Spaní aneb diskutované téma Estvil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
12.9.10 06:07

Verunnko nezlob se, ale psát zrovna do deníčku psychika snažilky, to jsi fakt neměla. Ty holky si to nezaslouží, navíc ti nic neudělaly, neměla jsi právo je urážet. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
12.9.10 08:42

kde ten deníček najdu,ráda bych si ho přečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
12.9.10 09:00

tak už jsem to našla. A žasnu,tahle ženská má asi nějakej problém,že? Škoda že se jí nedá zakázat vstup na emimino. Docela mě jeji přítomnost zde začína s..t!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.9.10 09:07

Kde to je? taky by mě zajímalo o co jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NaOdchodu :)
12.9.10 23:00

Víš,já uznávám že moji narážku můžou vidět někteří jako můj osobní zkrat. Ale prostě každý má v životě náké trable. Se mnou se taky život nemazlil a putovala jsem i dvěma sourozenci v osmi letech přímo do DD ( rozuměj dětský domov a to na deset let do osmnácti.) Ale nikdy jsem si narážky ani lítost nepřipustila. Proč tedy nemůžu napsat osobní názor na celou diskuzi aniž bych někoho přímo urazila? Mrzí mě že je všechno až tak moc formální a neakceptují se plky a výlevy protože o tom aspon ten můj život je.. Ulejt se z té každodenní rutiny a kolotoče na mateřské.. prostě vypnout :)

• Citovat
  • Upravit
12.9.10 23:01

toto bylo pro katy :wink:

• Citovat
  • Upravit
12.9.10 23:04

Obdivuju teda ženský který se dokážou soustředit na zdejší příspěvky a ještě je psát dle pravidel po celodenním maratonu s dětmi :) Nestěžuji si! Ale jsem asi tak trochu jiná… prostě potřebuju k večeru vypnout a nemyslet. Opravdu by nebylo na škodu založit nákou diskuzi kde nevládnou pravidla ale anarchie :)

• Citovat
  • Upravit
8516
13.9.10 00:24

Ahoj zakladatelko verunnko, anonimko jen bych ti ráda napsala, že veřím, že ti ten každodenní kolotoč s dítětem leze na mozek, nám zas v psychice leze na mozek neplodnost. Tak nám to odpust a pokud máš potřebu to číst, tak si nech své příspěvky „o ničem“ pro sebe. Taky se nemontuju do diskuzí o kterých nic nevím. A jestli jsi měla v dospívání problémy, tak to je mi líto, ale nemusíš psát takovéto příspěvky do diskuze o které zřejmě nemáš ani páru.
Jedna blbka z psychiky :mavam:

Příspěvek upraven 14.09.10 v 15:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
13.9.10 08:10
NaOdchodu :) píše:
Obdivuju teda ženský který se dokážou soustředit na zdejší příspěvky a ještě je psát dle pravidel po celodenním maratonu s dětmi :) Nestěžuji si! Ale jsem asi tak trochu jiná… prostě potřebuju k večeru vypnout a nemyslet. Opravdu by nebylo na škodu založit nákou diskuzi kde nevládnou pravidla ale anarchie :)

Je to pořád dokola a o ničem… piš si klidně výlevy, když chceš, v tom Ti nikdo nebrání - ale neurážej jimi nikoho a především se pod ně podepisuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
14.9.10 15:16

Moc hezky napsané akorát že v praxi to pravda není.
Mám tři děti ani u jednoho jsem žádné metody nepoužívala a dnes žádné zlozvyky nemají.
ta nejmenší popírá úplně všechno-usínala vždy při kojení nebo krmení,v náručí vyndavali jsme z posgtýlky-prostě jak bylo potřeba a jak mi instinkt velel.
Stejně nejraději spí sama ve své postýlce ač dodnes usne při flašce mlíka.Dám ji do postýlky a spí žádné další vyžadování není.
Je to o dětech ne o metodách.
Je to samozřejmě jen můj názor,ale myslím že i malé dítě má své pocity a když si představím sebe na jeho místě jak řvu sama v postýlce a nikdo nejde,když přijde tak zase odejde,tak ten pocit bezmoci je fakt děsnej.
Podl mně je to blbost,ale to záleží na každém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
14.9.10 15:18
Katy2 píše:
Verunnka se asi nudí, no jo, její děti usínají samy, tak má spoustu času na to tady sedět a tlachat, co? :-P :-P
No opravdu bych ti přála mít dítě, u kterého to s usínáním tak jednoduché není. Např. u nás, do cca 5ti měsíců v pohodě, pak bohužel ne, a tři krát za den převlíkat pozvracneou postýlku se mi fakt nechce. Proto budu raději u dítěte seďět tak dlouho než usne, to 18ti to určitě nebude. :wink:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
14.9.10 15:21
motika píše:
po přečtení uvodního příspěvku jsem si tu metodu našla na netu a pardon,ale je to hnus. Nechápu mámu která to svýmu mimču může dělat. Ale to je můj názor. Já bych svoje zlatíčko nikdy zbytečně plakat nenechala,hned ho konejšim,pardon ale od toho maminky jsou. A taky ho ráda před spaním v postýlce hladim a povídám si s ním,furt lepší než poslouchat jeho pláč. A pokud z nějakého důvodu brečí tak mi ruce z pochováni NEUPADNOU!!! A jestli toho někdy zneužívá tak no a co, jsem tu přeci jen pro něj.

Jistě jistě proto jsme se chtěli stát maminkami jinak jsme klidně mohli dělat něco jiného,ale my jsme tady pro miminka. A pak je potřeba si jich užít,protože čas strašně letí!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí