Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lady Bee S výberem barvy nehtů či vlasů to mám stejně. Dvě hodiny mi trvá než si vyberu barvu.
Většinou když je podzim a tokové to deštivé počasí jako dnes, volím spíše výrazné a pozitivní barvy, jako odstíny červené či oranžové. Asi aby bylo alespoň něco trochu veselého. ![]()
@Lady Bee píše:
Já jen některé díly, nevadí mi to, ale vadí mi, že s tím zaplácnou 2 měsíce a ještě do toho ty reklamy
Proboha, o reklamách mi ani nemluv. Poslední dobou je nemohu vystát ![]()
Vždy když si pustím nějakej film, něco mi do toho vleze a nedokoukám ho. A pak nejsem schopná si nají čas na dokoukání. Máte to taky tak?
@novomamča píše:
@Lady Bee S výberem barvy nehtů či vlasů to mám stejně. Dvě hodiny mi trvá než si vyberu barvu.Většinou když je podzim a tokové to deštivé počasí jako dnes, volím spíše výrazné a pozitivní barvy, jako odstíny červené či oranžové. Asi aby bylo alespoň něco trochu veselého.
Mám to úplně stejně
každý na zimu a podzim ty studené, ale já se taky naopak ráda obklopuji těmi teplými, nějak se v těch studených necítím, max. fialová… tu můžu. Tak já jdu do červený
… taky ti to tak leze krkem? Mě šíleně… někdy mě i bolí hlava, musím to vypnout. Je to prostě neskutečná masáž a je silnější a silnější, prostě hnus ![]()
@novomamča píše:
Vždy když si pustím nějakej film, něco mi do toho vleze a nedokoukám ho. A pak nejsem schopná si nají čas na dokoukání. Máte to taky tak?
Já teda ne, když už si pustím film, tak to musím dokoukat ![]()
@Lady Bee píše:
Mám to úplně stejněkaždý na zimu a podzim ty studené, ale já se taky naopak ráda obklopuji těmi teplými, nějak se v těch studených necítím, max. fialová… tu můžu. Tak já jdu do červený
… taky ti to tak leze krkem? Mě šíleně… někdy mě i bolí hlava, musím to vypnout. Je to prostě neskutečná masáž a je silnější a silnější, prostě hnus
Dobrá volba, červenou ti schvaluji
![]()
Přesně, jako bych to říkala já. Ty mi snad čteš myšlenky
Někdy se ani nepodívám na to co chci, protože mě před tím stihnou báječně odradit reklamy. ![]()
@Lady Bee píše:
Jste fandové harryho?
Já velký, ale hlavně knížek, ale po práci si zasloužím televizku. Přijdu domů před 20. hodinou, tak se o mě ten můj stará
, je to zlatíčko…
Přítel raději Pána prstenů a Piráty z karibiku
@novomamča píše:
Dobrá volba, červenou ti schvaluji![]()
Přesně, jako bych to říkala já. Ty mi snad čteš myšlenkyNěkdy se ani nepodívám na to co chci, protože mě před tím stihnou báječně odradit reklamy.
To jsem ráda
… já taky ne, kolikrát to radši vzdám a film si odpustím. Přemýšlím, že začnu číst, nejsem žádný čtenář, ale asi fakt radši přesedlám na knížky. Píšu jednou rukou, tak mi to bude chvilku trvat, to odepisování ![]()
@blabla123 píše:
Já velký, ale hlavně knížek, ale po práci si zasloužím televizku. Přijdu domů před 20. hodinou, tak se o mě ten můj stará, je to zlatíčko…
Přítel raději Pána prstenů a Piráty z karibiku
Tak to je hodnej
já teda radši taky Pán prstenů nebo Hobit ![]()
@novomamča Já to mám s těmi filmy stejně, také nedokoukám, nebo si něco stahnu a putím kdoví kdy.
@Lady Bee píše:
To jsem ráda… já taky ne, kolikrát to radši vzdám a film si odpustím. Přemýšlím, že začnu číst, nejsem žádný čtenář, ale asi fakt radši přesedlám na knížky. Píšu jednou rukou, tak mi to bude chvilku trvat, to odepisování
Knížky mě moc neberou, už jen když vidím jak jsou tlusté
to si raději přečtu třeba nějaké deníčky tady na em.
@novomamča píše:
No nic, já pro dnešek mizím. Díky za pokec, kočky
pa kočko
![]()