Sousedka dělá naschvály

Napsat příspěvek
Velikost písma:
733
21.7.14 16:23

@Banshee děkuji moc, zdá se že jsi jediná kdo mě tady pochopil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27012
21.7.14 16:24
@Bellinečka píše:
A na víc ted mají miminko, a paní primadona nechává použitý plínky na chodbě a taky jsme nikdy neřekli, tak mě to prostě mrzí… a přede dveřma máme všichni botníky s botama, a jednou byla na chodbě a já jí slyšela jak manžílkovi říká že jsme prasata a takovýhle, že nám smrdí boty, při tom to není pravda, připadám si v tom baráku jak nějáká socka… při tom se snažím(úklid veřejných prostorů, popelnice, apd…

Tak si zas stěžuj na ty pokaděný plínky ne? :lol: Ven ho věšet nemůžeš? Udělat si sušák z okna? Ono sousedku fakt nemusí zajímat že máte malý byt. Mně by se taky moc nelíbilo chodit kolem cizího prádla a vidět spodáry a trence :nevim: nehledě na to, že mně některé prací prášky a aviváže taky smrdí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905

@Misulicka 1 Tak buď to je společný prostor nebo ho má pronajatý - oboje být nemůže.
Tak či tak by měla dodržovat platné právní předpisy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201

Tak já bych prádlo na chodbu taky nedávala, už proto, že bych se bála, že mi ho někdo ukradne, u nás je to běžné. Sousedka má na chodbě botník plný bot což mě taky vytáčí, ty boty opravdu někdy smrdí, ale nikdy sem si na ní nestěžovala, protože už tak máme neshod se sousedy dost, ale to je z jiných důvodů (psi, děti atd.). Pokud vy se hádáte jen kvůli prádlu, tak bych jí na tvém místě vyšla vstříc, protože ty dohady za to nestojí, lepší je mít doma klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
21.7.14 16:25

A prádlo mi nesmrdí vždycky ho mám krásně vonavoučké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.7.14 16:26
@Bellinečka píše:

ale ne každýmu musí vonět zrovna tvůj prací prášek/aviváž

• Citovat
  • Upravit
50186

@Bellinečka Tak jí příště pruď za ty podělané pleny, to mi přijde nechutné, to zlaté prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349

Jdi do ní! :mrgreen: Normálně u ní zazvoň a zeptej se, proč, když jí něco vadí, proč ti to proboha neřekne osobně? Mě by naštvalo, že je někdo takový srab a stěžuje si na sousedku u bůhvíkoho, když se dá udělat normálně pár kroků a říct, co jí vadí. S tím sušením prádla je to problém, my jsme ve starém bytě měli na sušení prádla půdu, tu potom zrušili, dali jsme sušák z okna, co bylo do dvora - to taky zprvu vadilo, - prej to není hezké, ale jinam se prádlo nevešlo, a navíc měl byt sklony k plesnivění, takže nám to tam nakonec povolili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone

Co ten Sušák z okna nebo sušárna?

Promiň, ale v životě by mě nenapadlo dávat sušit prádlo na chodbu, kde kolem něj chodí ostatní sousedi a to máme 38m byt pro 3.

Budu s malou sama ve 33m bytě a naštěstí je v domě sušárna, kam prádlo budu dávat.

Stěžuj si na ni ohledně těch plen - normálně bych na férovku vylepila papír na dveře, jako ona s tím prádlem.

Příspěvek upraven 21.07.14 v 16:27

• Citovat
  • Upravit
26270
21.7.14 16:27
@Bellinečka píše:

to tvrdíš ty. ona je jiného názoru, tvé voňavoučké prádlo jí může smrdět. A dle požárních předpisů mají být chodby prázdné. bohužel. pořiď si sušák do okna nebo na strop.

Příspěvek upraven 21.07.14 v 16:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
@lucenka píše:
ale ne každýmu musí vonět zrovna tvůj prací prášek/aviváž

To je fakt, mě prádlo švagrovky taky strašně smrdí a svědí mě z toho nos. Ale jsem jako pěna, neprudila bych jí s tím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733

Ten prostor je náš k bytu za který si platíme! proto mě štve a vytáčí, je jasný že boty někdy smrdí, ale to tam máme všichni a jak o nás mluvila že jsme prasata no tak to mě taky naštvalo. už od začátku co jsme tam tak dělá neustálý naschvály, mi nikdy jsme ji nic neřekli, vždy jí slušně zdravíme, i s taskama chtěla pomoct když byla těhotná, a nehádáme se, akorád pak dělá za zády takovýhle věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
21.7.14 16:29

@Bellinečka
Víc možností než si
to s ní jít vyříkat
nebo
prádlo tam přestat dávat a stěžovat si ohledně plen
asi nemáš. Já tě chápu ohledně prostoru, ale nic nenaděláš

• Citovat
  • Upravit
Meha

@Bellinečka A proč za ní nezajdeš a neprobereš to v klidu s ní? Nic jiného s tím asi nenaděláš. Jak už tady někdo psal, podle zákona na takový požadavek má ona právo. Pak zbývá jedině domluva, zeptej se jí, proč jí to vadí, třeba pro to nějaký důvod má a není to jen, že Tě chce prudit.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
@Takyjedna píše:
To je fakt, mě prádlo švagrovky taky strašně smrdí a svědí mě z toho nos. Ale jsem jako pěna, neprudila bych jí s tím. :mrgreen:

tak švagrovku bych s tím taky neprudila. Ale sousedku možná jo… pokud bych to musela čichat moc často.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová