Sociální dávky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka
9.9.10 13:24

8900,– vydělává muž? to i ukrajinec bere víc,ne? co kdyby jezdil za prací jinam?

• Citovat
  • Upravit
30
9.9.10 14:16

ja prece nechci aby mi stat platil ucet za telefon a verim,ze se z 8900kc da uzivit. a urcite nechci dceru dat ze skolky pryc jen proto ze nejsou penize,deti okolo sebe potrebuje a to tim vic,protoze je hyperaktivni. jen sem se ptala jetli stat necim neprispiva a zatim mi tady pisete ,ze chci snad zbohatnout na statu nebo co. chtela jsem jen radu a ne slyset jak ńeumim usetrit. bojim se proste toho,co se bude dit az se mi treba rozbije pracka,nebo neco akoveho. kazdopadne dekuji za vase nazory,stacilo proste rici ze ic nedostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
9.9.10 14:26

Smetak přesně tak nedostaneš nic až rodičovský příspěvek po narození mimi já jsem měla to samé byla jsem na ÚP otěhotněla jsem dávky jsem dobrala 6.měsíců a pak jsem nedostala ani korunu do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
9.9.10 14:36
smeetakk píše:
ja prece nechci aby mi stat platil ucet za telefon a verim,ze se z 8900kc da uzivit. a urcite nechci dceru dat ze skolky pryc jen proto ze nejsou penize,deti okolo sebe potrebuje a to tim vic,protoze je hyperaktivni. jen sem se ptala jetli stat necim neprispiva a zatim mi tady pisete ,ze chci snad zbohatnout na statu nebo co. chtela jsem jen radu a ne slyset jak ńeumim usetrit. bojim se proste toho,co se bude dit az se mi treba rozbije pracka,nebo neco akoveho. kazdopadne dekuji za vase nazory,stacilo proste rici ze ic nedostanu

no ale přece na takové případy máš myslet ty jako dospělý člověk,že se ti může rozbít pračka a ne hledat jak mě z toho vyseká stát :nevim: spíš bych vzala inzeráty(být na tvém místě) a našla bych muži lépe placenou práci( kdekoliv i mimo republiku) ,a to tím spíše ,že jsi těhotná a vaše potřeby porostou.

• Citovat
  • Upravit
30
9.9.10 14:43

no jo no stat je svatej a ja sem luzr tak pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
9.9.10 14:46
smeetakk píše:
no jo no stat je svatej a ja sem luzr tak pardon.

ale to nikdo neříká :nevim: ale vzhledem k tomu, že máte dítě a čekáte další už byste měli mít nějak zabezpečený život,jinak je to teda dost velký hazard doufat,že stát něco dá. Aspoň ,že máte vlastní bydlení.To je velká pomoc.

• Citovat
  • Upravit
24320
9.9.10 14:49
sophinka píše:
smeetakk píše:
no ale přece na takové případy máš myslet ty jako dospělý člověk,že se ti může rozbít pračka a ne hledat jak mě z toho vyseká stát :nevim: spíš bych vzala inzeráty(být na tvém místě) a našla bych muži lépe placenou práci( kdekoliv i mimo republiku) ,a to tím spíše ,že jsi těhotná a vaše potřeby porostou.

Sofi:promin ale nechtela jsem se byt sprosta ale ted vazne bez do p..... .
ZAKLADATELKA NEPOTREBUJE RADY TIPU AT SI MUZ NAJDE LEPSI PRACI APOD!!

smetaku:zkus si vzit vsechny zadosti na socialce a zkusit to podat.Vcetne toho prispevku na bydleni.Na socialce ti moc neporadi.Kamaradka ted resi tez ruzne prispevky a jedna baba ji rekne tak a druha jinak. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.9.10 14:56

A kte praci v dnesni dobe je to fakt bida.Takze je lepsi delat za 9 nez vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
9.9.10 14:57

katko a to mi řekni proč by ne? ona práce za necelých 9 tisíc není teda žádná výhra a rozhodně rady typu vyždímej sociálku nejsou na žádnou dlouhou dobu. Zatímco kdyby začal její muž jezdit za prací tam kde by mu platili víc asi by to z dlouhodobého hlediska bylo pro jejich rodinu východisko. Ono je strašně lehké se opírat o tu berličku stát. I když máme sami možnosti jak si pomoci. Ale je to pochopitelně těžší než vyplnit několik papírů na úřadech.

• Citovat
  • Upravit
48576
9.9.10 15:00

Mohu se zeptat co tvuj chlap dělá za práci že bere tak málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.9.10 15:04

Vis jak to maji??nevis.Az si zakladatelka zalozi diskuzi muz malo vydelava pomoc chci aby zacal vydelavat vic tak muzues psat nazor zmen praci tam ti nereknu pul slova.Ale ona se ptala na neco jineho.Staci napsat par nejspis nic nedostanete protoze a proto.A ne sem srat at jde jeji muz vydelavat vic.Treba ba by nikde vic nedostal nevis cim je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.9.10 15:07

Spíš by mohla zakladatelka napsat odkud je,kde muž pracuje a třeba se najde někdo kdo poradí kde najít práci lepší jako se zde už párkrát povedlo. :palec:
Takle by jí někdo pomoci mohl,ale stát těžko pomuže

Příspěvek upraven 09.09.10 v 15:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
9.9.10 15:09

no to je snad jedno čím je. můj švagr zrovna nedávno po tom co mu ve fabrice začali platit 9 tisíc odjel do itálie zbírat jablka ( a na to kvalifikaci nepotřebuješ) za 7 týdnů doveze 60 tisíc.

• Citovat
  • Upravit
sophinka
9.9.10 15:09
Kamča.dalmatinka píše:
Spíš by mohla zakladatelka napsat odkud je,kde muž pracuje a třeba se najde někdo kdo poradí kde najít práci lepší jako se zde už párkrát povedlo. :palec:
Takle by jí někdo pomohl mohl,ale stát těžko pomuže

ano to je dobrý nápad. :palec:

• Citovat
  • Upravit
30
9.9.10 15:13

ono najit praci v dnesni dobe neni tak lehke,papiru jsme vyplnili az az a nic. muj manzel micha barvy na malovani na natery a tak. mimochodem kattko dekuji za zastani. jinak co se tyce zamestnani take zalezi na vyssi vzdelani nebo praxe v oboru. nevezmou vas vsude,ale pro sophinku to asi nic neznamena hlavne,aby sta neprisel o nejakou tu korunu navic. vyzkouseli jsme vse a stale zkousime .a o to vyzdimat stat nam opravdu nejde ale kdyz vyzkousite vsechny moznosti radi by sme se na nej spolehli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat