Snídáte s dětmi jako v seriálech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3409
18.5.16 09:34

Taky má dvě malé děti a občas máme manželovo třetí a snídáme i večeříme společně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
18.5.16 09:35

@Lamátko Manžel je dávno pryč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
18.5.16 09:35

Snídám s dcerou, muž odchází do práce dřív. Ale na společném jídlu trvám, to není zas takový problém, bez snídaně se od nás odchází, jenom když se jde na odběr krve nalačno (nebo když se zaspí, velmi výjimečné). Vstávám půl hodiny před dítětem, jinak se v její přítomnosti ani neobléknu, takže mám půl hodiny pro sebe a půl hodiny pak máme spolu. A bordel při snídani samozřejmě je. Televize ráno neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
18.5.16 09:38

@eva valoi Záleží v jakých seriálech… někdy to skoro vypadá jak v Ženatý se závazky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
18.5.16 09:39
@eva valoi píše:
@Lamátko Manžel je dávno pryč..

Tak když vstaneš dříve a mimčo se náhodou probudí tak ho nech chvilku ať počká nebo si i trochu pobrečí, časem si zvykne, že mamka ráno prvních 10 minut nemůže přiběhnout, udělej snidani a pak společně snídejte, můžete i ráno si popovídat, v rychlosti, ale přece, dát dětem rohlík na cestu a do auta to není nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
18.5.16 09:41

@eva valoi My nesnídáme. Chodím do práce na 6 - 6:30, takže když muž budí dítě do školky (7:00), už tam nejsem. Manžel co ho znám snídá banán, jablko nebo nějakou drobnost, kafe nepije. Dítě je odmala nesnídací, ani o víkendu (kdy snídáme u stolu) skoro nic nepozře - má hlad až tak kolem desáté (ve školce jí svačinku). Jsem ráda, když do sebe dostane nakrájené jablko, pár křupek, ovocnou tyčinku apod. Že by ráno snědla rohlík se šunkou nebo s marmeládou, to je utopie :mrgreen: Jogurty nejí kvůli mléku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
18.5.16 09:42
@Sheelle píše:
Doporučuji změnu seriálů na které se díváš ;) Já se dívám na Star trek a ano, snídám s dětmi jako v seriálech…
Děti přistoupí k automatu zvaného matka, vznesou své přání a tento replikátor vytvoří pokrm přesně opačný než si oni přejí a nutí je ho pozřít. Poté děti řvou a vztekají se stejně jako klingoni při krvavé rvačce. Pak všichni vystřelíme ze dveří a prcháme směrem k autu stejně jako posádka Enterprise při evakuaci… prostě idylka ;)
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.5.16 09:53
@Sheelle píše:
Doporučuji změnu seriálů na které se díváš ;) Já se dívám na Star trek a ano, snídám s dětmi jako v seriálech…
Děti přistoupí k automatu zvaného matka, vznesou své přání a tento replikátor vytvoří pokrm přesně opačný než si oni přejí a nutí je ho pozřít. Poté děti řvou a vztekají se stejně jako klingoni při krvavé rvačce. Pak všichni vystřelíme ze dveří a prcháme směrem k autu stejně jako posádka Enterprise při evakuaci… prostě idylka ;)
:)
Jo, ještě tak Doctor Who by šel - „Run! Run for your life!“
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.16 09:59

:D my s Leonkou snídáme spolu, ale rozhodně ne tak jak bych si představovala :D většinou pak jdeme obě do sprchy
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
18.5.16 09:59

Ten seriál, co popisuješ neznám, ale ano společně snídáme. Drobky nemáme, prtože rohlíky nejíme vůbec a ostatní pečivo málokdy. Konvici mám taky krásnou, po babičce, ale málokdy se shodneme na jednotném pití, takže přijdou na řadu krásné hrnky. Učím děti, aby o víkendu chystaly snídani ony a já ležím a pak už jen dělám dodělávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
18.5.16 10:01

Já vstávám v 5:30 a po 6 hod odcházím do práce. Něco jim nachystám nebo si něco uloví podle sebe jak chtějí. Na to aby jsme snídali společně, bych musela vstávat ve 4 a děti tahat z pelechu v 5 a to teda opravdu ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
18.5.16 10:04

@Lamátko jsi na mateřské vid?? Tak dej příspěvěk jak snídáte až se vrátíš do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
18.5.16 10:49

Tak jako u Valšíků to u nás nevypadá, ale je to hodně podobné ;) Ano snídáme společně u prostřeného stolu, čaj, džus, pečivo máme většinou čerstvé. Když máme u sebe malou (cca 1,5roku) tak pak je to trochu horší, ta sedí u svého malého stolečku a ano drobí, matlá se v jídle, ale s tím se počítá, je malá, ale je naučená, že prostě se snídá v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
18.5.16 11:13
@ančapepča píše:
@Lamátko jsi na mateřské vid?? Tak dej příspěvěk jak snídáte až se vrátíš do práce…

Nene chodiím do práce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
18.5.16 11:30

@Lamátko a v kolik hodin?? Kdybych chodila na 8 hodinu tak snídani stíhám ale když odcházím tak děti ještě většinou spinkají…a pak mají hned ve školce svačinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová