Sousedka, co má problém s naší dcerou

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
30309
16.4.10 22:02

JURO,

ale zas ten TVUJ se jako prvni tank vyrabel seriove-a lity pancit byl ve sve dobe taktez novinkou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (misto ostatnich nytovanych napr.nemeckeho TIGERa)
:andel: :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
3432
16.4.10 22:02

Holky, (a kluku :lol: ) myslím, že jedeme na rekord v počtu popsaných stránek za večer.. :lol: To snad nebylo ani v kauze Markýsek, hihi… :mrgreen:

• načítám...
30309
16.4.10 22:04
Jura007 píše:
Farská, tohle se mi nezdá, to si půjdu ověřit.A pro úplnost, na naftu lítalo jediné letadlo na světě, no a to byl Junkers Ju 86. To bylo ještě před druhou světovou válkou. Sověti celou dobu používali letecký benzín.

ANo,byl to puvodne BENZINOVY LETECKY MOTOR,ale v tancich se predelaval na NAFTU…

A uz toho nechame,–jsme trosku tady OT,cooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
30323

No nic jdu do hajan a zítra si to dočtu.

• načítám...
4190

Ahojky,
nějak nestíhám…ale poprosila bych přispěvatelky na žena-in…zda by tam té Bc.(nevěřím,že bakalář, ale blbec to spíš) nemohli zkopčit část jejího profilu na líbím se ti…
konkrétně úsek moje ráno: Začíná kolem 6, kdy mě probudí kňourání mojí bernardýnky…
takže žádné malé řvací dítě…a když se jí tak moc chce do ciziny tak ať už si zabalí a vyrazí :pocitac:

• načítám...
30309
16.4.10 22:05
Anduli píše:
farska píše:
Jura007 píše:
Farská, ty jsi vojanda…? Tvoje informace jsou pozoruhodně přesné, jen ten „Letecký motor“ trochu nesedí… To píšeš o předchůdci T-34, no a to byly BT-5 a A-20…Jestlipak by tohle věděla i ona? :mrgreen:
Uplne stejnej motor mely tanky T-34,T-54,T-55 a v upravene verzi i T-72 :-P :-P :-P :-P :wink:
A to víš sama nebo tam máš nápovědu, cooo? :lol:

Vzdyt jsem Ti uz psala,ze jsi SKORO TAK CHYTRA ZENSKA,JAKO KDYBY TO PSALA SAMA :dance: :dance: :dance: :wink:

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
7182
16.4.10 22:06
Anduli píše:
Raduška?? Kdo to jéé? :lol: Někdo „náš“? :lol:

To jsem já, chodím sem krátce, moc nepřispívám, ale často si tu pročítám diskuze… :-D

• načítám...
30309
16.4.10 22:06
Anduli píše:
Holky, (a kluku :lol: ) myslím, že jedeme na rekord v počtu popsaných stránek za večer.. :lol: To snad nebylo ani v kauze Markýsek, hihi… :mrgreen:

MYSLIS???
Ja tohle nepocitam.....:-)
Ale,uz mas ten pristup tam na diskuzi??? :nevim:

• načítám...
3432
16.4.10 22:07

Nemám, mě tam nechcou pustit asi… :lol:

• načítám...
30309
16.4.10 22:08
Anduli píše:
farska píše:
Anduli píše:
farska píše:
Ne-to bych nestihla-kdy asi,jsem furt na materske :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak máš manžela vojáka? :wink:
Musím Ti oponovat :-P –NEMÁŠ!!!!!!!!!! vyko(le) jený mozek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tož dík! :huban: Mám ted nějaké dejavu - neměla jsi někdy u metříku napsané „přijel si pro nás vojáček“…? Fakt si nejsem jistá, jestli jsi to byla ty, ale někde jsem to tu zahlídla, ale už je to dýl.. :-)

TYY JO-ty mas teda pamet 8-o 8-o 8-o A to jsem si uz mezitim zmenila metriky :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
7182
Crystal87 píše:
Raduš.ka44 píše:
Tý brďo, ta diskuze, jak jsi na ni vložila odkaz, mě tak vytočila, že jsem se zaregistrovala, abych jí mohla napsat. Neser se s ní, normálně na ni vlítni a pěkně od plic si to s ní vyříkej, vždyť je ubohá. Taky bydlím v paneláku a vím, co to je, když někomu řve dítě, když někomu vyje pes, nebo když si někdo o půlnoci pustí hudbu na plný pecky, ale řešit to anonymy, házením hrnců? Když mám problém, jdu to řešit na rovinu, ale stěžovat si na dítě? Ani náhodou. A kdyby si někdo přišel jen jednou stěžovat na mýho Robínka, tak by ho hnala tak, že už by se na mě v životě ani nepodíval. :twisted:

rázná to žena :palec: :palec: :palec: dala jsem ti tam top:)) :palec: [/citace

Děkuji :mrgreen: Já jsem vážně vytočená, že bych si těďka potřebovala vybít energii.. :lol:

• načítám...
Betty03

ahoj, nestíhám to ani číst, žasnu nad vojenskými znalostmi některých pisatelů 8-o a vyjadřuju maximální podporu zakladatelce a budu s napětím čekat na vyústění kauzy - čekám zejména sofistikovanou pomstu, aby dotyčné krávě :pocitac: zašla chuť otravovat slušné lidi anonymy apod.
Já bych asi za sebe šla na férovku, zazvonila, položila anonymy na stůl a probrala všechny možnosti soužití, sdělila, že jsem o kauze informovala celý barák, že všichni o jejím nemožném chování vědí, informovala o možných právních krocích atd. Myslím, že slečna by se rychle stěhovala, nebo pořídila koberce a stala se neviditelnou. Myslím, že to je taková „internetová“ držka, ale konfrontaci by nezvládla, zejména pokud byste nastoupili s manželem a paragrafy. Přeju hodně energie a nenech si od ní kazit náladu! :kytka:

• Upravit
30309
16.4.10 22:09
Anduli píše:
Nemám, mě tam nechcou pustit asi… :lol:
Že by vedeli,koho maji a koho nemaji poustet??? :think: :think: :think: :cert:
  • načítám...
30309
16.4.10 22:10
Betty03 píše:
ahoj, nestíhám to ani číst, žasnu nad vojenskými znalostmi některých pisatelů 8-o a vyjadřuju maximální podporu zakladatelce a budu s napětím čekat na vyústění kauzy - čekám zejména sofistikovanou pomstu, aby dotyčné krávě :pocitac: zašla chuť otravovat slušné lidi anonymy apod.
Já bych asi za sebe šla na férovku, zazvonila, položila anonymy na stůl a probrala všechny možnosti soužití, sdělila, že jsem o kauze informovala celý barák, že všichni o jejím nemožném chování vědí, informovala o možných právních krocích atd. Myslím, že slečna by se rychle stěhovala, nebo pořídila koberce a stala se neviditelnou. Myslím, že to je taková „internetová“ držka, ale konfrontaci by nezvládla, zejména pokud byste nastoupili s manželem a paragrafy. Přeju hodně energie a nenech si od ní kazit náladu! :kytka:

Vystihla jsi to naprosto presne,BETTY,myslim si,ze by potom ,face to face, sklapla a stahla se… :cert: :cert: :cert:

• načítám...
30309
16.4.10 22:11

JURA asi stale studuje ‚tankohistorii‘,jdu veceret :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová