Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sylvajs píše:
Tak jsem se chtěla dodatečně mrknout na tento díl.. vydržela jsem chvilku než začala malá křičet jako o život a volat maminku…..srdce mě málem puklo,takže jsem nedokoukala…to je hnus…nechápu když matka se střídavou péčí nesouhlasí,že to soud prosadí na úkor matky…
V 13 komnatě říkala,že 14 dnů co je Sofinka u táty neví nic o ní a nemůže volat…stresuje to prý malou…nedovedu si představit,že 14 dní neuvidím malou a ani neuslyším…
Nemyslím si,že tento díl někdy dokoukám…
To bych asi nepřežila, nevědět 14dní, co je s děckem.
![]()
Asi si pan tatínek opravdu vyřizuje účty s maminkou.
Jirešová si asi teď musí rvát vlasy, že mu vůbec říkala, že je těhotná.
Ano, je todle hrozný.
Když jsem to viděla, tak se mi chtělo brečet.
Můj manžel má střídavou péči se svou ex po týdnu. A díky bohu, jsme toto nikdy při předávání nezažili, a snad ani malá nezažije. U nás je to bez-problémů, i když se občas s ex na nějakých věcech nedohodnou. Malá se vždy těší k oboum stejně. A to je hlavní..
nemolka píše:
ono je to těžké já jsem rozvedená naštěstí s ex nemá střídavou péči máme spolu syna 8 let a bere si ho co 14 dní no jenže odemě ho odveze a zaveze tchýni mimochodem manžel je stíhaní z mého napadení dostal 3 letou podmínku a tchyně zdravotní sestra byla socialkou obviněna z psychického tyrání mému tehda 4 letému synovy vykládala že maminka je kurva tak to totiž opravdu řekla a že si ten vyprásk od tatky zasloužila pecka a co na veřejnosti by jste to neřekli manžel vypadá že neumi do 5 napočítat podnikatel ktery všude vykládá že nebyt jeho malí by snad umřel hlady a vě škole to dotáhl tak na 4.takže k jádru věci v pátek si ho vezme předá tchyny v sobotu tam dojede na oběd aby ho syn viděl a v neděli ho od tchyně odveze k nám domu to je péče když nemá čas tchyně hlídají ho cizi ženské na má slova at mi ho teda na noc doveze napřistoupi že jo takže tak je to u nás vycházím vstříc jak jen to jde kdykoliv si zavolá že ho chce má ho mit co mi zbyvá i když se mi to nelíbi nezakazuji.Pan Hopner ale je případ pro psychiatra asi tak vim že jsou vyjímky tatinci co se chtěji starat ale je jich asi tak jako slušnych romu
Tak to jsi silná žena, když tohle zvládáš.
Ale pokud je syn v pohodě. Jen ta tchýně by mi vadila, když je to taková …
tak to bych taky nesnesla nevědět o dítěti celých 14 dnů jen proto že je u druhého rodiče,vždyt to že je u táty neznamená že nemůže zavolat mamce a obráceně…to nechápu…
Anonymní takové jednání a řešení se mi líbí ,mě by taky nedělalo problém se na střídavé péči s mužem dohodnout,ale muselo by to být opravdu vše v klidu a museli bysme být tak nějak v symbioze…
Nemolka tak to je děs,co říct na tvou tchyni,no jednou ji to tvůj syn třeba sám vysvětlí.....ale máš můj obdiv,kdybych se dozvěděla jak o mě před dítětem mluví,bylo by po navštěvování…ale ono se to mluví já vím… ![]()
barah píše:nemolka píše:Tak to jsi silná žena, když tohle zvládáš.
ono je to těžké já jsem rozvedená naštěstí s ex nemá střídavou péči máme spolu syna 8 let a bere si ho co 14 dní no jenže odemě ho odveze a zaveze tchýni mimochodem manžel je stíhaní z mého napadení dostal 3 letou podmínku a tchyně zdravotní sestra byla socialkou obviněna z psychického tyrání mému tehda 4 letému synovy vykládala že maminka je kurva tak to totiž opravdu řekla a že si ten vyprásk od tatky zasloužila pecka a co na veřejnosti by jste to neřekli manžel vypadá že neumi do 5 napočítat podnikatel ktery všude vykládá že nebyt jeho malí by snad umřel hlady a vě škole to dotáhl tak na 4.takže k jádru věci v pátek si ho vezme předá tchyny v sobotu tam dojede na oběd aby ho syn viděl a v neděli ho od tchyně odveze k nám domu to je péče když nemá čas tchyně hlídají ho cizi ženské na má slova at mi ho teda na noc doveze napřistoupi že jo takže tak je to u nás vycházím vstříc jak jen to jde kdykoliv si zavolá že ho chce má ho mit co mi zbyvá i když se mi to nelíbi nezakazuji.Pan Hopner ale je případ pro psychiatra asi tak vim že jsou vyjímky tatinci co se chtěji starat ale je jich asi tak jako slušnych romuAle pokud je syn v pohodě. Jen ta tchýně by mi vadila, když je to taková …
tchýni ze srdce nesnáším
nynější manžel je mi takovou oporou a hlavně takovím vzorem pro syna že je to v klidu kdybych chtěla okamžitě má tátá utrum ale co bych si tim jako pomohla že zakážu synovy tátu i když funguje na baterky je to otec a at si to kluk snim potom vyřeší sám na to příjde kde je dobře a kde je jen přetvářka zloba a nevi co ještě
pro mě je duležity syn a zbytek je mi ukradeny
![]()
Jamajka00 píše:
tak to bych taky nesnesla nevědět o dítěti celých 14 dnů jen proto že je u druhého rodiče,vždyt to že je u táty neznamená že nemůže zavolat mamce a obráceně…to nechápu…
Anonymní takové jednání a řešení se mi líbí ,mě by taky nedělalo problém se na střídavé péči s mužem dohodnout,ale muselo by to být opravdu vše v klidu a museli bysme být tak nějak v symbioze…Nemolka tak to je děs,co říct na tvou tchyni,no jednou ji to tvůj syn třeba sám vysvětlí.....ale máš můj obdiv,kdybych se dozvěděla jak o mě před dítětem mluví,bylo by po navštěvování…ale ono se to mluví já vím…
no to totiž nedokážeš muj ex mi na to řekl že je to z jeho hlavy že je mali tak chytry podotikám měl 4 roky ale to už je jedno odbočujem od tématu za mě je Hopner blbec bes srdce ![]()
Konečně rozumný příspěvek, rozhodně mu nejde o dceru, mstí se Jirešové a dělá ji samé naschvály pěkně dlouho. Je to mocný, arogantní psychopatický člověk. kdyby mu šlo o dceru našel by jiný způsob, aby za ním šla ráda a dobrovolně.. To zde je jasné a nechápu co ti lidi tady řeší jaká je špatná matka. Sleduji to pěkně dlouho a mohu jen říct chudák Jirešová.
A ještě jsem ke svému názoru zapomněla dopsat, že si myslím, že kdyby se toto stalo v normální průměrné rodině, jakože matka nerespektovala rozhodnutí soudu a dítě by otci nedávala, nikdo by ji tak lehce nedonutil, žádná pokuta, žádná „exekuce dítěte“ apod. Soudy většinou přihrávají matkám. U tak malého dítěte střídavou péči sami nenavrhují, jen, když se rodiče domluví. Celé mi to přijde nějaké podivné, zavání to prachama, jako všude v těchto sférách.
amukina píše:
To zde je jasné a nechápu co ti lidi tady řeší jaká je špatná matka. Sleduji to pěkně dlouho a mohu jen říct chudák Jirešová.
Je to jasné tobě, my o tom musíme debatovat na „x“ stránkách. ![]()
Je vidět, že jste se s něčím takovým nesetkala v praxi a vaše názory ovlivňují média. Pan Hopner je pěkně drsný pán, který umí dávat najevo svou aroganci a moc. V některých případech je opravdu lepší , když dítě je u matky a otec, který matku nenávidí, si dítě vezme např. pouze na víkend. Což zde v tomto případě je víc než patrné. Matka dítěti zajistila plnohodnotný život. Otec pouze zmatek a komplikace, které s malou půjdou až do dospělosti.
Podotýkám, že nejsem na žádné straně, protože pravdu znají jen zainteresovaní, je mi jen líto holčičiky. Pan Hopner mi je nesympatický a myslím si, že o dceru bojuje hlavně skrz jiné zájmy než proto, že by jí tolik miloval. Ale každá mince má dvě strany…
A paní Jirešová to dala do televize, musela tušit, že rozpoutá debaty.
Já jen přeji holčičce, ať se její rodiče vzpamatují a dopřejí jí šťastné děctví, ať je na vině kdokoli.
barah píše:
Podotýkám, že nejsem na žádné straně, protože pravdu znají jen zainteresovaní, je mi jen líto holčičiky. Pan Hopner mi je nesympatický a myslím si, že o dceru bojuje hlavně skrz jiné zájmy než proto, že by jí tolik miloval. Ale každá mince má dvě strany…
A paní Jirešová to dala do televize, musela tušit, že rozpoutá debaty.
Já jen přeji holčičce, ať se její rodiče vzpamatují a dopřejí jí šťastné děctví, ať je na vině kdokoli.
souhlasím.....
Ať už je to tak či tak, nejvíc to odnese ta malá. A že vím o čem mluvím, naši se rozvedli, když mi byli 4 a celej život nám mamka a babička vykládali o taťkovi lži, a já si dala dvě a dvě dohromady až daleko později- o to víc si to teď s tátou vynahrazujeme, což zase druhá strana nemůže snést. No a co myslíte- na mě se tím pádem snáší výčitky, výhružky a citové vydírání a korunovali to téměř zničením mojí svatby!
Takže pokud se nejsou schopni dohodnout teď, tak nikdy a celej život tím bude trpět jen a jen jejich malá.
Venny píše:
Ať už je to tak či tak, nejvíc to odnese ta malá. A že vím o čem mluvím, naši se rozvedli, když mi byli 4 a celej život nám mamka a babička vykládali o taťkovi lži, a já si dala dvě a dvě dohromady až daleko později- o to víc si to teď s tátou vynahrazujeme, což zase druhá strana nemůže snést. No a co myslíte- na mě se tím pádem snáší výčitky, výhružky a citové vydírání a korunovali to téměř zničením mojí svatby!
Takže pokud se nejsou schopni dohodnout teď, tak nikdy a celej život tím bude trpět jen a jen jejich malá.
Venny škoda že jsi nenapsala dřív,to je to o čem jsem tu ze začátku mluvila.....