Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dítě mi teď snedlo pěkný kus čokoládoveho Mikulaska i s tím alobalovym obalem…co s tím? Mám plasit? Díky za rady.. ![]()
Jo, mě se to povedlo. A jsem tu.
Nicméně nechci situaci zlehčovat a konzultace s lékařem je namístě.
@Medvídek Kulicka
Opravdu se hned obrať na doktora, ať vás někdo odveze na pohotovost. To fakt není legrace. A držím palce k dobrému vyřešení problému.
Kde bydlite, že na pohotovosti už nejsou o pul devate
? U nas je pohotovost v provozu celou noc. Alobal je dost blbý a nevim co to může způsobit.
No, kdyby to byl maly kousek, tak nad tim mavnu rukou. Ale obal z pulky figurky je fakt dost. Taky bych radsi jela na pohotovost… A jsi si fakt jista, ze toho snedl tolik? Neni ten obal nekde pohozeny?
Nemyslím, že je potřeba hned vyrazit, on s tím stejně doktor moc neudělá, že.
Spíš mi přijde vhodné zavolat, zjistit kam vyrazit v případě komplikace a jak se ta komplikace projevuje.
Pokud nevíte kam volat, klidně volejte linku 112.
Příspěvek upraven 05.12.15 v 20:32
A i kdyby nebyli u vás na pohotovosti, tak zavolej na nějakou jinou nejbližší pohotovost a konzultuj to s nima.
Nebylo to z půlky figurky, o dost méně. Poznala jsem to, že blinkal a měl tam kousky toho alobalu…
@Medvídek Kulicka Doufám, že to nepochopíš jako zlehčování, ale stalo se nám to u našeho psa. Zbaštil pár čokoládových velikonočních vajíček i s alobalem a nestalo se mu nic, normálně to z něj vyšlo a byl v pohodě. Myslím, že u člověka v tom nebude rozdíl.
To projde. Platila. bbych v případě náhle nevolnosti. A stolici bych sledovala.
@Medvídek Kulicka píše:
Nebylo to z půlky figurky, o dost méně. Poznala jsem to, že blinkal a měl tam kousky toho alobalu…
tak když ještě z tý necelý půlky část vyblinkal, tak to bude dobrý. ale sledovala ybch, občas se konkrétně alobal může seknout u slepáku, a způsobit zánět slepýho streva…ale to by byla spíš velká smůla, než že je to pravidlem. ![]()