Spadla z postele 5,5měsíční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Naima
25.3.13 09:06

Bohužel nikdo z nás k tomu nic bližšího neví a malou nikdo z nás jaksi neviděl :nevim:. Na jaký povrch spadla? 50 centimetrů už mi přijde dost, ač jsem někde četla, že pokud spadne z výšky maximálně do své celkové délky, nemusí to být žádné drama. Samozřejmě bude taky rozdíl v povrchu - koberec s vysokým vlasem je něco jiného, než podlaha. Co dělat, už tu padlo. V nemocnici by ji asi nahnali na rentgen a jinak by ti řekli to, co už tu bylo napsáno.

• Citovat
  • Upravit
334
25.3.13 09:14

Zatím vypadá vše normálně. Já bych k dr raději jela, jenže tady hustě sněží tak teď se musím rozhodnout, jestli to risknout v tomhle počasí 20 km busem, abysme nezůstali někde trčet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
25.3.13 09:17

Mne deti tolikrat odnekud spadly, ze se to az stydim priznat, ale maji tuhy korinek, nikdy se jim nic nestalo.
Svagrove dokonce spadl ani ne rocni z horni dvoupatrove postele a taky se mu nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
25.3.13 09:18

Jestli tak pro klid duše zajdi k dětské.

Mě malá taky v 5m slítla z postele, stalo se to večer. Křičela, pak usnula u prsa. Na druhý den sem šla k dr. Tam mi řekly, že to je ok, že z 50cm na koberec je jen malinká pravděpodobnost, že by se něco stalo a ještě když spadla bokem.
Taky říkaly, že je dobře, že sme s ní nejeli na rentgen, že to pro děti není dobrý v tomto případě. A i kdyby byla prasklinka tak by nebyla na rtg vidět.
Kdyby ti třeba spadla z pračky na hlavu do vany tak tam je rtg na místě.

Malá měla jen monokl u oka. Jinak ok.

Sleduj zorničky, jestli nezůstává bez sebe, moc nespí. nezvrací. Prý 3 týdny.

Neboj, budete v pohodě.

Příspěvek upraven 25.03.13 v 09:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
25.3.13 09:19

Mám doma 6.měsíční holčičku a taky mi nedávno bohužel spadla ze sedačky na plovoucí podlahu a to jsem se jen otočila na vteřinku pro plínu…hold už to nejsou jen ležící miminka.Jela jsem k Dr. prohlédla ji a ok. Brečela chviličku a pak už se smála, ale teda ve mě by se krve nedořezali jak jsem byla vyplašená v ten moment :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
25.3.13 09:21
@mistakemm píše:
Zatím vypadá vše normálně. Já bych k dr raději jela, jenže tady hustě sněží tak teď se musím rozhodnout, jestli to risknout v tomhle počasí 20 km busem, abysme nezůstali někde trčet..

Ja malou taky nevidela, ale klidne ti pres pocitac napisu, at jsi v klidu, ze ji nic neni. Kdyby se ji neco stalo, to bys poznala, tak zbytecne nestresuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
25.3.13 09:26

Na půlroční prohlídce mi doktora ne nadarmo říkala - zrušit přebalováky, nepřebalovat na vyvýšených místech - je fakt, že mrňous je prostě na zemi na puzzle a na sedačku nemá nárok. Rozhled je sice ze země prachbídný, ale bude muset vydržet.

• Citovat
  • Upravit
2764
25.3.13 09:30

@Naima pravda :palec: Taky jsem ji hned kompletně přestěhovala na zem i co se týče přebalování. Dokonce se mi tam zdá jistější a pěkně se na té zemi rozkutálela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
25.3.13 09:34

@Ivia 86 @Naima Přesně, taky už pultík ruším a používám jako odkladiště :mrgreen:
Malá se otočí na břicho, a hned se přitáhne k okraji a kouká dolů. Chvilku nepoleží v klidu :nevim:
Takže buď zem a nebo letiště.

Jen čekám kdy mě co počůrá :lol: ona jede jak namydlený drak - i s holým zadkem, někdy ani nestihnu pořádně utřít prcku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
25.3.13 09:40

Holky děkuju.
Já se snažím zjistit, jaká je dopravní situace, a asi k té dr přece jen vyrazím. Malá teď spí - jako obvykle, já ji zkusím za chvíli probudit, jestli reaguje.
Ach jo, to je den. Manžel pryč na služebce, počasí jak na potvoru blbý :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
25.3.13 09:42

@jayjayka tak at mi počůrá klidně celý byt, hlavně aby mi už nespadla -už vlastně ani nemá kde padat :twisted:

Jinak myslíš letiště jako postel letiště? Teda na naši malou by byla i postel letiště malá…ono fakt největší jistota je na zemi. Pěkně roztáhnout deku na zem a ať je tam.Sice výhled nic moc, ale hold má smůlu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
25.3.13 09:43

@mistakemm nemusíš ji budit úplně, stačí do ni trošku dloubnout a když se ožene, pohne ručkou, zavrtí se tak by to mělo být ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
25.3.13 09:45

@Ivia 86 Jo jo, myslím postel. Hážu ji tam ráno když přebaluju po noci. Jinak většinou přebalujem na dece na zemi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
25.3.13 09:46

@mistakemm já si teda ale nejsem jistá zda ji tahat busem v tom počasí je rozumné. Pokud nevykazuje nějaké neklidné chování či nereaguje, tak bych neváhala. Ale asi bych nejdříve zavolala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
25.3.13 09:52
@Ivia 86 píše:
@mistakemm já si teda ale nejsem jistá zda ji tahat busem v tom počasí je rozumné. Pokud nevykazuje nějaké neklidné chování či nereaguje, tak bych neváhala. Ale asi bych nejdříve zavolala?

Já jsem jí volala. Prvně mi řekla ať se přijedem ukázat, ale pak jsme se domluvily, že vzhledem k tomu počasí zatím nejezdit a mám dr jestě zavolat jak to vypadá. Teď mě ještě napadá, že zítra stejně pojedu kolem ordinace dětské dr, budu něco vyřizovat, že bych se tam stavila zítra ráno. Myslíte, že by to mělo ještě smysl, nechat ji prohlídnout zítra ráno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák