Spaní po půl hodinách 8měsíčního

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26265
22.6.15 14:07

Chtelo by to nejaky drogy, ale pro me :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
22.6.15 14:17
:-( na dnešek taky hrůza u nás…Je mi to líto…a je mi líto nás všech. Holky jednou spát budou. SNAD už brzo!
@LindaPraha píše:
@bginka u nas zase priserna noc, vzhuru jsme byli asi 20×. Ja uz nemuzu, ani fyzicky, ani psychicky. Vcera to na me as padlo…je o hrozne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
22.6.15 16:57
@LindaPraha píše:
@bginka u nas zase priserna noc, vzhuru jsme byli asi 20×. Ja uz nemuzu, ani fyzicky, ani psychicky. Vcera to na me as padlo…je o hrozne

U nas to je se stolickami v blede modrem. Podle mne to jsou ty zoubky :-( Ja jsem jen o tom nepsala, ale taky co ji rostou zoubky skoro nespime. Ja ji tedy uklidnuji kojenim, u tebe nevim co na zoubky poradit :-( Maximum uz jsi podle mne udelala.

• Citovat
  • Upravit
1393
16.7.15 14:10

Tak holky myslela jsem, že se to zlomilo. Odjezd na dovču..mala spala a spala…ale ejhle ony horečky :-( no paráda. Měli jsme jí v posteli a super spinkala. Příjezd domů, polovina noci v postýlce a polovina u nás…a šlo to. Ovšem už to zase začíná :-( nevím tak uvidíme jak to bude pokračovat… Holky kolik je prckům a kolik máte zubů? Je normální v 11m jen 2 dolní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
17.7.15 16:15

@pabe14
Tak to u nas je to klasika..budi sa tak 6× za noc a to kazdemu vravim, ze sa trosku zlepsilo…do roka sa budil tak 8-10× za noc.
Zuby to je normalne…to je strasne individualne…neboj oni vsetky narastu…no vtedy blbo spia aj deti co normalne dobre spavaju…tak sa mame na co tesit…mna to tiez caka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
17.7.15 19:03
Jo to mi měli před tím..teď v posteli je to trochu lepší…ale zase se nevyspíme, protože malá se roztahuje a kope do nás… 8o 8o když se vzbudí je strašně „naštvaná“ a mlátí kolem sebe a je nepříčetná…to třeba trvá 20-30minut..ale budí se zase méně..uvidíme dál.
@Monika123 píše:
@pabe14
Tak to u nas je to klasika..budi sa tak 6× za noc a to kazdemu vravim, ze sa trosku zlepsilo…do roka sa budil tak 8-10× za noc.
Zuby to je normalne…to je strasne individualne…neboj oni vsetky narastu…no vtedy blbo spia aj deti co normalne dobre spavaju…tak sa mame na co tesit…mna to tiez caka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
21.7.15 15:46

Ahoj holky, tak já dostala zánět prsu takže 3 dny v 39 horečkách a nekojila jsem v noci. Takže můj závisláček po 10ti měsících byl v noci bez kojení a jak to šlo. Vždycky se budila tak po hoďce či dvou. Teďka usne v 19hod a vzbudí se v 01,00hod pak ve 03,00 a v 5,00 vstáváme. Vždycky pochovám tak 2 min a spí dál :) Vím, že to není ještě dokonalé, ale když spím od 21 hod do 01,00 to je jak v pohádce…připadám si i vyspaná :) holky držím palečky a asi to odnaučovat to noční kojení pomalinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
21.7.15 16:06
@pabe14 píše:
Tak holky myslela jsem, že se to zlomilo. Odjezd na dovču..mala spala a spala…ale ejhle ony horečky :-( no paráda. Měli jsme jí v posteli a super spinkala. Příjezd domů, polovina noci v postýlce a polovina u nás…a šlo to. Ovšem už to zase začíná :-( nevím tak uvidíme jak to bude pokračovat… Holky kolik je prckům a kolik máte zubů? Je normální v 11m jen 2 dolní?

Zoubky jsou individualni :-)

Ja mam 15,5 mesicniho 15- ti zubeho nespavce. Ted mi spi 3-4 hodiny v kuse a pak ma az do rana budicek max po hodine.

Vcera mne rozlobila moje mamka - z ceho jsem pry unavena :oops:

• Citovat
  • Upravit
4387
22.7.15 11:58
@jezzz píše:
Zoubky jsou individualni :-)

Ja mam 15,5 mesicniho 15- ti zubeho nespavce. Ted mi spi 3-4 hodiny v kuse a pak ma az do rana budicek max po hodine.

Vcera mne rozlobila moje mamka - z ceho jsem pry unavena :oops:

Tak jej ho daj na noc vsak ona uvidi :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
22.7.15 11:59

@bginka
Tak to mas super. Dokonale to mozno nie je, ale je to take normalne vstavanie.
Dufam, ze aj my sa k tomu raz prepracujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí