Jak vybrat kočárek?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4341
25.1.16 18:10

@Madari Moje dcera si zaplatila Prenascan. Jeji nejlepší kamarádka po plodovce potratila a tak nechtěla a já byla ráda. Bála bych se o ní. Holčička je zdravá, tak je to v pořádku. Už jsme vybrali kočárek zn. Gesslein, za 10.týdnů bude vyroben dle našeho návrhu. Hezky jsme si ho vytunily a užily. Objednaly jsme dvě nápravy, jednu městskou a jednu lesní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
25.1.16 18:40

@exPražačka Naprosto souhlasím s @j.a.n.i1 houpací kočár je do terénu dost naprd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
25.1.16 18:47

Ještě mě napadá na zvážení třeba Baby jogger summit nebo třeba něco od B. O. B. Ale pak taky záleží, jestli ho budeš tahat i do MHD nebo do města. To bych pak úplně sportovní kočárek zavrhla a dala přednost třeba tomu TFK nebo tomu GT3, jak píše @j.a.n.i1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
27.11.16 10:55

Kočárek na léto

Prosím všechny mamky o radu, co vybrat. Měla jsem u prvního dítěte Quinny Speedy, což mi vyhovovalo, že to byl dobře ovladatelný kočárek, ale mělo to i své mouchy. Mám rodit v květnu, takže budu vozit převážně v teplých měsících v korbě. To, co je nejdůležitější, aby to mělo: prodlužovací nebo dlouhá stříška (s plínou přes už jezdit odmítám), velký nákupní košík a větší kola vpředu (ne, to co má Bugg. cam). Jinak je mi to snad úplně jedno, ale nemůžu nic najít s tou delší stříškou. Hodně jezdíme autem, takže pořád skládám, tak asi i něco lehčího. Díky moc za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
28.11.16 15:18

@pavlinovka Taky by mě zajímaly rady, celkem sem mylsela, že je důležitá velká ta hluboká korbička, ale v té mimi prý může vydržet 6-10měsíců a pak je prý zásadnější ten sporťák - často bývá potom prostě krátký a maminy kupují další kočárek, což by mě dost štvalo ty vyhozené prachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.11.16 15:23
@Taza píše:
@pavlinovka Taky by mě zajímaly rady, celkem sem mylsela, že je důležitá velká ta hluboká korbička, ale v té mimi prý může vydržet 6-10měsíců a pak je prý zásadnější ten sporťák - často bývá potom prostě krátký a maminy kupují další kočárek, což by mě dost štvalo ty vyhozené prachy…

To mě vůbec netrápilo. Dcera v ní stejně byla jen 6M a pak tam nemohla vydržet, protože už lezla, bylo jí tam horko, protože byl červenec a furt tam jenom brečela a stejně nespala. Tak jsme jí dali do sporťáku a hned byl klid, jak viděla ven. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
29.11.16 06:30

@pavlinovka tak mé mimčo bude na půlroce mít zimu, takže horkem asi nevyleze, spíš že bude chtít koukat, ale do zimy nevím, proto mě zajímá asi ten sporťák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
29.11.16 07:43

@Taza Na první jsme kupovali klasický hluboký s tím, že se pak stejně bude kupovat extra sporťák podle aktuálních potřeb. Nakonec s náma houpák zůstal i na další děti a ještě jsem k němu pořizovala sportovní sedačku na výlety a sněhové kalamity :mrgreen: Jinak jsme jezdili s lehkým sporťákem po městě.

@pavlinovka Na častý skládání se vysloveně nabízí Elite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
29.11.16 08:34
@kotyk píše:
@Taza Na první jsme kupovali klasický hluboký s tím, že se pak stejně bude kupovat extra sporťák podle aktuálních potřeb. Nakonec s náma houpák zůstal i na další děti a ještě jsem k němu pořizovala sportovní sedačku na výlety a sněhové kalamity :mrgreen: Jinak jsme jezdili s lehkým sporťákem po městě.@pavlinovka Na častý skládání se vysloveně nabízí Elite.

Elite a jaký typ? Já nechci kupovat nejdřív jeden s korbou a pak jiný sporťák. Fakt na to nemám čas…Ideálně nějakou dvojkombinaci vyhovující oběma. Ale jak jsem psala, je pro mě hrozně důležitá ta prodlužovací stříška a větší košík a větší kola/kolo vpředu. Prosím nějaký konkrétní tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101428
16.4.17 19:22

@Jolula Nejde až tak o značku, jde o to, co od kočáru očekáváš… a jinak já třeba byla spokojená se značkou Perego

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
16.4.17 19:30

Osobně neporadím značku, ale dám typ na co si dát pozor a před koupí vyzkoušet, protože já to neudělala a to nadšení jak jsem sehnala krásnej a praktickej kočár rychle opadlo.
Koukala jsem po tom aby nejen korba byla velká, ale aby taky hezky kočárek vypadal, když se přehodí rukověť a udělá se z něho sportovní sedačka. Kočárek skutečně vypadal hrozně hezky, ale tím jak se přehodil směr jízdy, brkala jsem o spodek konstrukce kočárku a hůř se řídil a péroval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.21 13:58

Dobrý den. Doporučuji se řídit podle rad a tipů z webu Napovime.cz a věřím, že vaše otázka jak vybrat kočárek bude zodpovězena. My jsme se s manželkou dlouho hádali, jak vybrat kočárek, ale pak jsme se řídili podle toho článku a vybrali jsme ideální kočárek pro naše miminko.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4