Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už nějakou dobu jsem měla podezření, že sousedka chodí k našim dveřím poslouchat. Vždy stejný scénář: po chodbě cosi šupoce směrem k nám, na chvilku se zastaví a pak to zas šupoce zpátky. Vždycky jsem doběhla ke kukátku a stihla jsem ji zahlédnout už jen při tom, jak se šourala od nás zpátky. Dneska jsem ale zasáhla včas a viděla, jak se podél zdi plíží k našim dveřím. Pak se krátce koukla do kukátka (kde jsem se na ni dívala já - skoro z oka do oka
), přiložila ucho na naše dveře, otočila se a plížila zpět. Co to má jako být??? Máte nějaký tip?
I když je dneska Apríl, tak tohle je krutá realita a ne vtípek
![]()
Kolik má sousedka let? Jestli nebrousí za chlapem ![]()
Nebo vyhlíží lepší zítřky…
Normálně otevřu a zeptám se, co si přeje ![]()
Kamarádka měla něco podobného za sousedku, kdykoliv jsem za ní přišla, otevřely se první dveře u sousedky, byla hrozně malá a než si přirazila stupátko ke dveřím, aby viděla kukátkem, tak byl každý pryč, tak rovnou vykukovala ![]()
Příspěvek upraven 01.04.13 v 21:34
Není u vás doma řvoucí dítě?
Jak je stará ta sousedka? Bydlí sama? Nevíš jestli má nějaké zájmy nebo se nudí a tak špehuje sousedy?
Snažila bych se jí co nejčastěji vyčíhnout a vždycky otevřela hned dveře, pozdravila a třeba upravila rohožku. A až jí vyčíhneš podruhý, tak říct: to je ale náhoda, že tu zase jste ![]()
No jestli ji takhle ještě načapeš, tak bych ty dveře rázně otevřela, pokud možno jí jima přiměřeně břinkla do palice (nikdo přeci nečeká za dveřmi něčí hlavu, že) a dělala, že jsem si jen chtěla třeba za dveře hodit boty na rohožku nebo cokoliv, vynést odpadky… Myslím, že by jí to rychle přešlo
Je stará, ale ne zas tak moc, tipla bych něco kolem šedesátky. V bytě kočka. Dítě máme, ale zjevuje se zásadně tehdy, když je zrovna klid ![]()
Jsem si říkala, že až ji potkám, tak bych se zeptala, co nového u nás
![]()
Příspěvek upraven 01.04.13 v 21:35
Tak 60 není zase tak moc. Normálně jí řekni, že vás to ruší, když se vám plíží ke dveřím…
Možná dává tipy zlodějům ![]()
@Gladys @tamata tohle zvažuju, ale vždycky to přijde tak nečekaně, že jenom stojím a koukám
musím se naučit rychleji reagovat