Spadla z postele 5,5měsíční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4637
25.3.13 09:52

Ja se ridim tim, ze zda-li se mi dite po takove zalezitosti OK, nebudu je jeste stresovat jizdou k dr a prohlidkou. :nevim: Je to proste na kazdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
25.3.13 10:00

Prostě selský rozum. Pokud se ti bude zdát ok, bude komunikativní, smát se, hýbat se jako před pádem, nebude zvracet, zda nebude plačtivá, tak bych to nehrotila.
Dr. stejně neudělá rentgen, jen prohlídne a jelikož si myslím, že ji znáš moc dobře a víš jak se chová normálně? ;)
Mě jak malá spadla, tak jsem ji utěšila, dala čajík, povídala jsem jí a po chvilce se začala smát. K Dr. jsem jela, ale to jen že ji mám za domem.

Nevím zda cesta busem a v tom počasí by ji spíš neuškodilo…samozřejmě pokud by to bylo nutné, tak bych neváhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
25.3.13 10:10
@Ivia 86 píše:
Prostě selský rozum. Pokud se ti bude zdát ok, bude komunikativní, smát se, hýbat se jako před pádem, nebude zvracet, zda nebude plačtivá, tak bych to nehrotila.
Dr. stejně neudělá rentgen, jen prohlídne a jelikož si myslím, že ji znáš moc dobře a víš jak se chová normálně? ;)
Mě jak malá spadla, tak jsem ji utěšila, dala čajík, povídala jsem jí a po chvilce se začala smát. K Dr. jsem jela, ale to jen že ji mám za domem.Nevím zda cesta busem a v tom počasí by ji spíš neuškodilo…samozřejmě pokud by to bylo nutné, tak bych neváhala.

Jj, máš pravdu. Byla teda ráno trošku taková neklidná, ale to někdy bývá. Takže počkám až se vyspí, jestli se bude smát - tak to normálně bývá, tak nikam nejedu. Jestli bude podrážděná tak vyrážím k dr. Jinak fyzicky nic vidět zatím není. Žádná boule, modřina atak.
Já jsem takovej plašan, už jsem se ale uklidnila, vždycky mně pomůže když mně někdo dá takový racionální náhled. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
25.3.13 10:32

@mistakemm Já byla taky pos… :mrgreen: To asi většina z nás. Teď se mi to kecá, ale v ten moment sem se třepala jak ratlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
25.3.13 11:19

@mistakemm nejsi jediná komu dítě spadlo a takových úrazů ještě bude ;)
Jak mi spadla malá, taky by se ve mě krve nedořezali a můj mi říkal „klid, takových nehod ještě zažije“ a já na to „jo, ale nemusím ji je způsobovat já“ :lol:
Hold já pořád bojuji s únavou a někdy mi věci dojdou až už je pozdě, ale jak se zase říká „chybami se člověk učí“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
25.3.13 11:33

Opět jsi to přesně vystihla - únava. V posledncích 14-ti dnech mám pocit, že jsem chodící mrtvola. Mám pocit, že mi mozek chvílemi vypovídá službu, najednou se přistihnu co že to vlastně dělám.. musím se dát nějak dokupy.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
25.3.13 13:07

@mistakemm jo jsem na tom podobně s tou únavou. Občas si připadám jako robot, co prostě jede a nekouká okolo. Už před měsícem jsem si říkala, že musím začít dávat malou na zem aby se něco nestalo a stalo se.Ze své pohodlnosti a únavy mi mozek říkal, že je pořád čas a úraz je na světě.
Nevím proč se mateřské říká „mateřská dovolená“ :D Je to křest peklíčkem, ale je to krásné i tak bych neměnila.
Chce to občas vypnout, ale já když se večer zastavím, tak se chvíli věnuji muži/aby si nestěžoval/ a potom padnu za vlast.
Je to náročné, ale musíme vydržet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
25.3.13 13:32

Deti po uraze byvaji unavene a usinaji a tim vic, cim dele brecely, cim vetsi halo z toho rodice delaji - tim vic je svym, vlastnim stresem vycerpavaji. deti dotazene k doktorovi po uraze hlavy padaji unavou z toho vseho cestovani v cekarne.
Bohuzel to nejde od nasledku poraneni hlavy jen tak laicky poznat.

uz davno se chytsam vytvorit denicek s podrobnym popisem, co vsechno se ma u decka po uderu do hlavy sledovat.
tak strucne predevsim symetrie vseho - svalove napeti na rukach, nohach, mimika - to jde i ve spani. ja doporucuji ve spani „postouchnout“ - trosku do decka rejpnout, aby se hnulo, zavrtelo, pripadne ohnalo rukou. z jedne a druhe strany - kdyz se hejbou obe, je to OK. U starsich test „dokaze si dat dudlik do pusinky obema rukama“ - vytahnu dudlika z pusy, dam do ruky a sleduji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
25.3.13 13:35

Jinak ja teda starsiho prebalovala na prebalovaku snad do tri let - ono v urcitem veku uz to ma zase vyhody, dite ma z vysky respekt a nezapasi. Ja je teda hlidam fakt peclive, manzel na to trochu kasle, si rikam, kolik uz asi mel urazu, kdyz jsem byla v praci a nerekl mi to :-) No kluci zijou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
26.3.13 08:52

@mistakemm co prcek? Je teda v pohodě? Jak jste dopadli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
26.3.13 20:38

Včera přes den i v noci bez problémů, ale ráno se mi nezdála. Byla taková trošku apatická, unavená, takže jsem odpol. zašla k dr. Řekla, že je v pořádku, teď večer se mi už zase zdála normální, a začlo jí téct z nosu, takže možná začínající nějaká viroza. No, tak snad už OK. Ještě ji teda sleduji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
27.3.13 08:21

@mistakemm tak to bude dobré :dance: No u nás to taky řádí ty virozy, bohužel počasí na dvě věci…se není čemu divit.Tak se opatrujte ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák