Špatná máma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
811
19.11.14 15:11

:lol: tak jsem ráda, že v tom nejsem sama… S dcerou mám samý problém, jen je starší. Do toho sourozenec. Tchýni řeším neustále, mám pocit že moje výchova jde s každou návštěvou do zadku :-) tam se vše povolí, nemusí po sobě uklízet, nezakazuje… Min. týden tchýně hlídala u nás a to jsem jen jela na nákup… Za hodinu a půl tu byl takový bordel, že jsem po ní vyjela ať příště malá po sobě uklízí a nevytáhne X věcí najednou… :twisted: odcházela uražená ale už zas jakoby nic.. malá má raději tchýni, moje rodiče nemusí protože vychovávají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.11.14 15:15
@Pavla0 píše:
@Svistice Nech to dítě žít? Ty bys byla v poho kdyby ses na svoje dítě jenom podívala a ono dostalo hysterák takovýho kalibru že se nemůže ani nadechnout? To jsme asi hodně odlišné nátury… :|

PROČ MÁ HYSTERÁK? PROTOŽE SI TO ROVNÁ V HLAVIČCE.. NEDŘÍV ZMIZELA MÁMA, TED MIZÍ BABI..PRO TAK MALÉ DÍTĚ JE TO STRES A ONA SE S TÍM MUSÍ NĚJAK POPRAT.. to že tě ignoruje po tom cos ji „opustila“ je běžné..je to její sebeobrana na stres…
babičkju volá proto, že jí v tom stresu z opuštění ulevila a ukotvila se u ní v jistotě - kterou tys jí sebrala svým odchodem..
omluva za caps…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.11.14 16:15

@jdukolem tak jsem nad tvým komentářem přemýšlela u nádobí, a došla jsem k tomu, že je asi blbost ji někde nechávat na hlídání, když to tak blbě snáší, a počkat až bude trošku chápat co se děje…? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
19.11.14 20:52

Mám tu stejnou historku. Jen já jsem musela na 2 dny do nemocnice, když měla dcera rok a půl. Hlídal manžel. Po mém návratu ke mě vůbec nechtěla, nesměla jsem se na ní podívat, nesměla jsem nic, pořád jen řvala táta táta. Bylo to hrozný, teda pro mě. Trvalo to skoro měsíc než se vrátila do původního stavu. Já probrečela celé večery a poledne, když spala.
Absolutně souhlasím s názorem @jdukolem. Najednou zmizela jistota (máma), ale byl tu někdo, kdo jim v jejich zoufalství pomohl.
Teď už mám zas doma lehkého mamiňáka (trochu mě vždy upřednostňuje před ostatními, ale není to nijaká závislačka). Musím ale říct, že to chtěla hodně se obrnit trpělivostí a hlavně se jí nějakou dobu naplno věnovat i za cenu menší uklizenosti domácnosti a hodně dávat najevo, že jí mám ráda. Což samozřejmě neznamená, že přestanu vychovávat, jen se kromě výchovy i hodně mazlíme a každý den si najdu hodinu v kuse, která je jen její a děláme co ona potřebuje.
Držím pěsti, ať se to zlepší i u vás :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect