Sousedka, co má problém s naší dcerou

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16.4.10 21:35

Anduli přesně tak, člověk není pomstychtivý ale takhle jet proti dětem, to nemůžu ani vidět
Aspera už jsme o tom profilu psaly, se přiznám že když mi to nechtělo poslat heslo, nechala jsem jí tam z anonymního profilu vzkaz, ta bude mít fakt o čem přemýšlet protože tam jsem byla kruťas :oops: :-D

• načítám...
27010
16.4.10 21:36
Raduš.ka44 píše:
Tý brďo, ta diskuze, jak jsi na ni vložila odkaz, mě tak vytočila, že jsem se zaregistrovala, abych jí mohla napsat. Neser se s ní, normálně na ni vlítni a pěkně od plic si to s ní vyříkej, vždyť je ubohá. Taky bydlím v paneláku a vím, co to je, když někomu řve dítě, když někomu vyje pes, nebo když si někdo o půlnoci pustí hudbu na plný pecky, ale řešit to anonymy, házením hrnců? Když mám problém, jdu to řešit na rovinu, ale stěžovat si na dítě? Ani náhodou. A kdyby si někdo přišel jen jednou stěžovat na mýho Robínka, tak by ho hnala tak, že už by se na mě v životě ani nepodíval. :twisted:

rázná to žena :palec: :palec: :palec: dala jsem ti tam top:)) :palec:

• načítám...
4132
16.4.10 21:36
Jura007 píše:
Děvčata, já si skromně dovolím tvrdit, že v jedné věci jste všechny vedle jak ta jedle. Totiž v tom, co ona potřebuje. Ta holka je zralá na okamžitou inseminaci!!! Hlásím se jako dobrovolník… :mrgreen:Ta slečna prostě nepochopila (a to je minimálně pět let plnoletá), že děti jsou to nejvzácnější koření života a největší prokletí je děti nemít…
:lol: :lol: :lol: :lol: tak s tou okamžitou inseminací si mě fakt pobavil :palec:
  • načítám...
30321
16.4.10 21:37

Tak to jsem předtím nějak přehlídla, ale ve 23 letech by už pomalu mohla mít rozum, ale asi nemá.

Příspěvek upraven 18.04.10 v 14:13

• načítám...
3432
16.4.10 21:37

Holky, já nevím, jak vy, ale já jsem jako bezdětná neměla ani potuchy o tom, co mateřství a výchova obnáší, ale nikdy by mě ani nenapadlo se nějak negativně vyjadřovat o matkách a jejich dětech. Je to prostě o tom, že ona děti nemá a tak nemá ani šajn, o čem to je. Zato my..MY UŽ VÍME SVOJE… Chápete, jak to myslím, že jo…? :-)

• načítám...
16.4.10 21:38

Mě nejvíc namíchlo, když psala o tom dát prckovi na zadek, přitom to řeší v jeho půlroce. To je fakt nenormální smýšlet tak že je dobrý bít půlroční dítě, to vymyslí jen někdo hodně krutej :cert:

• načítám...
6882
16.4.10 21:39

no jo holky..je pátek..my matky žhavíme noťasy a děvčata vyrazila do víru velkoměsta :mrgreen:

• načítám...
30321
16.4.10 21:39

Anduli já zatím vlastní děti nemám, ale holt vím, že zdravé dítě občas brečí, občas ječí atd. To je holt normální. Jenže někdo no nepochopí. Když si vzpomenu na souseda co při vstupu do baráku začal ječet jen tak pro radost a taky jsme si na něj nestěžovali.

• načítám...
16.4.10 21:40

consi kačko ty za chvíli budeš proslavená pekařka  :lol:

• načítám...
27010
Anduli píše:
Holky, já nevím, jak vy, ale já jsem jako bezdětná neměla ani potuchy o tom, co mateřství a výchova obnáší, ale nikdy by mě ani nenapadlo se nějak negativně vyjadřovat o matkách a jejich dětech. Je to prostě o tom, že ona děti nemá a tak nemá ani šajn, o čem to je. Zato my..MY UŽ VÍME SVOJE… Chápete, jak to myslím, že jo…? :-)

já tě chápu ale přece je jí 23 tak by měla mít troxhu rozum a úctu ne?Mně bude teprve 23 v červnu,čekám druhýho prcka a asi tím jsem někde jinde než ona ale ani řpedtím jsem nebyla takhle přízemní…

• načítám...
3432

Raduš - vítaj! :mavam: Dobrý příspěvek! :pankac:

• načítám...
3432
16.4.10 21:41

Vypadá to, že nemá ani jedno, ani druhé.. :-) Bych chtěla poznat její mamku, fakt.. :roll:

• načítám...
27010

anduli ještě tam nejsi?

• načítám...
6882

Aspero třeba se soused bál a proto hulákal na les :lol:

• načítám...
3432
16.4.10 21:42

Néé, pořád nemám heslo.. :pocitac: