Snažilky Srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2457
4.9.17 08:37

Dobre rano:) ja chci taky do uzavreny skupinky, jestli bude…
Jinak u me teplota stale dole (36,4), ale uz se snad musi kazdym dnem zvednout, uz me to cekani vazne neba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
4.9.17 08:38

@KarolB Tak uvidis, 9DPO je jeste asi brzo na test:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
4.9.17 08:45

@iwanaNO Je jeste brzy, ja vim, ale uz jsem to nevydrzela. Je to hrozny, jak nevim, co se mnou je.. :zed: Kdyby mi alespon uz nic nebylo, ale ta krev me znervoznuje a porad cekam, kdy se mi to spusti.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
4.9.17 08:46

@KarolB ty mas storky… :think: tak jeste vydrž :) asi to trvá po HA než se to hodí do normálu ne? :think: ja teda HA nikdy neměla, tak nevim :mrgreen:
@Jessabell tak jeste vydrž :palec: ;) třeba nedorazí :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
4.9.17 09:08

Dobré dopoledne,
tak jsem skupinku dnes na PC založila, čekám na schválení adminem a pak vás pozvu :dance:
Snažilky srpen 2017 a dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
4.9.17 09:11

@Hancue My začali první týden v červenci, manžel sliboval, že tak v půlce srpna, nejdýl na konci srpna budem zpátky…haha, ještě nemáme objednanou kuchyň (vybranou už naštěstí jo), ale jinak už se to snad blíží ke konci, bydlíme teď u tchána a i když je to tu fajn, pořád jsme jen na návštěvě a já v cizí kuchyni(kuchyň beru jako základ, trávím tam nejvíc času a tady furt jen něco hledám :zed: ), tak se nemůžu dočkat až budu zase doma ve svým :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
4.9.17 09:13
@Kariss píše:
A to musí byt vždycky to spineni?? Při tehu?? A při uhnizdovani? Vždycky? Takze poznám kdyz bych byla tehu?

Určitě nemusí, při prvním těhu jsem ani jednou nezašpinila, prostě naprosto čisto až do porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
4.9.17 09:20

Holky vydržte a nesmutněte když jste našli jen jednu čárku :hug:, pokud to dnes nemáte dostat a i kdyby tak to ještě vůbec nic neznamená, vždyť jsem vám psala, že se synem jsem měla v den ms jen nepatrnýho ducha a až za další dva dny jasný dvě čárky (a cykly jsem měla 33 dní plus mínus dva dny), takže to chce jen čekat, je to děs, všechny to známe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
4.9.17 09:21
@Cholitto píše:
Dobré dopoledne,
tak jsem skupinku dnes na PC založila, čekám na schválení adminem a pak vás pozvu :dance:
Snažilky srpen 2017 a dál

Jdi dobrá :palec:, už jsem se na to taky právě chystala, ale předběhla si mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
4.9.17 09:42

@Cholitto super šikulka, tak si nás tam všechny pozvi :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
4.9.17 09:45

Holky lehké zašpinění po sexu je v poho nebo mám nějak plašit? :roll: Přece jenom, když mě vyšetřuje doktorka na gyndě, tak taky potom špiním, tak si říkám, že asi v pohodě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
4.9.17 10:25

Holky, ja to mam asi marne, ta moje teplota… no radeji at to dostanu, protoze mi to neprojde normalni. Jsem dneska 25 DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
4.9.17 10:42

@Ajka.w Nemám sice zkušenosti, ale měříš správně za stejných podmínek každý den? Nebo nemůže jít třeba o anovulák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
4.9.17 10:43

@Cholitto super :hug:

Holky, chystáte se teď někdo dělat ovu testy? Já chci začít zítra, to budu 14dc. Dnes už druhý den pozoruji plodný hlen, nemám s tímto tedy sice zkušenosti, ale je průzračný, dole, když se utřu toaleťákem, tak to klouže a hlen se natahuje, tak to snad mohu za plodný hlen považovat? Omlouvám se za naturalistický popis :mrgreen: Chci se zeptat, ovulace bývá poslední den plodného hlenu nebo jak to je, prosím? :think: Nechci se spoléhat jen na ovu testy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
4.9.17 10:53

Dobré ráno všem, koukám, že bude hodně z vás testovat, tak držím palečky na // :) já jsem teprve 6DC takže si ještě počkám a @Adulka24 chystám se poprvé zkusit testy, sice si říkám, že Ovu poznám, ale… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí