Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky já viděla jen upoutávku, ale není mi jasný kde se tam vzala ta televize???
denca29 píše:
Holky já viděla jen upoutávku, ale není mi jasný kde se tam vzala ta televize???
nahrával to přítel Jirešová (né manžel)posléze jim to poslal
Kamča.dalmatinka píše:denca29 píše:nahrával to přítel Jirešová (né manžel)posléze jim to poslal
Kamča.dalmatinka píše:denca29 píše:nahrával to přítel Jirešová (né manžel)posléze jim to poslal
Jo, manžel, vždyť ona si ho už vzala.
Je to zoufaly. Vecer jsem se o tom bavila s manzelem a oba jsme se shodli, ze stridava vychova neni rozhodne to nejlepsi pro dite. Pro rodice je to mozna nejspravedlivejsi, ale nemit stabilni domov a cely detstvi pendlovat je podle me sileny, ikdyz se rodice dokazou dohodnout. To co predvadi tahle dvojice je naprosto nepochopitelny. Me je lito spousty chlapu, ktery po rozvodu defakto prijdou o moznost vychovavat svoje dite, kdyz ho vidi jednou za uherak, ale tahle valka to je je stoprocentne daleko vetsi zlo. Podle me by dite melo zustat u matky, s tim ze otec by mel mit pravo ho videt, jak casto to jen jde.
Včera byla opět reportáž o exekuci,vyznělo to tam tak,že Jirešová si staví hlavu dál a tak byla další exekuce.viděla jste to některá?je to normální?
Pani Jiresova by si mozna mohla precist tyto prizpevky,pak by se ji mozna konecne rozsvitilo, i kdyz tezko rict,kdyz jim to nezaplo do ted,taky nechapu proc to ten dotycnej co to nahral takhle zmedializoval,evidentne je to jeji blizka osoba, tak to fakt nechapu.
Jinak co se tyce stridave pece neodsuzovala bych ji jen na zaklade teto reportaze, myslim ze je to individualni zalezi na povaze kazdeho ditete a hlavne na rodicich,znam rodiny se stridavou vychovou,kde to funguje vyborne,ponevadz se rodice dokazi domluvit a dite je hlavne spokojene.To ovsem neni pripad pani Jiresove.
Já to tedy včera naštěstí neviděla, opět bych z toho měla ten samý pocit co minule.
Jana206 píše:
Kde to bylo? Je možné se na to někde podívat?
bylo to včera v soukromých dramatech na primě.dnes to bude určitě na netu.včera to ale nebylo tak dramatický,spíš se tam kROUPA ZAOBÍRAL TÍM,JAK JE MOŽNÉ ŽE SOUD NEDONUTÍ MATKU ABY RESPEKTOVALA STŘÍDAVOU PÉČI A CO JI BYLO ULOŽENO.áá caps.že dostala 6000 kč pokuty za bojkot,ale to nic neřeší,protože pro ní to nic není.....prostě se diskutovalo o tom,jak by měl v tomhle případě soud postupovat.
barah píše:Kamča.dalmatinka píše:Jo, manžel, vždyť ona si ho už vzala.denca29 píše:nahrával to přítel Jirešová (né manžel)posléze jim to poslal
Ten pripad znam dost dobre - Jiresova opakovane nepredava dite otci uz od konce roku 2010. Tohle neni problem stridave pece, ale uminene a majetnicke matky - otec dite nevidel ani na Vanoce, ani na jeho narozeniny, radu mesicu chodil z „predavani“ domu s prazdnou…
Exekuce uz probehla 2× - pri te druhe musel soudni vykonovatel povolat zamecnika, protoze Jiresova odmitla otevrit i na vyzvu policie. Museli nasilim otevirat i vnitrni zamky, protoze holku zastlala do postele nekde v podkrovi, kde se zamkla. Takze asi tak - momentalne bezi trestni stihani pro trestny cin mareni uredniho rozhodnuti, tak doufejme, ze vyfasne aspon tu podminku.
Jo a nahravky dela budto manzel, nebo si na to zvou chlapka z bezpecnostni agentury - takovej silnejsi plesoun v Alfa Romeo…
http://www.blesk.cz/…kutorem.html
http://prozeny.blesk.cz/…-vycvik.html
U toho exekutora je nekolik „prikladu z praxe“ prave z pripadu „Jiresova“.
Holky to je strašný.Dneska jsme zaplan noťas a vyskočilo na mě téma exekuce dítěte.Ty bláho!!!Dítě není věc.Do prdele.Pardon.Co to je za rodiče.Zásadně se střídavou péčí nesouhlasím.Je to kravina.Dítě má mít v životě stabilitu a jistotu,že má jeden domov!!!nebo nesouhlasíte?achjo.
těžko říct, střídavou péči bych asi volila pro děti větší, které si už umí říct, že to tak nechtějí nebo chtějí. samozřejmě pod podmínkou, že rodiče se umí dohodnout, když to nejde, tak střídavá nestřídavá, všude si najdou důvod.
No nevěřícně jsem na to včera taky zírala,přesně vím co ta chudák zažívala,já v jejím věku zažívala něco podobnýho…Táta o nás nestál,ale že na nás platil tak prostě chtěl,abysme k němu chodily,přitom jsme sním moc nebyly a házel nás po příbuzných.Ale dělal to mámě naschvál.já doma mámu prosila,že k němu nechci,že nás nemá rád a nevšímá si nás tak proč tam chodit.Máma zkoušela nás nedat,ale to točo co pak vždycky otec předved stálo zato,honil mámu po soudech a musela chudák platit pokuty
pokaždý když přišel víkend a měli jsme k němu jít mě bylo vždycky špatně a vypěstovala si slušnou neurozu.Ve 13ti jsem si prostě prosadila,že k němu nechci,no bylo to nechutný
a skončilo to pro mě tak,že je otec pro mě cizí člověk 

Takže doufám,že rodiče dostanou rozum a ta holčička tohle nebude zažívat.
a myslím,že větší vina bude na straně Hopnnera,není to žádný svatoušek,a tohle udělat dítěti,silně mi to připomíná mýho otce,takže bych se nedivila,že to dělá jirešový naschvál na úkor dítěte…
A vtěchlech situacích moc neberu,že maj na dítě nárok oba,podle mě se na to nemá tlačit a dělat to násilím,udělá to víc škody než užitku.Já se díky tomu s otcem nestýkám a je pro mě cizí