Sociální dávky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Teda, holky, pokud nevím radu, nechci pomoci, tak si v podobných případech raději sednu na ruce. Nikdo nevíme, v jaké je situaci, proč se v ní ocitla. Tak proč takové útoky? Ze své praxe vím, že na takovém dně může být každá z nás. A to i když si myslíme, že máme naspořeno, super chlapa a lukrativní práci. Ze dne na den může být vše jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a na vybavení se poskytuje jednorázová dávka, která nepřekračuje desetinásobek životního minima jednotlivce. (Nevím přesně, ale je to něco přes 30000). Ale znova upozornuji, že záleží na každém jednotlivém ÚP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tu vážně tolik holek z dětských domovů, cp opravdu nemají jediného příbuzného, co by jimdaroval starou postel do začátku??? Nebo jen hrdost, že rodinu o nic zadat nebude? No ale rodina, ta má pomocí nejdříve, pal přátelé, stát je až na posledním místě, neb ten děti nedělá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechapu tuhle diskuzi byl to jen dotaz já na tu postel mám i na ostatní věci jsem normálně samozivitelka která videlava tak nechapu jak někdo hned někoho může odsoudit a napsat trapny příspěvek tak si nedelej děti když můžou lidem kteří nedělaji jen dávky zneužívají přispět tak jsem jen chtěla vědět jestli to tak je nebo ne…lituju ze jsem poprvé napsala do něčeho takového k čemu tady jste přihlášení aby jste někoho soudili a nebo se dělili o své zkušenosti a pomáhali nebo radili dal hmm.viz smoulice…burj chalifa…jen jsem mela dotaz…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když nebudeš sedět na pr…li u emimina a zapneš uvažování a zapojíš trochu snahy, tak Tě třeba napadne vyvěsit inzertní inzeráty v kterémkoli větším supermarketu nebo dáš inzerát na Bazos, rozházíš lístečky po schránkách. S prominutím, když už si udělám děti, což je snad známka jisté dospělosti taky se trochu snažím samostatně uvažovat a ne chodit s každým pr..em na Emimino.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Docela jsi nepochopila to co jsem psala každopádně Děkuju za radu ze už nikdy nedavat nic podobného na takovehle stránky protože všude se bohužel najdou takové jako ty které absolutně nechápou ale žij si dal v tom ze jsem taková a už to tu nekomentuj protože ze sebe akorát děláš někoho absolutně nechapajiciho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když teda tak vyděláváš, proč ty postele nekoupíš?!?
Proč chceš ždímat socku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sarisek016 píše:
Docela jsi nepochopila to co jsem psala každopádně Děkuju za radu ze už nikdy nedavat nic podobného na takovehle stránky protože všude se bohužel najdou takové jako ty které absolutně nechápou ale žij si dal v tom ze jsem taková a už to tu nekomentuj protože ze sebe akorát děláš někoho absolutně nechapajiciho
dostala jsi ode mne 3 rady, můžeš začít konat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sarisek016 píše:
Nechapu tuhle diskuzi byl to jen dotaz já na tu postel mám i na ostatní věci jsem normálně samozivitelka která videlava tak nechapu jak někdo hned někoho může odsoudit a napsat trapny příspěvek tak si nedelej děti když můžou lidem kteří nedělaji jen dávky zneužívají přispět tak jsem jen chtěla vědět jestli to tak je nebo ne…lituju ze jsem poprvé napsala do něčeho takového k čemu tady jste přihlášení aby jste někoho soudili a nebo se dělili o své zkušenosti a pomáhali nebo radili dal hmm.viz smoulice…burj chalifa…jen jsem mela dotaz…
Když na ní máš, proč si ji nekoupíš? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Protože me zajímalo jestli tohle je tak i u normálních lidi ale co tady vysvětlovat reste si další věci a na můj dotaz zapomeňte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sarisek016 pokud máš příjem, alimenty tak nač dávky na postel? Stejně se každý případ posuzuje jinak tak je lepší si dojít na úřad a poptat se
Z čeho tady někdo má říkat jak a co když jsi nenapsala svoje příjmy
. ale inzerátů co darují nějaké vybavení je dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sarisek016 píše:??? Ty tvoje příspěvky jsou úplně mimo
Protože me zajímalo jestli tohle je tak i u normálních lidi ale co tady vysvětlovat reste si další věci a na můj dotaz zapomeňte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza1986 píše:
Když na ní máš, proč si ji nekoupíš?
na co kupovat, když může něco urvat zadarmo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sarisek016 já jsem takhle darovala nábytek za odvoz na dotaz jedné maminky z jiného serveru. Za měsíc si ještě odvezou palandu. Určitě je dost lidí, kteří se stejně jako já potřebují zbavit nábytku a nechtějí ho vyhodit, protože ještě může v pohodě někomu sloužit.
Myslím, že bys to měla rychlejší než řešit příspěvek na sociálce.
- Citovat
- Upravit
Dobrý Večer měla bych dotaz má nárok na nějaké peníze přítel? včera ukončil školu a odešel od rodiču oni na něho bravaly pěstonskou péči 7700kč a teď je bez příjmu hledá si práci a bydlí u kamaráda zatím děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit