Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
23.9.14 20:26

Určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2207
23.9.14 22:10

@veruskatecka mno tak třeba se zadařilo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
23.9.14 22:23

@danger007 Ahojky, urcite, vitame te tady. :kytka: A jak dlouho se teda zatim snazite? Kolik jsi DC? Aby jsme vedely s kym budeme moci pozdeji testovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
23.9.14 22:26

Uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
23.9.14 22:27

@veruskatecka Zatim je asi jeste brzo na jakekoliv zavery, ja jsem schopna na sobe po ovu vypozorovat uplne vsechno. :lol: Takze zatim vydrz! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
23.9.14 22:36

@danger007 @veruskatecka :mavam: Vitam novy snazilky.

Leni, mas pravdu :roll: ja minuly mesic mela taky vsechny mozny priznaky a rikala jsem si, ze takhle mi normalne vubec nebyva…a ejhle podobny stavy a pocity i prvni dny cyklu, tak jsem si rikala jaka jsem blaznivka a ted uz to snad nebudu vnimat tolik. Me je ted tak dobre, tak hezky… Dokonce jsem musela pocitat kolikaty jsem DC :mrgreen: ale bojim, bojim, az se cyklus prehoupne do druhy pulky…zase budu zrala na Chocholouska. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.9.14 10:15

@NeKa :D :palec: I já si dneska říkala kolik že DC jsem. :lol: Ale já opravdu zatím nic řešit nemusim, až příští týden ve středu jdu k doktorce, takže do té doby má mysl volno. :lol: Ač mi od úterý neni dobře, tak jsem si říkala, že by..ale s končící MS je to silně nepravděpodobný, ale stejně je to to první co mě napadne a chřipku si nepřipouštim. :lol: Takže na ovu stále teprv čekáš, třeba nakonec zase budem testovat nastejno, pokud mi to doktorka konečně srovná a budu zase na klasických „krátkých“ cyklech. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
25.9.14 11:06

@Leni112 :mavam: Ahoj kocko. Jsem 19DC a ovu zatim nebyla měla by prijit ted kazdym dnem. Je dost možné, ze me dozenes a tt budem delat spolu. :hug: Ja si po vikendovych nocnich donesla domu taky nejakyho bacila, nastesti to odnesly jen hlasivky a kasel si to nakonec rozmyslel. Ale to pocasi je hrozny, horsi jak na Aprila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.9.14 20:00

@NeKa Ahojky. :mavam: Já jsem teda 5DC, ale uvidíme, u mě fakt těžko říct co kdy bude. :nevim: A je to skoro i jedno, s přítelem jsme spolu jen o víkendech, takže já prostě jen neztrácím naději a věřím, že se to všechno sejde ve správnou chvíli. :) Alespoň mi odpadá takové to myšlení a testování kdy to vychytat, prostě se milujeme jak můžeme a chceme. :srdce: :) Jinak to počasí je hnus, slibovali sluníčko a u nás dneska vůbec. :? A neboť mě bolí celej člověk, napustila jsem si vanu a zalezu do teplíčka a zítra konečně pátek. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2207
25.9.14 20:37

@Leni112 @veruskatecka @NeKa Ahojte holky, děkuji za hezké uvítání, snažíme se 3. mesíc, jinak ovu proběhla 25 DC (doktor tomu sanci nedavá) já ano alespoň malou. Jsem 31 DC a 4DPO. Zatím se teplota drzí, ale tak nejak…nevím no…

Koukám, že máte taky rádi teplou vanu vid Leni112 :-) taktéž jsem z ní vylezla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
26.9.14 05:32

@Leni112 Ja moc z patku odvazana nejsem, ceka me pracovni vikend.Ale snad rychle uteče.
@danger007 Proc je podle tvyho dr.mala sance otehotnet, kdyz je ovulace pozdeji? Jsem 20DC a zatim na ni taky cekam… Jen doufam, ze tedy ne zbytecne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2207
26.9.14 06:57

@NeKa JO můj lékař mi sdělil, že čím je ovu poději, tím to vajíčko je jak to říci, tkzv. přezralé a tudíž není čerstvé. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
26.9.14 10:23

@danger007 Tak tos me vubec nepotesila. V prosinci jdu ke svymu dr., pokud se nestane zazrak, tak se ho schvalne zeptam. Jak to bere on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2207
26.9.14 11:12

@NeKa Neber to jako dogmu, nemusí to být pravda. Hodně žen otěhotnělo i v tomto DC takže žádné stresy - nic si nepřipouštět. :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.9.14 12:27

@NeKa @danger007 To o tom přezrálém vajíčku jsem teda zatím neslyšela. 8o Ale myslím, že za ten půlrok snažení jsem viděla xx grafů a určitě holky otěhotněly i když měly hodně posunutou ovu, 100% jsem viděla jeden, kdy ji měla 44DC! a taky z toho bylo těhotenství. Takže @NeKa neboj! :hug:
Alespoň budeš po pracovním víkendu šťastná, že je konec a ne jako většina, že je booože zase neděle a že se o víkendu nic nestihlo a zase pondělí.. :lol: My byli dva víkendy za sebou na svatbách, těšim se na tento, že nikam nemusíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí