Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maki96
Dekujii
ja prave brala HA asi od 16 do 21 pak uz ne.. takze cca 4 roky uz ji neberu, ale taky jsem to pri ni mela uplne pravidelne. Ted celkem taky, ale jak rikam, ty dva dny plus minus neresim to je normalni
kdy ti to ma prijit teda??
@Markeet1
Já ji brala od 15 prakticky do minulého měsíce takže to máme podobné jen já o fous déle
no měla by přijít teď 11.9. ale kdo ví jak to bude měla by to být první taková opravdová ms bez HA ![]()
@Maki96
Takze je ti 21? Noo je mozne, ze to ted budes mit rozhozene, ale srovna se to
a taky se muze stat, ze uz ms neprijde
![]()
@Markeet1
Jojo 21
no kdyby ta potvora nepřišla tak udělám asi salto vzad
, ale pořád si říkám, že po té HA je to takové všelijaké. A pozoruješ na sobě nějaké příznaky? Já se na to snažím nemyslet, ale víš jak to je ![]()
@Maki96
To i ja
bych se zblaznila asi radosti
prave, ze nic… a vetsinou me pred ms uz pobolivaji zada a obcas bolesti v brise a ted nic
pobolivalo me bricho cca tri dny zpet tak jsem si myslela, ze to prijde… a preslo to a ms zatim nikde. Nejhorsi, ze na to myslim cely den a bojim se, ze to ta psychika muze ovlivnovat
![]()
@Markeet1
No uvidíš, třeba na tom testíku něco bude
Mě zatím bolelo jen v podbřišku ale to docela brutálně tak nevím co si o tom myslet, radši nic asi
.. Protože psychika to ovlivňuje určitě, ale lehce se řekne na to „nemyslet“
ale teď za chvíli začíná škola tak počítám, že se zabavím raz dva..
@Maki96
Potrebuju asi taky vice pracovat a nejak se zamestnat
jako vis co, muze byt 1000 jinych pricin, proc poboliva bricho a my hned myslime na to, ze to muze byt tehu
z toho jednou zcvoknem ![]()
@Markeet1
Tak až z toho zcvoknem tak budem na pokoji spolu, já se taky pořád kontroluju
už mi jen chybí hledání duchů na testech, ale to se zatím držím a čekám na tu MS ![]()
@Markeet1 tak jo me to nebude trvat dlouho ditko hyperaktivni o druhy se snazime u toho rekonstrukce baraku za pochodu a chlap vecne v praci a dnes a v sobotu jde na fotbal koukat to zas dorazi az vecer a zbudi maleho
uz ted jsem pripravena zrovna odjet
a do toho mi je furt
po ranu takze ahoooj ja vas tam budu cekat
![]()
@Jessabell
Tyjo no pekne
treba se uz zadarilo
my mame v planu stehovani cca za dva mesice, do toho rozjizdim podnikani, takze zatim jsem tak nejak bez prace nez se to rozjede… a muj manzel pracuje daleko a jezdi tady jen na vikendy
dokud neni mimco tak pohoda, az bude tak uz musi byt tady ![]()
@Markeet1 test zatim bilej jak snih
takze tomu moc nadeji nedavam to spis bude z nervu
ms ma prijit az 13 tak pohoda
je a vcem budes podnikat?
ja premyslim o praci na doma abych furt jen neuklizela a nevarila ![]()
@Jessabell
Ahaa takto pak dej urcite vedet
budu osvc v oboru holicstvi a kadernictvi ![]()
Jinak nevim jestli mi to uz prijde nebo se nejak podvedomne ovlivnuju, ale mam dneska strasnou zravku. Od rana jsem se nezastavila
mivam takove chute pred ms tak uvidime ![]()