Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@danger007 Ahojky, urcite, vitame te tady.
A jak dlouho se teda zatim snazite? Kolik jsi DC? Aby jsme vedely s kym budeme moci pozdeji testovat. ![]()
@veruskatecka Zatim je asi jeste brzo na jakekoliv zavery, ja jsem schopna na sobe po ovu vypozorovat uplne vsechno.
Takze zatim vydrz! ![]()
@danger007 @veruskatecka
Vitam novy snazilky.
Leni, mas pravdu
ja minuly mesic mela taky vsechny mozny priznaky a rikala jsem si, ze takhle mi normalne vubec nebyva…a ejhle podobny stavy a pocity i prvni dny cyklu, tak jsem si rikala jaka jsem blaznivka a ted uz to snad nebudu vnimat tolik. Me je ted tak dobre, tak hezky… Dokonce jsem musela pocitat kolikaty jsem DC
ale bojim, bojim, az se cyklus prehoupne do druhy pulky…zase budu zrala na Chocholouska. ![]()
@NeKa
I já si dneska říkala kolik že DC jsem.
Ale já opravdu zatím nic řešit nemusim, až příští týden ve středu jdu k doktorce, takže do té doby má mysl volno.
Ač mi od úterý neni dobře, tak jsem si říkala, že by..ale s končící MS je to silně nepravděpodobný, ale stejně je to to první co mě napadne a chřipku si nepřipouštim.
Takže na ovu stále teprv čekáš, třeba nakonec zase budem testovat nastejno, pokud mi to doktorka konečně srovná a budu zase na klasických „krátkých“ cyklech. ![]()
@Leni112
Ahoj kocko. Jsem 19DC a ovu zatim nebyla měla by prijit ted kazdym dnem. Je dost možné, ze me dozenes a tt budem delat spolu.
Ja si po vikendovych nocnich donesla domu taky nejakyho bacila, nastesti to odnesly jen hlasivky a kasel si to nakonec rozmyslel. Ale to pocasi je hrozny, horsi jak na Aprila. ![]()
@NeKa Ahojky.
Já jsem teda 5DC, ale uvidíme, u mě fakt těžko říct co kdy bude.
A je to skoro i jedno, s přítelem jsme spolu jen o víkendech, takže já prostě jen neztrácím naději a věřím, že se to všechno sejde ve správnou chvíli.
Alespoň mi odpadá takové to myšlení a testování kdy to vychytat, prostě se milujeme jak můžeme a chceme.
Jinak to počasí je hnus, slibovali sluníčko a u nás dneska vůbec.
A neboť mě bolí celej člověk, napustila jsem si vanu a zalezu do teplíčka a zítra konečně pátek. ![]()
@Leni112 @veruskatecka @NeKa Ahojte holky, děkuji za hezké uvítání, snažíme se 3. mesíc, jinak ovu proběhla 25 DC (doktor tomu sanci nedavá) já ano alespoň malou. Jsem 31 DC a 4DPO. Zatím se teplota drzí, ale tak nejak…nevím no…
Koukám, že máte taky rádi teplou vanu vid Leni112
taktéž jsem z ní vylezla ![]()
@Leni112 Ja moc z patku odvazana nejsem, ceka me pracovni vikend.Ale snad rychle uteče.
@danger007 Proc je podle tvyho dr.mala sance otehotnet, kdyz je ovulace pozdeji? Jsem 20DC a zatim na ni taky cekam… Jen doufam, ze tedy ne zbytecne. ![]()
@NeKa JO můj lékař mi sdělil, že čím je ovu poději, tím to vajíčko je jak to říci, tkzv. přezralé a tudíž není čerstvé. ![]()
@danger007 Tak tos me vubec nepotesila. V prosinci jdu ke svymu dr., pokud se nestane zazrak, tak se ho schvalne zeptam. Jak to bere on.
@NeKa Neber to jako dogmu, nemusí to být pravda. Hodně žen otěhotnělo i v tomto DC takže žádné stresy - nic si nepřipouštět.
![]()
@NeKa @danger007 To o tom přezrálém vajíčku jsem teda zatím neslyšela.
Ale myslím, že za ten půlrok snažení jsem viděla xx grafů a určitě holky otěhotněly i když měly hodně posunutou ovu, 100% jsem viděla jeden, kdy ji měla 44DC! a taky z toho bylo těhotenství. Takže @NeKa neboj! ![]()
Alespoň budeš po pracovním víkendu šťastná, že je konec a ne jako většina, že je booože zase neděle a že se o víkendu nic nestihlo a zase pondělí..
My byli dva víkendy za sebou na svatbách, těšim se na tento, že nikam nemusíme. ![]()