Sociální dávky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
tak tohle poslouchat nemusim prvni miminko sme chteli a druhe nebylo planovane ,ale prece nepujdu na potrat ne? na socialce jsem nikdy brecet nebyla a nedelala ze sebe chudinku a take proto jsem se ptala Vas jak mi muzete poradit ,abych tam nesla a nemuseli se mi vysmivat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lemaz píše:
A co by se stalo, kdybys šla na nemocenskou? Nedostala bys nic? Tak mě to jen tak napadlo.A co se týče té práce. Nevím, jak v Klatovech, ale já jsem z Brna a tady také práce není. A peníze se snižujou právě proto, že je málo míst a zaměstnanci drží h..y, aby alespoň něco měli. Nám třeba dnes oznámili, že se platy každému snižují o 2tis. Nelíbí se ti to? Jdi. Za dveřma jich čeká spousta. A myslím si, že to je dnes všude. Bohužel. A bude hůř.
smetakk - držím vám palečky, není to jednoduché. Jako plus bych brala, že máte vlastní bydlení.
pak je fakt záhadou proč nemůžu sehnat zaměstnance
polovina nedorazí ani na pohovor ![]()
- Citovat
- Upravit
smeetakk píše:
tak tohle poslouchat nemusim prvni miminko sme chteli a druhe nebylo planovane ,ale prece nepujdu na potrat ne? na socialce jsem nikdy brecet nebyla a nedelala ze sebe chudinku a take proto jsem se ptala Vas jak mi muzete poradit ,abych tam nesla a nemuseli se mi vysmivat
takhle se na to nedívej. nikdo se ti nevysmívá. je to diskuze a protože jsi založila tuto diskuzi,diskutujeme o tom,co si myslíme,že by pro tebe bylo dobré. ![]()
- Citovat
- Upravit
A v jakém oboru hledáš? A v jakém městě? Co požaduješ, aby uměl?
![]()
Piš, piš, piš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda holky tady se to zase rozjelo
Upřímně zakladatelka se ptala na něco úplně jiného.To,že její manžel bere málo asi ví ne?A s prací je to fakt těžký.Například tchýně chodí makat do fabriky,kde plat dostávaj jednou za 3 měsíce,páč nemaj prachy na výplaty.Zakladatelko klidně na tu sociálku jdi a optej se.Někteří naši „spoluobčané“ tam taky chodí a nepracují.Takže si myslim,že ty by jsi opravdu státní bankrot nezpůsobila,kdyby ti dali nějakou kačku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lemaz píše:
A v jakém oboru hledáš? A v jakém městě? Co požaduješ, aby uměl?![]()
![]()
Piš, piš, piš.
Jetsli se chces stehovat do Prahy tak muzes. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chelsea001 píše:
Teda holky tady se to zase rozjeloUpřímně zakladatelka se ptala na něco úplně jiného.To,že její manžel bere málo asi ví ne?A s prací je to fakt těžký.Například tchýně chodí makat do fabriky,kde plat dostávaj jednou za 3 měsíce,páč nemaj prachy na výplaty.Zakladatelko klidně na tu sociálku jdi a optej se.Někteří naši „spoluobčané“ tam taky chodí a nepracují.Takže si myslim,že ty by jsi opravdu státní bankrot nezpůsobila,kdyby ti dali nějakou kačku
nejen ,,někteří,, naši spoluobčané,že?
- Citovat
- Upravit
sophinka píše:chelsea001 píše:nejen ,,někteří,, naši spoluobčané,že?
Teda holky tady se to zase rozjeloUpřímně zakladatelka se ptala na něco úplně jiného.To,že její manžel bere málo asi ví ne?A s prací je to fakt těžký.Například tchýně chodí makat do fabriky,kde plat dostávaj jednou za 3 měsíce,páč nemaj prachy na výplaty.Zakladatelko klidně na tu sociálku jdi a optej se.Někteří naši „spoluobčané“ tam taky chodí a nepracují.Takže si myslim,že ty by jsi opravdu státní bankrot nezpůsobila,kdyby ti dali nějakou kačku
A to má být jako co?
Jestli to je narážka na mě,tak já žádný přídavky nepobírám,neboj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sophinka píše:chelsea001 píše:nejen ,,někteří,, naši spoluobčané,že?
A to má být jako co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chelsea001 píše:sophinka píše:A to má být jako co?chelsea001 píše:nejen ,,někteří,, naši spoluobčané,že?
Taky jsem nepochopila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děvčata na to,že poukazujete na ,,některé naše spoluobčany,,
- Citovat
- Upravit
Malinko odbočím od tématu. Dnes jsme zrovna s přítelem řešili, jestli (když se povede IVF) se vzít nebo ne. Ať jsem počítala, jak jsem počítala, tak kdybych měla RP 7600,–, a jedno dítě, tak bych stejně na nic nedosáhla. Potom fakt nechápu, jak to naši spoluobčané dělají, že mají tolik peněz ze socky. Jedny mám zrovna na chodbě. Matka, 3 děti do 6 let, s přítelem (který nepracuje)- nesezdaná, a žijou si jako lordi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nebudeme se handrkovat. jednoznačně si myslím,že holčině které je 24 let radit,aby začala spoléhat na sociální systém je blbost.těch pár korun co by jí dali by si vydělala sama i vyplňováním dotazníků jak už psala zhora
teď nevím kdo ![]()
- Citovat
- Upravit
No a?Nejsem rasista to ne,ale oni tam taky chodí a stát jim pomáhá,nebo ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mohl by mi tedy nekdo poradit,kde sehnat takovou praci a doma jako to vyplnovani dotazniku? prosim?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit