Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobre rano:) ja chci taky do uzavreny skupinky, jestli bude…
Jinak u me teplota stale dole (36,4), ale uz se snad musi kazdym dnem zvednout, uz me to cekani vazne neba.
@iwanaNO Je jeste brzy, ja vim, ale uz jsem to nevydrzela. Je to hrozny, jak nevim, co se mnou je..
Kdyby mi alespon uz nic nebylo, ale ta krev me znervoznuje a porad cekam, kdy se mi to spusti.. ![]()
@KarolB ty mas storky…
tak jeste vydrž
asi to trvá po HA než se to hodí do normálu ne?
ja teda HA nikdy neměla, tak nevim ![]()
@Jessabell tak jeste vydrž
třeba nedorazí ![]()
Dobré dopoledne,
tak jsem skupinku dnes na PC založila, čekám na schválení adminem a pak vás pozvu ![]()
Snažilky srpen 2017 a dál
@Hancue My začali první týden v červenci, manžel sliboval, že tak v půlce srpna, nejdýl na konci srpna budem zpátky…haha, ještě nemáme objednanou kuchyň (vybranou už naštěstí jo), ale jinak už se to snad blíží ke konci, bydlíme teď u tchána a i když je to tu fajn, pořád jsme jen na návštěvě a já v cizí kuchyni(kuchyň beru jako základ, trávím tam nejvíc času a tady furt jen něco hledám
), tak se nemůžu dočkat až budu zase doma ve svým
…
@Kariss píše:
A to musí byt vždycky to spineni?? Při tehu?? A při uhnizdovani? Vždycky? Takze poznám kdyz bych byla tehu?
Určitě nemusí, při prvním těhu jsem ani jednou nezašpinila, prostě naprosto čisto až do porodu…
Holky vydržte a nesmutněte když jste našli jen jednu čárku
, pokud to dnes nemáte dostat a i kdyby tak to ještě vůbec nic neznamená, vždyť jsem vám psala, že se synem jsem měla v den ms jen nepatrnýho ducha a až za další dva dny jasný dvě čárky (a cykly jsem měla 33 dní plus mínus dva dny), takže to chce jen čekat, je to děs, všechny to známe
…
@Cholitto píše:
Dobré dopoledne,
tak jsem skupinku dnes na PC založila, čekám na schválení adminem a pak vás pozvu
Snažilky srpen 2017 a dál
Jdi dobrá
, už jsem se na to taky právě chystala, ale předběhla si mě
…
Holky lehké zašpinění po sexu je v poho nebo mám nějak plašit?
Přece jenom, když mě vyšetřuje doktorka na gyndě, tak taky potom špiním, tak si říkám, že asi v pohodě ![]()
Holky, ja to mam asi marne, ta moje teplota… no radeji at to dostanu, protoze mi to neprojde normalni. Jsem dneska 25 DC
@Ajka.w Nemám sice zkušenosti, ale měříš správně za stejných podmínek každý den? Nebo nemůže jít třeba o anovulák?
@Cholitto super ![]()
Holky, chystáte se teď někdo dělat ovu testy? Já chci začít zítra, to budu 14dc. Dnes už druhý den pozoruji plodný hlen, nemám s tímto tedy sice zkušenosti, ale je průzračný, dole, když se utřu toaleťákem, tak to klouže a hlen se natahuje, tak to snad mohu za plodný hlen považovat? Omlouvám se za naturalistický popis
Chci se zeptat, ovulace bývá poslední den plodného hlenu nebo jak to je, prosím?
Nechci se spoléhat jen na ovu testy..
Dobré ráno všem, koukám, že bude hodně z vás testovat, tak držím palečky na //
já jsem teprve 6DC takže si ještě počkám a @Adulka24 chystám se poprvé zkusit testy, sice si říkám, že Ovu poznám, ale… ![]()