Soukromá dramata - reportáž o střídavé péči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
219
29.3.11 22:28

Nechápu, nechápu.
Neházela bych vinu na matku…
Jak může i toec zpusobit tenhle stres svemu ditěti?????????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
29.3.11 22:29

jinak tohle se mi stat tak jsem snad na praskach…
i jsem to chlapovi rikala driv, uz tady byla diskuze na podobny tema a tykalo se to asi rok a pul staryho ditete…tak to uz mi hlava vazne nebere jak u takhle malyho ditete muze nekdo rozhodnout o stridavy peci :zed:
me by to totalne polozilo ptz to dite je ted pro me absolune vsechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
29.3.11 22:29
Linola píše:
ted na to koukam, pak napisu vic

Kde na to koukáš? V archivu to bude asi až zítra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
29.3.11 22:30
barah píše:
Jednou jsem viděla, jak vyřešili střídavou páči jedni rodiče, místo aby se stěhovali děti, stěhovali se rodiče a co říkali děti, byli spokojení. Ale oni ti rodiče vypadali rozumně.Coo já vím, tak ten otec se s Jirešovou soudí o dceru hrozně moc dlouho a co jsem i četla, nepřišlo mi, že by to pořád dělal jen skrz lásku k dceři. :nevim:

To mi přide divný :-) .. A jak často se stěhovali?
My to třeba máme tak, že dokud nechodila dcera do školky, byla přes den se mnou, o půl 4 si pro ni přišel otec, byli spolu venku, nebo jeli na výlet nebo byli u něj doma. Na večeři ji vracel domů.
Teď co chodí do školky, je tam do 12, po 4. si pro ni přijde otec, večeří u něj, po večeři přijde domů. Víkendy střídáme.
Byla ale tak trochu zmatená, protože běžně oba používáme sousloví „jdeme domů“ - například z pískoviště - a ona pak se ptala kde bydlí. Tak jsem začala používat výrazivo „doma“ - my dvě spolu - a „domeček“ - u taťky. Zdá se, že to zafungovalo. Jinak jí střídání rodičů nedělá problém. Snad nám to v dospělosti nevyčte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
29.3.11 22:30

Podle mě kdyby byl ten chlap aspoň trochu rozumnej a šlo mu o tu malou,tak by ji nechal u mámi a bylo by.Chudák holky si ponese trauma už napořád. :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
29.3.11 22:31

No, ale jak byste chápaly to, co říkala holčička na konci? Mě to přišlo, že ujišťuje maminku, že se vrátí, jako by měla strach o maminku, ne že by nechtěla k tátovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
29.3.11 22:31
Linola píše:
Nechápu, nechápu.
Nainuva píše:
Linola píše:

NA STREAMU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
29.3.11 22:32
marki77 píše:
Podle mě kdyby byl ten chlap aspoň trochu rozumnej a šlo mu o tu malou,tak by ji nechal u mámi a bylo by.Chudák holky si ponese trauma už napořád. :poblion: :poblion: :poblion:

tak nějak.

otec,který má rád dceru a chce pri ni to nej,tohle nikdy neudělá.
dyt to dítě z toho musí mít hruzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
29.3.11 22:32

oni se o malou dohadujou opravdu dlouho a ten chlap dalo by se rict jde pres mrtvoy, kdyz malou nedostal to trvaly pece tak si chce vydupat aspon tu stridavou peci aniz by koukal na to co to dite vubec chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
29.3.11 22:33
Linola píše:
Linola píše:
Nechápu, nechápu.
Nainuva píše:
Linola píše:
NA STREAMU
:huban: díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
29.3.11 22:33
PetiteFillette píše:
barah píše:
Jednou jsem viděla, jak vyřešili střídavou páči jedni rodiče, místo aby se stěhovali děti, stěhovali se rodiče a co říkali děti, byli spokojení. Ale oni ti rodiče vypadali rozumně.Coo já vím, tak ten otec se s Jirešovou soudí o dceru hrozně moc dlouho a co jsem i četla, nepřišlo mi, že by to pořád dělal jen skrz lásku k dceři. :nevim:
To mi přide divný :-) .. A jak často se stěhovali?
My to třeba máme tak, že dokud nechodila dcera do školky, byla přes den se mnou, o půl 4 si pro ni přišel otec, byli spolu venku, nebo jeli na výlet nebo byli u něj doma. Na večeři ji vracel domů.
Teď co chodí do školky, je tam do 12, po 4. si pro ni přijde otec, večeří u něj, po večeři přijde domů. Víkendy střídáme.
Byla ale tak trochu zmatená, protože běžně oba používáme sousloví „jdeme domů“ - například z pískoviště - a ona pak se ptala kde bydlí. Tak jsem začala používat výrazivo „doma“ - my dvě spolu - a „domeček“ - u taťky. Zdá se, že to zafungovalo. Jinak jí střídání rodičů nedělá problém. Snad nám to v dospělosti nevyčte..

Střídali se po měsíci a mamča bydlela blízko u kamarádky, takže děti tam mohli na návštěvu. On táta byl nějak z jiného města či co, tak by museli mít dvš školy a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
29.3.11 22:34
barah píše:
No, ale jak byste chápaly to, co říkala holčička na konci? Mě to přišlo, že ujišťuje maminku, že se vrátí, jako by měla strach o maminku, ne že by nechtěla k tátovi?

taky jsem pochopila ze se jenom na nekoho podiva u taty a rychle pomaze domu k mame…tohle mi dite udelat s tim, ze ho ma v trvaly peci ten druhej tak toho necham a budu se s nim nejakou dobu vidat treba odpoledne a postupne zkouset jestli by u me samo chtelo zustat dyl…

tohle uz je docela tyrani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
29.3.11 22:37
lenholka píše:
barah píše:

taky jsem pochopila ze se jenom na nekoho podiva u taty a rychle pomaze domu k mame…tohle mi dite udelat s tim, ze ho ma v trvaly peci ten druhej tak toho necham a budu se s nim nejakou dobu vidat treba odpoledne a postupne zkouset jestli by u me samo chtelo zustat dyl…

tohle uz je docela tyrani

To je rozumný. :palec:

Ale problém je v tom, že na to má papír od soudu a to je bohužel braný, jako když má papír od pána boha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
29.3.11 22:38

Jirešovou mám strašně ráda…
ale nikdy by mě nenapadlo a nedočetla jsem se, že mají o malou až takové problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
29.3.11 22:38
Nainuva píše:
Linola píše:
Linola píše:
Nechápu, nechápu.
Nainuva píše:
Linola píše:
NA STREAMU
:huban: díky

chtěla jsem se podívat na ten konec a nemůžu to najít. pls, nemáte odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí