Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé, já se chtěla koukat a promeškala jsem to, snad to nějadu na netu ![]()
To je pak právě o tom, aby si dotyční uvědomili, že nenávistí nebudou trpět dospělí, ale jenom ti, co stojí mezi nimi, z 99% děti..
Příspěvek upraven 29.03.11 v 22:18
ja teda zatla zuby a koukala na celou reportaz…
jiresova tam brecela, ne ze ne, verim tomu ze maly nic nebulikuje, ona by to mala vyklopila, a u chlapa se mi nelibilo jak ji porad z neceho osocoval…
a popravde kdyby mi tohle dite delalo tak bych nemela zaludek na to ho za kazdou cenu k tatovi dostat..
ale ja pro stridavou peci pro takhle maly deti neuznavam, myslim si, ze by melo mit dite jedno zazemi a ne aby se porad handrkovalo a nevedelo poradne kde je doma, aspon ja to tak vnimam.
je skoda ze se nedokazou dohodnout a ta malicka je vazne chudak
Ještě by mě zajímalo proč s tím šla do televize????Co si od toho slibuje??Neviděla jsem úplně začátek,třeba to tam říkala?
lenholka píše:
ja teda zatla zuby a koukala na celou reportaz…
jiresova tam brecela, ne ze ne,
Nevím kolikrát proběhla ta exekuce, ale přišlo mi, že při té, kterou jsem já viděla, rozhodně nebrečela..
Já bych křičela víc než to děcko..
podle me slo o tu exekuci…
ze v dnesni dobe uz se da vyexekovat i dite jako nejaky majetek…
jinak to tam rikali dobre, ze ta soudkyne mela nejdriv zkusit nejaky jiny reseni, viz treba ten psycholog, zjistit proc ma ta holcicka najednou blok
Petite jestli jsem to dobre pochopila tak to byla jedna exekuce ne?? akorat to meli zvlastne sestrihany…
Jednou jsem viděla, jak vyřešili střídavou páči jedni rodiče, místo aby se stěhovali děti, stěhovali se rodiče a co říkali děti, byli spokojení. Ale oni ti rodiče vypadali rozumně.
Coo já vím, tak ten otec se s Jirešovou soudí o dceru hrozně moc dlouho a co jsem i četla, nepřišlo mi, že by to pořád dělal jen skrz lásku k dceři. ![]()
Já právě nevím.. Jsem tím chtěla říct, že mi přišlo, že Jirešová tu exekuci brala strašně s klidem (myslím přímo při akci). Vím, že pak říkala, že chce ukázat, že žádným způsobem nebrání předávání, nezavírá dveře, nedrží ji za ruku apod., ale mě jako matce by to utrhlo srdce a normálně bych se tam složila na koberec jako by mi někdo umřel. A ona tam pobíhala po pokoji a byla schopná se tam s tím ex dohadovat..
To mě jenom zarazilo. Třeba byla tak v šoku, že prostě reagovala racionálně..
me to taky tak prijde ze mu nejde az tak o dite…
jako dite potrebuje oba rodice, to je fakt, ale at mi chlap nerika, ze dokaze nahradit mamu…myslim to v tom smyslu, ze ta mama tam je pro to dite kdyz ho neco boli, chce se pomazlit apod…
a jak ji tam porad dokola omilali, ze co bude delat kdyz mala chyti hysterak ze nechce do skoly… to je taky prece jinej pripad…i jak rikala se skolkou mala problemy nema, tam jde za kamarady a pak se vraci domu, jenze chudak je doma jednou tady a podruhy jinde ![]()
Tohle je těžký když nevím jak to tam je.Ona malý aani nic bulíkovat nemusí,jen se jí třeba u tatínka nelíbí.
Taky nejsem zastáncem střídavý péče.Naši měli spolu tři děti a když se rozváděli,chtěl táta do péče jen mě.mamka mu řekla že buď teda všechny nebo ani jednu.Dopadlo to tak,že jsme všechny tři zůstali s mamkou a k tátovi jsme mohli kdykoli.A šlo to bez nějakej tahanic,nadávek,exekucí a nevím čeho ještě.
Já bych taky bulela, jednat se o moje děcko. Jenže když by bulela i máma, tak by ta holčička ještě víc se utvrdila, že tam nepůjde, třeba to ta Jireška brala tak???
no ona se chvili hadala s chlapem, ze nic maly nevyklada a chvili kdyz mala hodne vyvadela tak brecela a ten jeji bejvalej se do ni porad poustel, me prislo jako kdyby on nemel na nicem chybu a vsechno co se delo bylo jejim zavinenim…
ale to je zase na jinou debatu
Nad některejma otázkama toho moderátora mi taky zůstával rozum stát.Míchal do kupy úplně jiný situace a říkal že je to to samý.