Soudím, soudíš, soudíme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.1.14 19:04

100 lidí 100 názorů :) jen je smutné, že lidé neumějí vyslechnout i názor opačný, ale snaží se přesvědčit, že ten jejich je jediný správný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.1.14 19:05
@Lo píše:
Já tu jednou kdysi v diskuzi napsala, že prcek, když měl 6 týdnů, řval k večeru jak pominutej, chtěl být neustále na prsu, já mu šoupla láhev s UM, i když jsem mlíko měla, ale zklidila jsem kritiku jako svině, jsem si s ním měla přeci lehnout do postele a nic jiného nedělat a kojit a kojit. :nevim: To, že jsem mu vlastně „zbytečně“ dala UM, po kterém spal i 5 hodin jako novorozenec a já se chtěla vyspat, tak jsme byla za krkavčí matku 8o No malý je úplně o. k., táhne mu na 11. měsíc, částečně jsem kojila až do jeho 8. měsíce, myslím, že dobrý. Chápu, že na tohle má každý jiný názor, to ano..Ale mě tam někdo napsal : TAK SIS NEMĚLA DÍTĚ POŘIZOVAT 8o 8o 8o To fakt zamrzelo a já jsem byla z některých dam tady těžce zklamaná :(
Jo a moje doktorka, ta na to neřekla ani slovo, když jsem řekla, že úplně jsem přestala kojit v 8 měsíci, sama řekla, že to stačí bohatě :)

tak to je hnus :roll:

• Citovat
  • Upravit
12154
4.1.14 19:06

No, tak pokud se napíše opačný názor slušně a bez nadávek, popřípadě blijicích smajlíků, tak se dá mluvit o diskuzi.

Pokud ale někdo v diskuzi vypouští hlášky typu:…„jsi sobec, ktery pro svoje pohodli znici zivot, preji ti at se ti to 100× vrati a do noveho roku ti nepreji vsechno nejlepsi…, zabila jsi dítě, jsi pohodlná a líná,…“ a podobné „hemzy“, tak to je na facku. A ano, to už asi dotyčná sprostá uživatelka soudí a shazuje, ztrapňuje. To mi tady hodně vadí. A nejen mně.

Rozmáhá se tu víc a víc a osobně mi vadí, že uživatelky degradují eMimino na server plný hloupých a sprostých husí a ne server, který vyhrál 3. místo v Křišťálové lupě.

EDIT: smajlík, ne samjlík :lol: :oops:

Příspěvek upraven 04.01.14 v 19:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
4.1.14 19:07

@Lo No tak to je fakt blby..to je na ranu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
4.1.14 19:08

@K-Black Neříkám, že všechny, ale některé reakce, když projedeš i staré diskuze o kojení, to psaly asi nějaký ženský z kojosekty 8o 8o :mrgreen: No opravdu, věta, že jsem dala UM prckovi, aby spal jak on, tak já, to byl strašný oheň na střeše :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
4.1.14 19:10
@Lo píše:
Já tu jednou kdysi v diskuzi napsala, že prcek, když měl 6 týdnů, řval k večeru jak pominutej, chtěl být neustále na prsu, já mu šoupla láhev s UM, i když jsem mlíko měla, ale zklidila jsem kritiku jako svině, jsem si s ním měla přeci lehnout do postele a nic jiného nedělat a kojit a kojit. :nevim: To, že jsem mu vlastně „zbytečně“ dala UM, po kterém spal i 5 hodin jako novorozenec a já se chtěla vyspat, tak jsme byla za krkavčí matku 8o No malý je úplně o. k., táhne mu na 11. měsíc, částečně jsem kojila až do jeho 8. měsíce, myslím, že dobrý. Chápu, že na tohle má každý jiný názor, to ano..Ale mě tam někdo napsal : TAK SIS NEMĚLA DÍTĚ POŘIZOVAT 8o 8o 8o To fakt zamrzelo a já jsem byla z některých dam tady těžce zklamaná :(
Jo a moje doktorka, ta na to neřekla ani slovo, když jsem řekla, že úplně jsem přestala kojit v 8 měsíci, sama řekla, že to stačí bohatě :)

8o 8o 8o Tak to je hustéééé!
Někdy mi tady na emimi ale přijde, že některé uživatelky „rýpou“ už jen tak z principu. Někdy to chápu, když je to po tisícáté založené stejné téma, to si taky někdy „zaryju“, ale někdy je to přes čáru. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
4.1.14 19:10

Štve mě odsuzovaní za něco, co nikdo ani nenapsal-domýšlení, pak mě štve, když někdo něco totálně překroutí, a co mě štve ještě je ignorování toho, co tam dotyčnej napsal např. zakladatelka diskuze psala, že už nezvládá a proto se rozhodla najít novýho majitele pro kočku, jestli neznáme někoho, kdo by si ji vzal, popř. jestli by si ji někdo nevzal-naprosto jasně napsaný by si člověk myslel-no asi ne, protože se tam našla jedna… co jí tam psala, že se už stejně rozhodla, tak ať jí hodí třeba do popelnice, že stejně jenom provokuje-to je prostě na pár po papuli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.14 19:11
@Lo píše:
@K-Black Neříkám, že všechny, ale některé reakce, když projedeš i staré diskuze o kojení, to psaly asi nějaký ženský z kojosekty 8o 8o :mrgreen: No opravdu, věta, že jsem dala UM prckovi, aby spal jak on, tak já, to byl strašný oheň na střeše :roll:

Já kojím i teď v 19 měsících dceru, ale jak kojí ostatní mě nezajímá. Jde přeci o indivuduální příklad od příkladu. Mě zas všichni okolo říkají, abych už nekojila, že to není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285

Já si ještě vzpomněla na jednu diskuzi tady, já tam nepřispívala, četla jsem to jen. Byla to holka, která začala žít s manželem své sestry a má s ním dítě, vlastně přebrala chlapa sestře. Je to podle mého názoru blbý, to ano. Ale tam jaký se ozývaly soudy, to byl nářez. Jsem čuměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@Lo píše:
@K-Black Neříkám, že všechny, ale některé reakce, když projedeš i staré diskuze o kojení, to psaly asi nějaký ženský z kojosekty 8o 8o :mrgreen: No opravdu, věta, že jsem dala UM prckovi, aby spal jak on, tak já, to byl strašný oheň na střeše :roll:

víš kolikrát já už psala svůj názor o kojení, a nikdy mi nikdo nic tak hnusnýho nenapsal, můj názor je ten že se potřebuju vyspat a pokud bych měla mít dítě na koze co dvě hodiny tak dám UM, a píšu to všude. A ještě ti to napíšou v šestinedělí :roll: možná se mě kojo sekta bojí 8o :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14090

@Lo Jooo to mě vůbec nepřekvapuje, já taky měla bojovat za kojení do roztrhání těla :lol: jsem nezodpovědná a krkavčí matka co svému dítěti nedopřeje to co je pro něj nejlepší :pocitac:

Z těhlech keců se mi chce s prominutím blejt velebnosti :poblion: a mám je někde hluboce v zadeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743

Jj taky to nechapu. A jeste se mi libi kdyz mekdo napise co si o tom myslite a kdyz napises co si myslis tak ti odpovi nekdo jiny, ze jsmr banda slepic a ze zakladatelka chtela podporu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
4.1.14 19:12
@Lo píše:

tohle to slyším taky až moc často, a docela mě to vždycky nasere…
EDIT. čtu :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.01.14 v 19:14

• Citovat
  • Upravit
Lo
6285
4.1.14 19:12

@LUCIPERKA-ddub Vidíš, každý má jiný názor, malej ted bude mít 11 měsíců a nedávno jsem na něj koukala a říkala jsem si, ještě že už nekojím, že mi na to kojení příjde už nějakej velkej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
4.1.14 19:14

@Virginia
Jé, zrovna teď odpoledne jsem si o tom psala s @Nejhodnější, bohužel diskuzi smázli. Ale to bylo spíš na téma, jestli má člověk „právo“ na odsouzení někoho/něčeho, protože přeci nemusím nadšeně oslavovat všechno, můžu mít důvod, proč něco odsuzuji.

Příspěvek upraven 04.01.14 v 19:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová