe vsichni hodni, at jsi stastna a hlavne at se ti splni to nejtajnejsi prani. ![]()
@NeKa Ahojky.
Tak je konec vikendu, coz je pro tebe dobra zprava, me uz to teda stve vic..
I tim, ze MS konci az dnes.
Tak bych si prala, aby ovu dosla zase 9 DC, ktery vychazi na patek.
Ale s mym stestim to zase bude vselijak a to jeste ke vsemu pujdu asi od zitra marodit, protoze stav se mi nijak nezlepsil.
Tak aby pak vubec byla. ![]()
@Leni112
tak snad se brzy uzdravis
Ja se tesim moc… dva dny volna. Na zitra ani nemam nic domluveno, tak jsem rada. Nikam nemusim ![]()
@NeKa No musim, nehodi se mi byt nemocna.
Takze se zitra behem rana rozhodnu jestli k dr naklusu nebo ne.
Alespon bych mela cas na uklid a vanocni vyzdobu a napect… ![]()
Ani jsem si ten sex o vikendu neuzila.
![]()
Taky si konecne odpocines!
Hlavne, aby mely holky kvalitne sbaleno do skoly a ty jsi zase nejela s necim.. ![]()
@Leni112 Uz jsem ji vyhrozovala, ze jestli nema vse, tak ma smulu. ![]()
Bych sla marodit byt tebou. Takovy volno pred vanoci se hodi ![]()
@NeKa
Tak jdi…
Ja drive nesla nikdy marodit, litala jsem s antibiotikama a ted jak me vidi, od te nenocnice, rovnou mi to pise.. ![]()
@Leni112 Celej den klid a nuda a klasika vecer… narvano ![]()
Uz me to nebavi…
![]()
@NeKa Uz ani ne dve hodky! A ne ze tam zas budes milosrdne cekat s nejakejma hvezdama jak minule. ![]()
@NeKa Tak dobre rano a hezke dva dny volna.
Ja zacinam byt nesva z tech teplot. Moc to skace. ![]()
@Leni112 Dobre rano
A co chripka, nebo co to na tebe leze? Je ti lip? Nebo zustavas doma? Ta teplota bude urcite souviset s tim ![]()
Ja jeste lezim, ale uz se rozciluju… madam ma 50 min na nachystani se… snidane, zuby, vlasy… a za 5 min ma jit na bus a jeste nesnidala, nema cisty zuby a teprve se cese
Hlavne ze si pustila televizi
![]()
@NeKa Ani moc ne, stale jsem Huhla jak me nazvali a lezi mi to na pruduskach, takze budu volat k dr jestli me vezme a uvidim..zatim teda do prace jedu.
No dneska jsem jeste ve 2,ne-li dyl nespala a v pul 5 byla zase vzhuru, takze mozna ze jo..o to vic se bojim aby ovulace vubec dorazila.
![]()
Ma to na haku.
Tak hlavne ze to nejak stihne a nestresuje se. ![]()