Sousedka chodí k našim dveřím poslouchat

1.4.13 21:30

Sousedka chodí k našim dveřím poslouchat

Už nějakou dobu jsem měla podezření, že sousedka chodí k našim dveřím poslouchat. Vždy stejný scénář: po chodbě cosi šupoce směrem k nám, na chvilku se zastaví a pak to zas šupoce zpátky. Vždycky jsem doběhla ke kukátku a stihla jsem ji zahlédnout už jen při tom, jak se šourala od nás zpátky. Dneska jsem ale zasáhla včas a viděla, jak se podél zdi plíží k našim dveřím. Pak se krátce koukla do kukátka (kde jsem se na ni dívala já - skoro z oka do oka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ), přiložila ucho na naše dveře, otočila se a plížila zpět. Co to má jako být??? Máte nějaký tip? 8o 8o 8o I když je dneska Apríl, tak tohle je krutá realita a ne vtípek 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1581
1.4.13 21:32

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jééj, já bych vždycky začala dělat nějaké podivné zvuky :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
1.4.13 21:33

@Bačavelmistarý
otevřela bych dveře a zeptala se co chce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027

Kolik má sousedka let? Jestli nebrousí za chlapem :mrgreen:
Nebo vyhlíží lepší zítřky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887

Ma vas rada a zajima ji, jestli jste v poradku? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870

Normálně otevřu a zeptám se, co si přeje :lol:
Kamarádka měla něco podobného za sousedku, kdykoliv jsem za ní přišla, otevřely se první dveře u sousedky, byla hrozně malá a než si přirazila stupátko ke dveřím, aby viděla kukátkem, tak byl každý pryč, tak rovnou vykukovala :)

Příspěvek upraven 01.04.13 v 21:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842

Není u vás doma řvoucí dítě?
Jak je stará ta sousedka? Bydlí sama? Nevíš jestli má nějaké zájmy nebo se nudí a tak špehuje sousedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
1.4.13 21:34

Snažila bych se jí co nejčastěji vyčíhnout a vždycky otevřela hned dveře, pozdravila a třeba upravila rohožku. A až jí vyčíhneš podruhý, tak říct: to je ale náhoda, že tu zase jste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black

@Bačavelmistarý šourala bych se k ní taky, třeba je to hra :think:

• Citovat
  • Upravit
31594

No jestli ji takhle ještě načapeš, tak bych ty dveře rázně otevřela, pokud možno jí jima přiměřeně břinkla do palice (nikdo přeci nečeká za dveřmi něčí hlavu, že) a dělala, že jsem si jen chtěla třeba za dveře hodit boty na rohožku nebo cokoliv, vynést odpadky… Myslím, že by jí to rychle přešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.13 21:35

Je stará, ale ne zas tak moc, tipla bych něco kolem šedesátky. V bytě kočka. Dítě máme, ale zjevuje se zásadně tehdy, když je zrovna klid :mrgreen:

Jsem si říkala, že až ji potkám, tak bych se zeptala, co nového u nás :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Příspěvek upraven 01.04.13 v 21:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
1.4.13 21:35

Bafla bych na ni :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.13 21:36
@Becky00 píše:
Bafla bych na ni :P :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
1.4.13 21:38

Tak 60 není zase tak moc. Normálně jí řekni, že vás to ruší, když se vám plíží ke dveřím…
Možná dává tipy zlodějům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.13 21:38

@Gladys @tamata tohle zvažuju, ale vždycky to přijde tak nečekaně, že jenom stojím a koukám :lol: musím se naučit rychleji reagovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová