Sociální dávky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka
9.9.10 16:38
Kamča.dalmatinka píše:
Nevim jestli o nějaké rady vubec stojíš a zda má muž chut tvrdě pracovat, ale o vaše blaho se bude muset postarat tvuj muž.Nejspíš bude muset změnit zaměstnání a nebo přibrat ještě jednu práci.Na stavbu na výkop atd,.. ho vemou i bez praxe a za větší mzdu.dokonce i na pokladně v tescu mají více. :nevim:
Jsi těhu,jsi matka ty nejspíš ničim přispět nemužeš,stát se nepostará což je jasné tak je to už jen na tvém muži.
držim palce.Jinak doporučuji najít si práci na doma.Já se tak živim už 4 roky a mám velmi slušné penízky ale nevim v čem se vyznáš,ale určitě vyplnovat dotazníky třeba od casi (tak cca 200kč měsíčně) by jsi zvládla :palec: .Je to sice almužna,ale pokud si uděláš registraci i na manžela tak třeba by vám to pomohlo.

tady o tom psala kamča

• Citovat
  • Upravit
24320
9.9.10 16:38
lemaz píše:
Malinko odbočím od tématu. Dnes jsme zrovna s přítelem řešili, jestli (když se povede IVF) se vzít nebo ne. Ať jsem počítala, jak jsem počítala, tak kdybych měla RP 7600,–, a jedno dítě, tak bych stejně na nic nedosáhla. Potom fakt nechápu, jak to naši spoluobčané dělají, že mají tolik peněz ze socky. Jedny mám zrovna na chodbě. Matka, 3 děti do 6 let, s přítelem (který nepracuje)- nesezdaná, a žijou si jako lordi.

umi v tom chodit.Je to jednoduche.On se da takhle ziskat i prispevek na bydleni jestli je vedena jako matka samozivitelka.Ono se to da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.9.10 16:42

lamaz: ona nejspis bude vedena jako samozivitelka.Takze jestli ma tri deti tak k tomu vsemu dostane prispevek na dite po 700kc na jedno.Plus prispevek na bydleni + ruzne priplatky.A on bude vedeny taky zvlast takze tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
9.9.10 16:44

Zmetci :pocitac: :pocitac:
No, zkrátka to umějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
9.9.10 16:53

smeetakku manžel by se mohl dojít poptat do supermarketů, skončili prázdniny, tudíž skončila i hromada brigádníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.9.10 21:23
lleennttiillkkaa píše:
smeetakku manžel by se mohl dojít poptat do supermarketů, skončili prázdniny, tudíž skončila i hromada brigádníků.

Letos pry ani moc nenabirali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
9.9.10 21:45
kattkka píše:
lleennttiillkkaa píše:

Za zeptání nic nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.9.10 21:47

No a takova blbe otazka co to resi kdyz ten plat je tam stejny??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
9.9.10 21:55
kattkka píše:
No a takova blbe otazka co to resi kdyz ten plat je tam stejny??

brigáda po práci - nic neobvyklého mít dvě zaměstnání, když jsou potřeba prachy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.9.10 21:58

no tak to jsem nepochopila.Ze to myslite brigadne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
9.9.10 22:00
kattkka píše:
no tak to jsem nepochopila.Ze to myslite brigadne. :wink:

No, já nevím, jak holky, ale já jsem to teda tak pochopila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
9.9.10 22:38
smeetakk píše: .a o to vyzdimat stat nam opravdu nejde ale kdyz vyzkousite vsechny moznosti radi by sme se na nej spolehli.

Ale na stát se nemůžeš spoléhat on ti nepomůže to musíte řešit vy.Nad tím musí každý uvažovat dopředu a zajistit se stát ti nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
10.9.10 08:25
kattkka píše:
lleennttiillkkaa píše:

Cha, do supermaretů?? A o kolik myslíš že tam berou víc než bere teď u barev?? :D … víc jak 10tis mu nedají ..
A pokud by si měl hledat práci mimo domov, tak taky musí k tomu ten plat odpovídat, aby po odečtení nákladů na cestu zbylo víc, než si teď vydělá, jinak nemá cenu dojíždět Jde i o to jestli má autože … :roll: je to děs no …

Já se musím smetáka fakt zastat … á jsem nikdy kromě přídavku na dítě od socky nic nepobírala, od 15 jsem chodila na brigády, a to i uklízet. Když jsem maturovala otvíralo se tu tesco, dopol jsem byla na pohovoru a odpol jsem šla maturovat… nastoupila jsem hned po maturitě a od té doby makám poád. Když přišel chlap o práci, po 2 měs bezůspěšného hledání, jsem se vrátila do Kaufu a to byli malému 2,5 roku.
Teď jsem sekla s kariérou Obchodního zástupce .. to fakt nejde …
Výsledek? Podpora 1700 na 2 měs, další 2 míň, a další 2 jen 1000 a nějaký drobný .. nespoléhám na to, že mě bude stát dotovat … ale roky si platím soc. zdr. poj, platím daně … myslím že aspoň na přechodnou dobu na pár kaček nárok mám ne? Narozdíl od těch kteří nemakali, nemakaj, a makat ani nechcou … a ještě se rozčilujou.
Jsem na pracáku měsíc … ještě jsem se neodhodlala k tomu na tu socku dojít a potupně prosit … a váhám jestli dojít mám nebo ne …
Práci vezmu skoro jakoukoliv … OZ už ne, a do krámu se vrátím jen v nouzi nejvyšší, to raděj půjdu uklízet.

Tak se do zakladatelky nenavážejte, není to přece vyžírka jako mnozí jiní že … prostě je tam kde je. Prostě kdo jste bez vinny hoďte kamenem … :nevim:

• Citovat
  • Upravit
27247
10.9.10 08:45

Andelo myslela jsem jako brigádu po práci. Jinak u nás v tescu platí 73kč/h. Já to nemyslím vůči smeetakkovi nějak zle. Jenom se jí snažím poradit, ona těžko asi pujde někam do supermarketu vykládat zboží když je těhotná, tak se holt musí snažit chlap a to i za cenu toho, že k hlavní práci si najde nějaký vedlejšák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.9.10 09:13

Letnilko tech 73 je v hrubem to jen jeste mensi info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat