Spalničky u dospělého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1654
28.5.14 22:02

Jo a říkali, že k alergický reakci většinou není horečka, proto je to zaráží, že byla tak vysoká a tak rychle stoupala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
28.5.14 22:03

Od minulého úterý jsem až do včera vypadala skoro jako ty, dnes už to začlo ustupovat, mám zajít na alergologii, tohle jsem též tipovala na nějakou tu reakci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
28.5.14 22:04

@lukresia odkud jsi? že by fakt ty spalničky? Nějaká epidemie? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
28.5.14 22:06

@Allons-y tak držím palce, aby ti brzy přišli na to, co ti je a hlavně, aby ti brzy bylo dobře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
28.5.14 22:08

Z Krnova, mě spalničky vůbec nenapadly, holka je očkovaná a ta mladší měla očkování před 14dny tu první dávku, mám potravinářskou alergii, ted nedávno byli i jiné obtíže, dostala jsem u obvodáka Analergin a mám si zajít na alergologii, to minulé úterý jsem byla venku na slunku, zavést tělísko, a poprvé jsem použila nový parfém, parfém jsem už vynechala, tělísko mám nehormonální tak na to jsem snad reagovat nemohla a tipovala jsem kopřivku ze slunka, akorát mě zaráželo že to trvá tak dlouho, léky nezabírají a puchýřky mám doted :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
28.5.14 22:10

@Allons-y
Nesedi mi to podle popisu ani na ty spalnicky, jsi dobry rebus… :think: vzhledem k lamotriginu bych byla taky velmi opatrna ohledne SJS… ale nemusi to byt. No preju, at je to jen toxoalergicky exantem po buhvicem a at jsi brzo doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
28.5.14 22:14

@lukresia já Tábor, tak radši někam dojdi, ale snad to nic nebude. A svědí tě to? Nebo svědilo?

@BellinkaX já o tom ani doteď neslyšela, to snad moc lidí nemá? Kdyby to tak hnusně nesvědilo, tak mám docela vegáč, momentálně mě jinak nic nebolí. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
28.5.14 22:15

@Allons-y hele ale mě jednou dětská říkala že u takhle silné alergické reakce horečka být může ale to by věděla @BellinkaX

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
28.5.14 22:19

Trochu jo, na začátku, nejhorší byla sobota, to už jsem se chystala na pohotovost, protože jsem cítila tíhu na prsou a těžko se mi dýchalo, po prášku to ale přešlo, objednám se hned ráno na tu alergologii radši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
28.5.14 22:20

@Allons-y a ty to máš všude? nebo jen ramena dekolt a obličej? já to měla i ve vlasech trochu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
28.5.14 22:22

@lukresia úplně všude, nejvíc tváře a dekolt, kde se to slejvá do obr fleku. Ve vlasech upřímně nevím, ale svědí mě to tam taky, takže asi jo. :think: No radši tam dojeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
28.5.14 22:27

@Allons-y hele kluk to mívá od vrchu hlavy až na plosky nohou, i mezi prstama, všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
28.5.14 22:31

@anickadomnik a jak dlouho trvá než mu to zmizí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
28.5.14 22:33

@lukresia většinou týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
28.5.14 23:26

@Allons-y já mela týden tu samou vyrážku jako ty 8o šíleně to svědilo, mazala jsem dva dny kortikoidama a ted už jsem v pohode. Byla jsem hodně unavená a bolela mě hlava. Doted jsem žila v domění, že to byl solární ekzém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová