Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky je mi z té reportáže naprosto strašně
A ta holčička je absolutní chudák, který si v sobě ponese trauma na celý život.
Na vině jsou rozhodně oba. Že se nedokáží dohodnout a mučí tím své vlastní dítě
![]()
Je mi z toho neskutečně smutno ![]()
kadlina píše:
Holky neblázněte, vždyť je to herečka, mediálně známá osoba, tak jí přece musí bejt jasný, že se holčička může podříct a bude za totální blbku. Každopádně kdyby mu jí nechtěla dávat, tak by to 3 roky nefungovalo a z ničeho nic přestalo. Ano to poslední prohlášení holčičky je divné, ale řev mluví za vše. Jako když mi dítě bude takhle hystericky řvát, viset na mně a ex na mě ještě hejkat, že je to moje vina, tak teda taky nevím, jestli bych byla ochotná dítě vnadit, aby šlo někam, kam absolutně nechce.
Je celkem s podivem, že i přes takovouhle druhou scénu otec dítěte nesouhlasí s vyšetřením psychologa, vždyť tam by se celkem v pohodě dalo prokázat, že matka na dítě tlačí ve svůj prospěch
vnadit je špatný výraz,vím jak to Kamča myslela,já si myslím že prostě tomuhle mohli oba předejít a to že na ní řval nebo ji osočoval že je to její vina,bohužel z části má asi pravdu…tohle se opravdu nemuselo stát.co se týče mediální osoby,třeba Jirešová hřeší na to,že je celkem díky ordinaci oblíbená,vždyt i v ordinačce si vytrpěla své.....proč by ji lidi nemohli politovat i v reálném životě…
Jamajka00 píše:
Kamča.dalmatinkataky jsem na ní změnila názor,bohužel a ne kvůli medializaci a podání v televizi,ale celkově a hlavně kvůli malé…je to škoda ,na ordinačku koukám pravidelně ,ted už v ní uvidím jen ženskou která je schopná v civilu ubližovat svému dítěti…
A jak víš, že holčičce není ubližováno u otce a tudíž tam nechce? ![]()
Dítě mi z ničeho nic přestalo chtít chodit k prarodičům. Protože jsem byla přesvědčená, že se mu tam nic neděje, tak jsem vnadila seč jsem mohla, stejně mi při předání řvalo, tak jsme to museli vzdát a nechat to uležet, jinak by to bylo s naprosto stejnými scénami, jako u Jirešové. Kdyby prarodiče byli na místě otce holčičky a předání vyžadovali násilím, jak by to asi dopadlo? Začalo by je nenávidět a jsem přesvědčená, že mu neskřivili ani vlásku, naopak tam se skáče, jak moje dítě píská.
Jamajko jak by si řešila tohle, když máš tak jasnou představu, že je chyba na straně Jirešové?
Jamajka00 píše:kadlina píše:vnadit je špatný výraz,vím jak to Kamča myslela,já si myslím že prostě tomuhle mohli oba předejít a to že na ní řval nebo ji osočoval že je to její vina,bohužel z části má asi pravdu…tohle se opravdu nemuselo stát.co se týče mediální osoby,třeba Jirešová hřeší na to,že je celkem díky ordinaci oblíbená,vždyt i v ordinačce si vytrpěla své.....proč by ji lidi nemohli politovat i v reálném životě…
Holky neblázněte, vždyť je to herečka, mediálně známá osoba, tak jí přece musí bejt jasný, že se holčička může podříct a bude za totální blbku. Každopádně kdyby mu jí nechtěla dávat, tak by to 3 roky nefungovalo a z ničeho nic přestalo. Ano to poslední prohlášení holčičky je divné, ale řev mluví za vše. Jako když mi dítě bude takhle hystericky řvát, viset na mně a ex na mě ještě hejkat, že je to moje vina, tak teda taky nevím, jestli bych byla ochotná dítě vnadit, aby šlo někam, kam absolutně nechce.
Je celkem s podivem, že i přes takovouhle druhou scénu otec dítěte nesouhlasí s vyšetřením psychologa, vždyť tam by se celkem v pohodě dalo prokázat, že matka na dítě tlačí ve svůj prospěch
Ale vždyť chce jít s dítětem k psychologovi, ten velmi lehce pozná, že je dítě zmanipulované a jen tím Höppnerovi přece dá do ruky zbraně, aby jí o dítě připravil definitivně
Jako z její strany jsem měla pocit /a to opravdu není a nebyla moje oblíbenkyně/, že se chce dohodnout, Höppner z toho vycouval.
Proč mám pořád pocit, že je to máma. Máma dcera a chce pro ni to nejlepší??? Žádná máma by přece tohleto vědomě nedělala.
kedri píše:Jamajka00 píše:A jak víš, že holčičce není ubližováno u otce a tudíž tam nechce?
Kamča.dalmatinkataky jsem na ní změnila názor,bohužel a ne kvůli medializaci a podání v televizi,ale celkově a hlavně kvůli malé…je to škoda ,na ordinačku koukám pravidelně ,ted už v ní uvidím jen ženskou která je schopná v civilu ubližovat svému dítěti…
Dítě mi z ničeho nic přestalo chtít chodit k prarodičům. Protože jsem byla přesvědčená, že se mu tam nic neděje, tak jsem vnadila seč jsem mohla, stejně mi při předání řvalo, tak jsme to museli vzdát a nechat to uležet, jinak by to bylo s naprosto stejnými scénami, jako u Jirešové. Kdyby prarodiče byli na místě otce holčičky a předání vyžadovali násilím, jak by to asi dopadlo? Začalo by je nenávidět a jsem přesvědčená, že mu neskřivili ani vlásku, naopak tam se skáče, jak moje dítě píská.
Jamajko jak by si řešila tohle, když máš tak jasnou představu, že je chyba na straně Jirešové?
Kedri já netvrdím že je Hopner bez viny.ale sama musíš vědět že si děti strašně rychle odvykají a jak dlouho se díky Jirešové neviděli?…myslím že v tomhle je ten problém…ne v tom že on by ji třeba fyzicky ubližoval.kdybych bránila svému dítěti aby čtyři roky nemohlo navštívit tátu,tak by mi muselo být jasné ,že až k tomu dojde ,tak to pro to dítě bude trauma.a kdo je na vině?
Ale vždyť chce jít s dítětem k psychologovi, ten velmi lehce pozná, že je dítě zmanipulované a jen tím Höppnerovi přece dá do ruky zbraně, aby jí o dítě připravil definitivně Jako z její strany jsem měla pocit /a to opravdu není a nebyla moje oblíbenkyně/, že se chce dohodnout, Höppner z toho vycouval.
Kadlina ale kdyby nebylo Jirešové,tak by malá ani k psychologovi nemusela.třeba to Hoppner odmítá z důvodu aby někdo nepsal že mají dítě které potřebuje psychologa,co já vím co ho k tomu vede.navíc by to opět byla zátěž pro to dítě…nevím…
Linola píše:
Proč mám pořád pocit, že je to máma. Máma dcera a chce pro ni to nejlepší??? Žádná máma by přece tohleto vědomě nedělala.
co máš na mysli?
Jamajka00 píše:kedri píše:Kedri já netvrdím že je Hopner bez viny.ale sama musíš vědět že si děti strašně rychle odvykají a jak dlouho se díky Jirešové neviděli?…myslím že v tomhle je ten problém…ne v tom že on by ji třeba fyzicky ubližoval.kdybych bránila svému dítěti aby čtyři roky nemohlo navštívit tátu,tak by mi muselo být jasné ,že až k tomu dojde ,tak to pro to dítě bude trauma.a kdo je na vině?Jamajka00 píše:A jak víš, že holčičce není ubližováno u otce a tudíž tam nechce?
Ale vždyť do podzimu praktikovali střídavou péči, jestli jsem to dobře pochopila, až na podzim byla stejná scéna a proto Jirešová dítě nepředala a od té doby holčička k otci údajně nechce. A jak to řešit si teda nedokáži představit.
U prarodičů je to jednoduché, chodí se na návštěvy dál, jen se tam dítě nenechá samotné, to u rodičů, které mají velké problémy spolu vycházet, dělat nejde.
Kedri tak to nevím,vážně nevím,ale vím že dítě je lehce zmanipulovatelné…ale nevím co za tím může být…já na to mám svůj názor,ale tak to je asi vše co člověk může.Napsalo se toho o nich dost,pokud vím problémy tam byli od samého začátku…nevím…
Jamajka00 píše:
Ale vždyť chce jít s dítětem k psychologovi, ten velmi lehce pozná, že je dítě zmanipulované a jen tím Höppnerovi přece dá do ruky zbraně, aby jí o dítě připravil definitivně Jako z její strany jsem měla pocit /a to opravdu není a nebyla moje oblíbenkyně/, že se chce dohodnout, Höppner z toho vycouval.Kadlina ale kdyby nebylo Jirešové,tak by malá ani k psychologovi nemusela.třeba to Hoppner odmítá z důvodu aby někdo nepsal že mají dítě které potřebuje psychologa,co já vím co ho k tomu vede.navíc by to opět byla zátěž pro to dítě…nevím…
Takže to mám brát tak, že když moje dítě nechtělo k prarodičům, že je to taky moje vina, když to, že dítě Jirešové nechtělo, je podle tebe jednoznačně její vina ![]()
Jamajka00 píše:
Ale vždyť chce jít s dítětem k psychologovi, ten velmi lehce pozná, že je dítě zmanipulované a jen tím Höppnerovi přece dá do ruky zbraně, aby jí o dítě připravil definitivně Jako z její strany jsem měla pocit /a to opravdu není a nebyla moje oblíbenkyně/, že se chce dohodnout, Höppner z toho vycouval.Kadlina ale kdyby nebylo Jirešové,tak by malá ani k psychologovi nemusela.třeba to Hoppner odmítá z důvodu aby někdo nepsal že mají dítě které potřebuje psychologa,co já vím co ho k tomu vede.navíc by to opět byla zátěž pro to dítě…nevím…
Promiň ale zátěž pro dítě je fakt směšné poté, co si podal na dítě exekuci a rval to dítě násilím, když bylo jasné, že k němu nechce ![]()
kedri píše:Jamajka00 píše:Takže to mám brát tak, že když moje dítě nechtělo k prarodičům, že je to taky moje vina, když to, že dítě Jirešové nechtělo, je podle tebe jednoznačně její vina
ne to bereš špatně…ale jak dlouho tvé dítě nevidělo tvé rodiče?ty jim ho nechceš dávat?nebo je s ním navštěvovat?myslím že mě chytáš za slovíčka.a k tomu psychologovi,myslím že každá návštěva nějakého doktora či odborníka je pro dítě zátěž…
Ono možná stačí, že oba rodiče jsou tvrdohlaví a paličatí. Mají mezi sebou takovou averzi, že se nedokážou respektovat, ale zase jsou inteligentní a nehádaj se sprostě jak trhovci. Každopádně když jsem to viděla, tak mi z tý holčičky tekly slzy a muž můj ( tvrďák největší) se s vytřeštěnýma očima a příkazem OKAMŽITĚ TO PŘEPNI zvednul z gauče a odešel pryč. Pak mi řekl, že mu úplně stoupl tlak a strašně ho to nasralo.
kadlina píše:Jamajka00 píše:Promiň ale zátěž pro dítě je fakt směšné poté, co si podal na dítě exekuci a rval to dítě násilím, když bylo jasné, že k němu nechce
zkus si představit sebe v jeho situaci,byli dvě možnosti ale obě stejně neštastné,ikdyž ta jedna neštastná jen pro něho možná…to jak to vyřešil je neštastné a odsouzení hodné ale možná krapet pochopitelné…já nevím mluvím i z pohledu toho ,kdo má rád své dítě s chce se o něho starat,ale matka brání.zkus se na to podívazt obráceně,ty odejdeš od manžela děti budou u něho a on ti bude bránit co uděláš?máš dvě možnosti,bud to nevzdáš a budeš se bránit a snažit abys milovné děti viděla a nebo to necháš a počkáš si až budou dospělé..uteče ti jejich první láska,jejich uspěchy ve škole,maturita,možná i svatba …Hoppner to vyřešil neštastně,sám uznal že už to byl jedinný způsob jak dceru vidět…