Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuju za odkaz, už jsem to našla ![]()
Bože holky to je strašný, ta poslední věta mě už fakt rozbrečela.
Mami prosím, prosím. Já nevím co mám dělat.
![]()
To mi přijde, jakoby ji naváděli oba. Ať se na mě zlobí nebo nezlobí jak chcou, ale tohleto je zhovadilost!! To se nemůžou chovat jak lidi???? Jak můžou takhle ubližovat svému dítěti???
Přijde mi ta holčička naočkovaná.Prožívala sem podobnou situaci kdy mě teda očkoval táta který si nás bral jen když nás k něčemu potřeboval.Takle nás manipuloval.Uplně to poznávám
oba by potřebovali dostat přes hubu.Nejsou schopni to dítě jednou vzít společně někam na výlet a domluvit se normálně ![]()
no taky neschvaluji exekuci a to jak to Hoppner vyřešil,ale jak sám řekl,už to byla jedinná možnost jak dceru vidět…to že Jirešové ubližoval je zase její názor,nikdo do toho prostě nevidí.já odsuzuju to,že se nedokážou dohodnout,ale víc viny na rozhodnutí měla Jirešová která má malou u sebe ,co on mohl nic…bohužel to vyřešil neštastně,ale jinak je to prostě návod než abych trápil dítě tak ho raději nebudu vídat a vlastně to nahrává matkám ,které brání dětem ve styku s tátou i z titěrných důvodů…ale zastávám názor že tohle se stát nemělo …ale větší díl viny na vyřešení této situace takovým neštASTNÝM ZPŮSOBEM VIDÍM U JIREŠOVÉ.bOHUŽEL…sama mohla takové situaci předejít.....optec nechce nic jiného než vidět své dítě a podílet se na výchově
Jamajka00 píše:
no taky neschvaluji exekuci a to jak to Hoppner vyřešil,ale jak sám řekl,už to byla jedinná možnost jak dceru vidět…to že Jirešové ubližoval je zase její názor,nikdo do toho prostě nevidí.já odsuzuju to,že se nedokážou dohodnout,ale víc viny na rozhodnutí měla Jirešová která má malou u sebe ,co on mohl nic…bohužel to vyřešil neštastně,ale jinak je to prostě návod než abych trápil dítě tak ho raději nebudu vídat a vlastně to nahrává matkám ,které brání dětem ve styku s tátou i z titěrných důvodů…ale zastávám názor že tohle se stát nemělo …ale větší díl viny na vyřešení této situace takovým neštASTNÝM ZPŮSOBEM VIDÍM U JIREŠOVÉ.bOHUŽEL…sama mohla takové situaci předejít.....optec nechce nic jiného než vidět své dítě a podílet se na výchově
souhlasim.Kdyby to dítě navnadila tak se taková scéna nestane.Klidně týrá svou holčičku jen aby dosáhla svého a ukázala jak tam nechce
AnastazieB píše:
Já jsem to teda neviděla, neměla bych na to žaludek…
Ale s Jireškou se to má tak (aspoň co si pamatuju - viděla jsem o tom taky nějakej pořad), že ona otěhotněla neplánovaně, chtěla se už s ním rozejít, snad se i rozešla, ale zjistila, že je těhotná. Myslím, že na ní byl nějak dost zlej, proto chtěla odejít. Byla u něj snad do porodu, pak se odstěhovala, on o dítě nejevil snad vůbec zájem. A pak najednou jí chtěl do trvalé péče. Ale nevím, jak to bylo přesně, snad takhle nějak (alespoň podle ní).
No ja o tom vim taky prdlajs
ale nejak jsem si to taky takhle dala dohromady, pote co jsem slysela a cetla.
Kamoska z nasi diskuze s ni delala v redakci. Rikala, ze byla docela prijemna holka a ze jim vypravela, jak ji Hoppner dela peklo, ze byl docela drsnej… Ale to by tady musela napsat sama, ja to jen davam dal…
Ja bych rekla, ze on bude pekny kvitko, asi s nim byla jen chvili a dite s nim mit nechtela, ale co vzdy vidim ty jeho prohlaseni „medialniho odbornika“, tak bude asi docela schopnej ukecat…
No a pak treba zacala tu holcicku nenapadne ockovat, nebo treba ani nechtela, ale kdyz ji delal treba peklo, tak se obcas doma zminila, obcas ji neco rekla…
Taky je ale hloupa, ze mu ji na zaklade toho soudu predtim nepujcovala, prece mohla vedet, ze to blbe skonci… Ale zase chapu, ze jestli ho nesnasi, tak ji proste k nemu posilat nechtela…
Clovek do toho nevidi, kazdopadne taky proste nechapu, ze si dospely lidi proste neuvedomujou, jak ublizujou tomu diteti
Prece je to jejich dite, jezis marjaa, jak mu to muzou delat…
Kamča.dalmatinka píše:Jamajka00 píše:souhlasim.Kdyby to dítě navnadila tak se taková scéna nestane.Klidně týrá svou holčičku jen aby dosáhla svého a ukázala jak tam nechce
a myslím že publicita v dnešním pořadu nahrává doměnce, jak je ted Jirešová chudák že takto přichází o své dítě…aktivně vše natáčel její druhý manžel Dyk,myslím že ted hraje lidem Jirešová na city,ale myslím že zdravě uvažující člověk by ji spíše odsoudil......
Jamajka00 píše:Kamča.dalmatinka píše:a myslím že publicita v dnešním pořadu nahrává doměnce, jak je ted Jirešová chudák že takto přichází o své dítě…aktivně vše natáčel její druhý manžel Dyk,myslím že ted hraje lidem Jirešová na city,ale myslím že zdravě uvažující člověk by ji spíše odsoudil......Jamajka00 píše:souhlasim.Kdyby to dítě navnadila tak se taková scéna nestane.Klidně týrá svou holčičku jen aby dosáhla svého a ukázala jak tam nechce
Já myslim že většina uvidí to že ona by měla mít rozum a neřešit svou nenávist přes tu malou.Přijde mi že ta malá má víc rozumu než ona.
Jirešovou sem měla tak ráda.To sem změnila názor
Nikdo z rodičů není chudák.
Jediný chudák je malá.
Rodiče můžou mít poroblému miloin, pokud jim jde o díte, mají se domluvit tak, aby to bylo pro díte to nejlepší.
Kamča.dalmatinka píše:Jamajka00 píše:Já myslim že většina uvidí to že ona by měla mít rozum a neřešit svou nenávist přes tu malou.Přijde mi že ta malá má víc rozumu než ona.Kamča.dalmatinka píše:a myslím že publicita v dnešním pořadu nahrává doměnce, jak je ted Jirešová chudák že takto přichází o své dítě…aktivně vše natáčel její druhý manžel Dyk,myslím že ted hraje lidem Jirešová na city,ale myslím že zdravě uvažující člověk by ji spíše odsoudil......Jamajka00 píše:souhlasim.Kdyby to dítě navnadila tak se taková scéna nestane.Klidně týrá svou holčičku jen aby dosáhla svého a ukázala jak tam nechce
Jirešovou sem měla tak ráda.To sem změnila názor
Měla jsem ji ráda taky a pořád mám.
Nebudu soudit podle kauzy, která je zmedializovaná a propraná v tv
Musím dneska psát anonymně, neboť jsem pracovala na soudě, kde se Jirešová s Höppnerem soudili o svoji dceru už od začátku i soudkyni, které v reportáži volali, znám. To, kam to až nechali rodiče dojít, je neskutečné…, jsem nyní na RD, takže už nemám z práce tolik přehled, co se v jejich kauze děje, ale toto skutečně je
Vinu nesou oba rodiče stejnou měrou od začátku…, víc moc psát nebudu ani jako anynonym, nemůžu, ale brečela jsem při reportáži a nevěřila až kam to nechali rodiče dojít…, je mi z toho smutno ![]()
Linola píše:
Nikdo z rodičů není chudák.
Jediný chudák je malá.
Rodiče můžou mít poroblému miloin, pokud jim jde o díte, mají se domluvit tak, aby to bylo pro díte to nejlepší.
souhlasím s tebou…to že se rozvedu neznamená že nebudu mít vůči bývalému pocit,že mi ublížil,pocit křivdy.určitě to tak je a je málo páru kteří se rozejdou a jsou z nich přátelé…ale tohle by mělo jít prostě mimo dětičky,to že nemůžu jejich otci něco zapomenout,tak to přeci nebudu vykládat dětem nebo je očkovat......
Anonymní píše:
Musím dneska psát anonymně, neboť jsem pracovala na soudě, kde se Jirešová s Höppnerem soudili o svoji dceru už od začátku i soudkyni, které v reportáži volali, znám. To, kam to až nechali rodiče dojít, je neskutečné…, jsem nyní na RD, takže už nemám z práce tolik přehled, co se v jejich kauze děje, ale toto skutečně jeVinu nesou oba rodiče stejnou měrou od začátku…, víc moc psát nebudu ani jako anynonym, nemůžu, ale brečela jsem při reportáži a nevěřila až kam to nechali rodiče dojít…, je mi z toho smutno
je dobře že tu zazněla pravda od někoho ,kdo ví o celém problému u nich nejvíce…četla jsem o tom mnoho už kdysi a vím že nic není černobílé…a nejednalo se vždy jen o bulvár…
Holky neblázněte, vždyť je to herečka, mediálně známá osoba, tak jí přece musí bejt jasný, že se holčička může podříct a bude za totální blbku. Každopádně kdyby mu jí nechtěla dávat, tak by to 3 roky nefungovalo a z ničeho nic přestalo. Ano to poslední prohlášení holčičky je divné, ale řev mluví za vše. Jako když mi dítě bude takhle hystericky řvát, viset na mně a ex na mě ještě hejkat, že je to moje vina, tak teda taky nevím, jestli bych byla ochotná dítě vnadit, aby šlo někam, kam absolutně nechce.
Je celkem s podivem, že i přes takovouhle druhou scénu otec dítěte nesouhlasí s vyšetřením psychologa, vždyť tam by se celkem v pohodě dalo prokázat, že matka na dítě tlačí ve svůj prospěch ![]()
Kamča.dalmatinka
taky jsem na ní změnila názor,bohužel a ne kvůli medializaci a podání v televizi,ale celkově a hlavně kvůli malé…je to škoda ,na ordinačku koukám pravidelně ,ted už v ní uvidím jen ženskou která je schopná v civilu ubližovat svému dítěti…