Snažilky Srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2642
5.9.17 09:11

@Maki96
Dekujii :hug: ja prave brala HA asi od 16 do 21 pak uz ne.. takze cca 4 roky uz ji neberu, ale taky jsem to pri ni mela uplne pravidelne. Ted celkem taky, ale jak rikam, ty dva dny plus minus neresim to je normalni :) kdy ti to ma prijit teda??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
5.9.17 09:18

@Markeet1
Já ji brala od 15 prakticky do minulého měsíce takže to máme podobné jen já o fous déle :mrgreen: no měla by přijít teď 11.9. ale kdo ví jak to bude měla by to být první taková opravdová ms bez HA :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
5.9.17 10:10

@Maki96
Takze je ti 21? Noo je mozne, ze to ted budes mit rozhozene, ale srovna se to :palec: a taky se muze stat, ze uz ms neprijde :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
5.9.17 10:29

@Markeet1
Jojo 21 :mrgreen: no kdyby ta potvora nepřišla tak udělám asi salto vzad :mrgreen:, ale pořád si říkám, že po té HA je to takové všelijaké. A pozoruješ na sobě nějaké příznaky? Já se na to snažím nemyslet, ale víš jak to je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
5.9.17 10:35

@Maki96
To i ja :lol: bych se zblaznila asi radosti :mrgreen: :dance: prave, ze nic… a vetsinou me pred ms uz pobolivaji zada a obcas bolesti v brise a ted nic :think: pobolivalo me bricho cca tri dny zpet tak jsem si myslela, ze to prijde… a preslo to a ms zatim nikde. Nejhorsi, ze na to myslim cely den a bojim se, ze to ta psychika muze ovlivnovat :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
5.9.17 10:46

@Markeet1
No uvidíš, třeba na tom testíku něco bude :hug: Mě zatím bolelo jen v podbřišku ale to docela brutálně tak nevím co si o tom myslet, radši nic asi :mrgreen:.. Protože psychika to ovlivňuje určitě, ale lehce se řekne na to „nemyslet“ :cert: ale teď za chvíli začíná škola tak počítám, že se zabavím raz dva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
5.9.17 11:08

@Maki96
Potrebuju asi taky vice pracovat a nejak se zamestnat :lol: :D jako vis co, muze byt 1000 jinych pricin, proc poboliva bricho a my hned myslime na to, ze to muze byt tehu :mrgreen: z toho jednou zcvoknem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
5.9.17 11:11

@Markeet1
Tak až z toho zcvoknem tak budem na pokoji spolu, já se taky pořád kontroluju :lol: už mi jen chybí hledání duchů na testech, ale to se zatím držím a čekám na tu MS :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
5.9.17 11:23

@Maki96
Ja myslim, ze nas bude vic :lol:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
5.9.17 11:55

Nebudete mit pokoj pro tri ja se k vam pridam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
5.9.17 11:59

@Jessabell
Okej tak ta prvni co zcvokne to domluvi :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
5.9.17 12:04

@Markeet1 tak jo me to nebude trvat dlouho ditko hyperaktivni o druhy se snazime u toho rekonstrukce baraku za pochodu a chlap vecne v praci a dnes a v sobotu jde na fotbal koukat to zas dorazi az vecer a zbudi maleho :D uz ted jsem pripravena zrovna odjet :D a do toho mi je furt :poblion: po ranu takze ahoooj ja vas tam budu cekat :D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
5.9.17 12:17

@Jessabell
Tyjo no pekne :mrgreen: treba se uz zadarilo :D :dance: my mame v planu stehovani cca za dva mesice, do toho rozjizdim podnikani, takze zatim jsem tak nejak bez prace nez se to rozjede… a muj manzel pracuje daleko a jezdi tady jen na vikendy :palec: dokud neni mimco tak pohoda, az bude tak uz musi byt tady :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
5.9.17 12:22

@Markeet1 test zatim bilej jak snih :) takze tomu moc nadeji nedavam to spis bude z nervu :D ms ma prijit az 13 tak pohoda :) je a vcem budes podnikat? :) ja premyslim o praci na doma abych furt jen neuklizela a nevarila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
5.9.17 13:05

@Jessabell
Ahaa takto pak dej urcite vedet :) budu osvc v oboru holicstvi a kadernictvi :)
Jinak nevim jestli mi to uz prijde nebo se nejak podvedomne ovlivnuju, ale mam dneska strasnou zravku. Od rana jsem se nezastavila :zed: mivam takove chute pred ms tak uvidime :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí