Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@LindaPraha píše:
@bginka u nas zase priserna noc, vzhuru jsme byli asi 20×. Ja uz nemuzu, ani fyzicky, ani psychicky. Vcera to na me as padlo…je o hrozne
@LindaPraha píše:
@bginka u nas zase priserna noc, vzhuru jsme byli asi 20×. Ja uz nemuzu, ani fyzicky, ani psychicky. Vcera to na me as padlo…je o hrozne
U nas to je se stolickami v blede modrem. Podle mne to jsou ty zoubky
Ja jsem jen o tom nepsala, ale taky co ji rostou zoubky skoro nespime. Ja ji tedy uklidnuji kojenim, u tebe nevim co na zoubky poradit
Maximum uz jsi podle mne udelala.
Tak holky myslela jsem, že se to zlomilo. Odjezd na dovču..mala spala a spala…ale ejhle ony horečky
no paráda. Měli jsme jí v posteli a super spinkala. Příjezd domů, polovina noci v postýlce a polovina u nás…a šlo to. Ovšem už to zase začíná
nevím tak uvidíme jak to bude pokračovat… Holky kolik je prckům a kolik máte zubů? Je normální v 11m jen 2 dolní?
@pabe14
Tak to u nas je to klasika..budi sa tak 6× za noc a to kazdemu vravim, ze sa trosku zlepsilo…do roka sa budil tak 8-10× za noc.
Zuby to je normalne…to je strasne individualne…neboj oni vsetky narastu…no vtedy blbo spia aj deti co normalne dobre spavaju…tak sa mame na co tesit…mna to tiez caka.
@Monika123 píše:
@pabe14
Tak to u nas je to klasika..budi sa tak 6× za noc a to kazdemu vravim, ze sa trosku zlepsilo…do roka sa budil tak 8-10× za noc.
Zuby to je normalne…to je strasne individualne…neboj oni vsetky narastu…no vtedy blbo spia aj deti co normalne dobre spavaju…tak sa mame na co tesit…mna to tiez caka.
Ahoj holky, tak já dostala zánět prsu takže 3 dny v 39 horečkách a nekojila jsem v noci. Takže můj závisláček po 10ti měsících byl v noci bez kojení a jak to šlo. Vždycky se budila tak po hoďce či dvou. Teďka usne v 19hod a vzbudí se v 01,00hod pak ve 03,00 a v 5,00 vstáváme. Vždycky pochovám tak 2 min a spí dál
Vím, že to není ještě dokonalé, ale když spím od 21 hod do 01,00 to je jak v pohádce…připadám si i vyspaná
holky držím palečky a asi to odnaučovat to noční kojení pomalinku.
@pabe14 píše:
Tak holky myslela jsem, že se to zlomilo. Odjezd na dovču..mala spala a spala…ale ejhle ony horečkyno paráda. Měli jsme jí v posteli a super spinkala. Příjezd domů, polovina noci v postýlce a polovina u nás…a šlo to. Ovšem už to zase začíná
nevím tak uvidíme jak to bude pokračovat… Holky kolik je prckům a kolik máte zubů? Je normální v 11m jen 2 dolní?
Zoubky jsou individualni ![]()
Ja mam 15,5 mesicniho 15- ti zubeho nespavce. Ted mi spi 3-4 hodiny v kuse a pak ma az do rana budicek max po hodine.
Vcera mne rozlobila moje mamka - z ceho jsem pry unavena ![]()
@jezzz píše:
Zoubky jsou individualni![]()
Ja mam 15,5 mesicniho 15- ti zubeho nespavce. Ted mi spi 3-4 hodiny v kuse a pak ma az do rana budicek max po hodine.
Vcera mne rozlobila moje mamka - z ceho jsem pry unavena
Tak jej ho daj na noc vsak ona uvidi
![]()
@bginka
Tak to mas super. Dokonale to mozno nie je, ale je to take normalne vstavanie.
Dufam, ze aj my sa k tomu raz prepracujeme.