Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Malaga píše:
máš prd…objeví se jiný sérotyp a prodělané onemocnění nebo očkování je k ničemu
A než se proti tomu vyvine a uvede na trh vakcina tak jsme v pytli všichni no. A to se netýká jen priusnic, ze? ![]()
@Jirka765 píše:
Nejlepší zdroj je Fake field.
Ne, nejlepší zdroj jsi ty ![]()
@Malaga píše:
máš prd…objeví se jiný sérotyp a prodělané onemocnění nebo očkování je k ničemu
Tak ale pořád mi prodelana nemoc zajišťuje delší ochranu než očkování
@lucenka píše:
Tak ale pořád mi prodelana nemoc zajišťuje delší ochranu než očkování
Jj, zvláště pokud tu prodělanou nemoc nepřežiješ.
@Jirka765 píše:
Jj, zvláště pokud tu prodělanou nemoc nepřežiješ.
Tedka říkali ve zprávách ze je 20 nových případů…ve str. kraji. Na berounsku a na kladensku ![]()
@ModraJeDobra píše:
@novakova.t a bude hur…
Třeba ne, na Ostravsku se to loni taky najednou zastavilo
@Anonymní píše:
Tak co vy na to? Popravdě já se bojím. Mám doma půl ročního chlapečka
Strašné, co neočkující ***** způsobily. Nejmenší děti má chránit kolektivní ochrana, která se rozpadla.
![]()
edit admin: nevhodný výraz
@Jirka765 píše:
Strašné, co neočkující d*bilky způsobily. Nejmenší děti má chránit kolektivní ochrana, která se rozpadla.![]()
![]()
Co blbneš?
V Motole testovali 32 LÉKAŘŮ, kteří přišli do styku s nemocným. Protilátky neměl ANI JEDEN.
Kolektivní imunita NEEXISTUJE.
@Lucie_Sx Ja teda cetla, ze techhle 32 jsou v karantene, protoze ten jeden to chytl a tech zbylych s nim jen prislo do kontaktu a teprve nechavaji testovat vsechny.
jinak slava to asi nebude, protoze mezi pracovne aktivnimi je hodne lidi narozenych v 70 a zacatkem 80let, kdy se davalo jen jedno ockovani, druha se uz nedavala (protoze tehdy spalnicky skoro nebyly, tak se na to kaslalo)takze tahle vekova kategorie ted patri mezi rizikove…
@Lenka_Hal píše:
@Lucie_Sx Ja teda cetla, ze techhle 32 jsou v karantene, protoze ten jeden to chytl a tech zbylych s nim jen prislo do kontaktu a teprve nechavaji testovat vsechny.jinak slava to asi nebude, protoze mezi pracovne aktivnimi je hodne lidi narozenych v 70 a zacatkem 80let, kdy se davalo jen jedno ockovani, druha se uz nedavala (protoze tehdy spalnicky skoro nebyly, tak se na to kaslalo)takze tahle vekova kategorie ted patri mezi rizikove…
třeba tady: http://www.zdravotnickydenik.cz/…-spalnickam/
@Lenka_Hal píše:
@Lucie_Sx Ja teda cetla, ze techhle 32 jsou v karantene, protoze ten jeden to chytl a tech zbylych s nim jen prislo do kontaktu a teprve nechavaji testovat vsechny.jinak slava to asi nebude, protoze mezi pracovne aktivnimi je hodne lidi narozenych v 70 a zacatkem 80let, kdy se davalo jen jedno ockovani, druha se uz nedavala (protoze tehdy spalnicky skoro nebyly, tak se na to kaslalo)takze tahle vekova kategorie ted patri mezi rizikove…
Ani jeden z testovaných neměl protilátky. Ani jeden. Tzn. že ani sami zdravotníci se nenechávají pře-očkovat
Což je naprosto úžasný výsměch celé „epidemii“ a vakci kampani
![]()