Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a říkali, že k alergický reakci většinou není horečka, proto je to zaráží, že byla tak vysoká a tak rychle stoupala.
Od minulého úterý jsem až do včera vypadala skoro jako ty, dnes už to začlo ustupovat, mám zajít na alergologii, tohle jsem též tipovala na nějakou tu reakci ![]()
@lukresia odkud jsi? že by fakt ty spalničky? Nějaká epidemie? ![]()
@Allons-y tak držím palce, aby ti brzy přišli na to, co ti je a hlavně, aby ti brzy bylo dobře. ![]()
Z Krnova, mě spalničky vůbec nenapadly, holka je očkovaná a ta mladší měla očkování před 14dny tu první dávku, mám potravinářskou alergii, ted nedávno byli i jiné obtíže, dostala jsem u obvodáka Analergin a mám si zajít na alergologii, to minulé úterý jsem byla venku na slunku, zavést tělísko, a poprvé jsem použila nový parfém, parfém jsem už vynechala, tělísko mám nehormonální tak na to jsem snad reagovat nemohla a tipovala jsem kopřivku ze slunka, akorát mě zaráželo že to trvá tak dlouho, léky nezabírají a puchýřky mám doted ![]()
@Allons-y
Nesedi mi to podle popisu ani na ty spalnicky, jsi dobry rebus…
vzhledem k lamotriginu bych byla taky velmi opatrna ohledne SJS… ale nemusi to byt. No preju, at je to jen toxoalergicky exantem po buhvicem a at jsi brzo doma…
@lukresia já Tábor, tak radši někam dojdi, ale snad to nic nebude. A svědí tě to? Nebo svědilo?
@BellinkaX já o tom ani doteď neslyšela, to snad moc lidí nemá? Kdyby to tak hnusně nesvědilo, tak mám docela vegáč, momentálně mě jinak nic nebolí. Díky ![]()
@Allons-y hele ale mě jednou dětská říkala že u takhle silné alergické reakce horečka být může ale to by věděla @BellinkaX
Trochu jo, na začátku, nejhorší byla sobota, to už jsem se chystala na pohotovost, protože jsem cítila tíhu na prsou a těžko se mi dýchalo, po prášku to ale přešlo, objednám se hned ráno na tu alergologii radši
@Allons-y a ty to máš všude? nebo jen ramena dekolt a obličej? já to měla i ve vlasech trochu
@lukresia úplně všude, nejvíc tváře a dekolt, kde se to slejvá do obr fleku. Ve vlasech upřímně nevím, ale svědí mě to tam taky, takže asi jo.
No radši tam dojeď.
@Allons-y hele kluk to mívá od vrchu hlavy až na plosky nohou, i mezi prstama, všude
@Allons-y já mela týden tu samou vyrážku jako ty
šíleně to svědilo, mazala jsem dva dny kortikoidama a ted už jsem v pohode. Byla jsem hodně unavená a bolela mě hlava. Doted jsem žila v domění, že to byl solární ekzém.