Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky taky jsem viděla reportáž teda spíše konec,nějak jsem neměla sílu koukat na celou…co vím ale tak Jirešová se o malou s Hoppnerem dohaduje už co se rozešli,což už je plno let…četla jsem o nich plno věcí a byli i reportáže…já osobně odsuzuju matky které nedávají své děti otcům at už z jakéhokoli důvodu.Dítě má právo na oba rodiče,at se mezi nimi událo cokoli.To se dalo čekat že malá nebude chtít k tátovi když ho plno měsícců nenavštívila.na mamce je upnutá,jelikož je s ní pořád…já mám bratra a ten své děti neviděl několik let,přitom vím ,že by pro ně udělal cokoli…nakonec se vzdal a nyní čeká zda si k sobě najdou cestu až budou dospělé.ale trápí nás to.v tomhle bych se vážně zastala otce malé Sofie,myslím že Jirešová udělala chybu ,že řeší spory s ním přes dítě a to utrpení malé holčiny v reportáži má na svědomí…padlo tu že i otec je na vině že by ji prostě měl matce nechat,ale proč?on nemůže za to že ji měsíce nevidí kvůli vrtochu matky.nedávno byla reportáž s tím tanečníkem co dělá porotce ve Stardance,ted nevím jak se jmenuje a on neviděl svou dceru roky.Taky ustoupil a nyní se teprve setkaly když už je dospělá.V reportáži brečel,protože sice k sobě našli cestu,ale vztah je chladnější.....
Příspěvek upraven 29.03.11 v 22:42
barah píše:lenholka píše:barah píše:
No, ale jak byste chápaly to, co říkala holčička na konci? Mě to přišlo, že ujišťuje maminku, že se vrátí, jako by měla strach o maminku, ne že by nechtěla k tátovi?taky jsem pochopila ze se jenom na nekoho podiva u taty a rychle pomaze domu k mame…tohle mi dite udelat s tim, ze ho ma v trvaly peci ten druhej tak toho necham a budu se s nim nejakou dobu vidat treba odpoledne a postupne zkouset jestli by u me samo chtelo zustat dyl…
tohle uz je docela tyraniTo je rozumný.
Ale problém je v tom, že na to má papír od soudu a to je bohužel braný, jako když má papír od pána boha.
ano ptz pan se nesmiri s tim, ze v peci ji ma zenska
lenholka,souhlasím,to je rozumný.Ale je to furt na dohodě těch dvou a pokud nejsou schopný se domluvit a jdou přez mrtvoly jako tenhle taínek,tak to je průser.Omlouvám se za ten výraz ale jinak to napsat snad ani nejde. ![]()
Já jsem to teda neviděla, neměla bych na to žaludek…
Ale s Jireškou se to má tak (aspoň co si pamatuju - viděla jsem o tom taky nějakej pořad), že ona otěhotněla neplánovaně, chtěla se už s ním rozejít, snad se i rozešla, ale zjistila, že je těhotná. Myslím, že na ní byl nějak dost zlej, proto chtěla odejít. Byla u něj snad do porodu, pak se odstěhovala, on o dítě nejevil snad vůbec zájem. A pak najednou jí chtěl do trvalé péče. Ale nevím, jak to bylo přesně, snad takhle nějak (alespoň podle ní).
Jamajko ja bych to az tak hrozne nevidela, ona si dite nechala i kdyz vedela ze na nej bude sama, on ni nestal, ale najednou si vzpomnel, ze to dite chce…
a verim, ze je spousta hodnejch chlapu, ktery by si zaslouzili svoje dite vidat, ale jak jsi sama rekla, oni ustoupili, ale tomuhle chlapovi absolutne nezalezi na tom co to dite proziva a chce
AnastazieB píše:
Ale s Jireškou se to má tak (aspoň co si pamatuju - viděla jsem o tom taky nějakej pořad), že ona otěhotněla neplánovaně, chtěla se už s ním rozejít, snad se i rozešla, ale zjistila, že je těhotná. Myslím, že na ní byl nějak dost zlej, proto chtěla odejít. Byla u něj snad do porodu, pak se odstěhovala, on o dítě nejevil snad vůbec zájem. A pak najednou jí chtěl do trvalé péče. Ale nevím, jak to bylo přesně, snad takhle nějak (alespoň podle ní).
pak nějak chápu její postoj.
a nechápu najednou otcuv zajem
AnastazieB píše:
ano takhle to bylo, proto rikam, ze jemu absolutne nezalezi na citech ditete, tam se spis msti ji a z ty reportaze jak se k ni choval(jiresovy) je videt jakej asi je
Taky jsem to viděla a běhal mi z toho mráz po zádech
Nechápu,proč soudy neberou ohled na přání dítěte.Stálo to tomu otci za to?Sleduju tu kauzu v médiích už delší dobu a je mi tý malýfakt líto,jak se o ní rodiče přetahujou.Jako matce,by mi to rvalo srdce a malá bude mít psych,blok a celoživotní trauma.Nevim,děti zatím nemám,ale než zažít jak mi rve soudní vykonavatel dítě z ruky,tak bych se radši smířila s tím,že u mě nějakou dobu nebude,to je podle mě síla mateřské lásky.Rodiče se neuměj dohodnout a malý dítě takhle trpí
Jinak mě ještě napadlo,jestli ta malá k tátovi nechce třeba z toho důvodu,že má s druhou manželkou malou dceru,tak se třeba může cítit odstrčená a nebo žárlí,že u maminky má větší pozornost
Každopádně to nic nemění na situaci,že je to katastrofa ![]()
jamajka00,ono se napíše a natočí plno věcí.Ale jak je to mezi těma dvouma vědí pořádně jen oni sami.proč myslíš že za to může jen Jirešová?
Linola píše:AnastazieB píše:pak nějak chápu její postoj.
a nechápu najednou otcuv zajem
ona asi chtela pro svy dite tatu…aby melo moznost ho vidat ale on to zene do krajnosti
Chápu, že dítě chtejí oba.
Nechápu to, že dřív o něj nejevil zájem (nebyla JIrešovýá až tak známa???)
mahdalka: taky je otazka jak se k maly chova nynejsi tatova pritelkyne ze jo, tam je spousta veci co to dite muze negativne ovlivnit