Soused přizabil sousedku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41420
29.5.17 14:16
@Havran007 píše:
Tak já bych svědčil, ale že bych to doporučil i zakladatelce, to říct nemohu. Riskovat problémy s člověkem, který pravděpodobně nemá co ztratit, není pro každého..

V tom případě se ale nemůže divit, pokud situace bude eskalovat. V případě, že by dotyčný tu ženy příště třeba zabil, protože by k této události nebyli svědci…nevím, s tím by se mi nežilo dobře. Chápu, že to je pro zakladatelku nepříjemné, ale zavírat před tím oči by se neměli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
29.5.17 14:22
@kdochcekam píše:
Pokavád tyhle problémy setrvávají dlouhodobě, ěli by nájemníci sepsat nějaký dopis a poslat ho formou stížnosti na úřad. Pokud se jedná o byty v osobním vlastnictvím, potom chování všech vlastníků podléhá stanovám, ve kterých je jistě uvedeno dodržování klidu a pod…všechno se dá řešit. Ale bohužel ne za dveřním kukátkem :nevim:

Policajti tam byli desetkrát. Všichni ví o co jde. A zavřít ho nemůžou. Když to ta ženská vždycky popřela. Je otázka jestli se ten chlap může dostat do vězení. ´Jestli to ta ženská přežije. A všechno popře. Jestli ho vůbec můžou odsoudit, jen na základě svědectví lidí z toho baráku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
29.5.17 14:24
@kdochcekam píše:
jak duchaplné…nepřekvapila jsi.

Nemam naladu te necim prekvapovat, co z toho :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
29.5.17 14:24
@Keyllah píše:
V tom případě se ale nemůže divit, pokud situace bude eskalovat. V případě, že by dotyčný tu ženy příště třeba zabil, protože by k této události nebyli svědci…nevím, s tím by se mi nežilo dobře. Chápu, že to je pro zakladatelku nepříjemné, ale zavírat před tím oči by se neměli…

Otázka je, jestli ho zavřít mohou, když jsou ti svědci, když se paní probere a všechno popře? Pravděpodobně bude další kolo. A on ji časem fakt zabije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
29.5.17 14:28

Nemíchala jsem se to toho.. zavolala polici, zavolala sanitku..
tod vše..
Měli jsme souseda podobného ražení a měl doma matku, a řval na ni, několikrát se na to upozorňovalo, ona to vždycky popřela- možná se bála. Ale pak z bytovky jedna akční šla přímo za nim, když byl mírně připitý a pobodal ji nožem…
Za mě pomoc jak člověk může, ale nedělat superhrdinu..

Příspěvek upraven 29.05.17 v 14:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77123
29.5.17 14:29

Co máte všichni pořád s těma svědkama, pokud to napadená vždy popře a řekne, že si úraz způsobila sama, na žádné svědky nikde nedojde
většina diskutujících v této diskusi mi přijde, jako by žila v dokonalém slabikářovém světě, kde zločin je zločin a trest trest, bohužel v reálném životě to není tak černobílé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
29.5.17 14:30

Možná kdyby přišla sama sousedka, že žáda o pomoct- svědčení.. ale pokud sama mlčí, zapírá,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
29.5.17 14:37

Já toho souseda jednou zažila samas doma.. a pomalu jsem zalezla pod postel.. Nemyslete si, že když vedle v bytě je chlap, co váží pomalu metrák síly dost, řev, je opilí, že v klidu otevřete dveře.. tomu nevěřím.. Naštěstí tam byl sám doma, jeho matka byla odjetá, ale sama jsem měla malou dušičku, že se mi tam dostane- rozbil si okno, rozkopal vchodové dveře a řval, nadával… Určitě kdyby se tam s někým začal hádat a bít, tak bych toho vazouna nešla spacifikovat..
Ale ja fakt, že jak by něco začalo hned bych volala.

Příspěvek upraven 29.05.17 v 14:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41420
29.5.17 14:39
@Honza 12 píše:
Otázka je, jestli ho zavřít mohou, když jsou ti svědci, když se paní probere a všechno popře? Pravděpodobně bude další kolo. A on ji časem fakt zabije.

Jak už jsem psala, jsou trestné činy tipu týrání atd. kde její souhlas není potřeba a u některých se to rozjede i bez ní, popř. to bude pokračovat ikdyž to následně popře. Tak či tak bez svědectví okolí to nepůjde určitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41420
29.5.17 14:40
@stinga píše:
Co máte všichni pořád s těma svědkama, pokud to napadená vždy popře a řekne, že si úraz způsobila sama, na žádné svědky nikde nedojde
většina diskutujících v této diskusi mi přijde, jako by žila v dokonalém slabikářovém světě, kde zločin je zločin a trest trest, bohužel v reálném životě to není tak černobílé

Možná v tom reálně žijeme a tak víme co a jak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41420
29.5.17 14:41
@Janasas píše:
Já toho souseda jednou zažila samas doma.. a pomalu jsem zalezla pod postel.. Nemyslete si, že když vedle v bytě je chlap, co váží pomalu metrák síly dost, řev, je opilí, že v klidu otevřete dveře.. tomu nevěřím.. Naštěstí tam byl sám doma, jeho matka byla odjetá, ale sama jsem měla malou dušičku, že se mi tam dostane- rozbil si okno, rozkopal vchodové dveře a řval, nadával… Určitě kdyby se tam s někým začal hádat a bít, tak bych toho vazouna nešla spacifikovat..
Ale ja fakt, že jak by něco začalo hned bych volala.Příspěvek upraven 29.05.17 v 14:40

Myslím, že tu nikdo neradil zakladatelce, aby ho šla spacifikovat. Ani já bych si netroufla, ale volala bych policii, a až by odešel, tak bych jí šla poskytnout první pomoc/volat záchranku popř. vše říct policii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
29.5.17 14:42

@Keyllah no ale on utíkal až když dojížděla policie, takže asi proto nevyšla z bytu..
No a pokud někdo jiný zavolal, tak určitě to slyšelo půlka bytovky, tak proč tam nešel nějaký muž..?? Nebo ví mužů, mohli na sebe zazvonit dva sousedi…?

Příspěvek upraven 29.05.17 v 14:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41420
29.5.17 14:46
@Janasas píše:
@Keyllah no ale on utíkal až když dojížděla policie, takže asi proto nevyšla z bytu..

Ale nevyšla ani poté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
29.5.17 14:50
@Keyllah píše:
Ale nevyšla ani poté…

A co by tam jako dělala? Plná chodba lidí. Policajti ošetřují zraněnou. Však se mohla klidně doma vzpamatovávat z šoku. A teď se přišla poradit co dál. Nikde nevidím, žádnou botu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
29.5.17 14:53

@Honza 12 taky to tak vidím, kdyby tam nikdo nebyl- ani policie ani sanitka a měla tam ležet 10 min v krvi, tak to vidím jinak, ale jelsi tam hned odběhnul a přišli policajti, kteří to zajištovali :nevim: a nevěřím, že ona jediná je svědek, asi těch svědků tam bylo půlka paneláku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová