Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky má dvě malé děti a občas máme manželovo třetí a snídáme i večeříme společně
Snídám s dcerou, muž odchází do práce dřív. Ale na společném jídlu trvám, to není zas takový problém, bez snídaně se od nás odchází, jenom když se jde na odběr krve nalačno (nebo když se zaspí, velmi výjimečné). Vstávám půl hodiny před dítětem, jinak se v její přítomnosti ani neobléknu, takže mám půl hodiny pro sebe a půl hodiny pak máme spolu. A bordel při snídani samozřejmě je. Televize ráno neexistuje.
@eva valoi Záleží v jakých seriálech… někdy to skoro vypadá jak v Ženatý se závazky ![]()
@eva valoi píše:
@Lamátko Manžel je dávno pryč..
Tak když vstaneš dříve a mimčo se náhodou probudí tak ho nech chvilku ať počká nebo si i trochu pobrečí, časem si zvykne, že mamka ráno prvních 10 minut nemůže přiběhnout, udělej snidani a pak společně snídejte, můžete i ráno si popovídat, v rychlosti, ale přece, dát dětem rohlík na cestu a do auta to není nic moc
@eva valoi My nesnídáme. Chodím do práce na 6 - 6:30, takže když muž budí dítě do školky (7:00), už tam nejsem. Manžel co ho znám snídá banán, jablko nebo nějakou drobnost, kafe nepije. Dítě je odmala nesnídací, ani o víkendu (kdy snídáme u stolu) skoro nic nepozře - má hlad až tak kolem desáté (ve školce jí svačinku). Jsem ráda, když do sebe dostane nakrájené jablko, pár křupek, ovocnou tyčinku apod. Že by ráno snědla rohlík se šunkou nebo s marmeládou, to je utopie
Jogurty nejí kvůli mléku.
@Sheelle píše:
Doporučuji změnu seriálů na které se dívášJá se dívám na Star trek a ano, snídám s dětmi jako v seriálech…
Děti přistoupí k automatu zvaného matka, vznesou své přání a tento replikátor vytvoří pokrm přesně opačný než si oni přejí a nutí je ho pozřít. Poté děti řvou a vztekají se stejně jako klingoni při krvavé rvačce. Pak všichni vystřelíme ze dveří a prcháme směrem k autu stejně jako posádka Enterprise při evakuaci… prostě idylka
@Sheelle píše:
Doporučuji změnu seriálů na které se dívášJá se dívám na Star trek a ano, snídám s dětmi jako v seriálech…
Děti přistoupí k automatu zvaného matka, vznesou své přání a tento replikátor vytvoří pokrm přesně opačný než si oni přejí a nutí je ho pozřít. Poté děti řvou a vztekají se stejně jako klingoni při krvavé rvačce. Pak všichni vystřelíme ze dveří a prcháme směrem k autu stejně jako posádka Enterprise při evakuaci… prostě idylka
my s Leonkou snídáme spolu, ale rozhodně ne tak jak bych si představovala
většinou pak jdeme obě do sprchy
![]()
Ten seriál, co popisuješ neznám, ale ano společně snídáme. Drobky nemáme, prtože rohlíky nejíme vůbec a ostatní pečivo málokdy. Konvici mám taky krásnou, po babičce, ale málokdy se shodneme na jednotném pití, takže přijdou na řadu krásné hrnky. Učím děti, aby o víkendu chystaly snídani ony a já ležím a pak už jen dělám dodělávky.
Já vstávám v 5:30 a po 6 hod odcházím do práce. Něco jim nachystám nebo si něco uloví podle sebe jak chtějí. Na to aby jsme snídali společně, bych musela vstávat ve 4 a děti tahat z pelechu v 5 a to teda opravdu ne…
@Lamátko jsi na mateřské vid?? Tak dej příspěvěk jak snídáte až se vrátíš do práce…
Tak jako u Valšíků to u nás nevypadá, ale je to hodně podobné
Ano snídáme společně u prostřeného stolu, čaj, džus, pečivo máme většinou čerstvé. Když máme u sebe malou (cca 1,5roku) tak pak je to trochu horší, ta sedí u svého malého stolečku a ano drobí, matlá se v jídle, ale s tím se počítá, je malá, ale je naučená, že prostě se snídá v klidu.
@ančapepča píše:
@Lamátko jsi na mateřské vid?? Tak dej příspěvěk jak snídáte až se vrátíš do práce…
Nene chodiím do práce!!!
@Lamátko a v kolik hodin?? Kdybych chodila na 8 hodinu tak snídani stíhám ale když odcházím tak děti ještě většinou spinkají…a pak mají hned ve školce svačinku