Špatná situace - manžel se změnil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.5.13 16:13

Jasně, tak třeba má dvě pět stovek tak udělá nákup. Já nemůžu nemám z čeho. Ale třeba syn teď bude potřebovat trika, ponožky, sandálky… holt roste. Koupím to z téhle ubojované mateřské. Achjo :,( Budu ode všech poslouchat, jak jsem se na něj v jeho nejtěžší chvíli vys*ala :zed:

• Citovat
  • Upravit
13943
22.5.13 16:14

Ať si okolí říká co chce, ty musíš zachránit od hladu svoje dítě. Proboha! A řeč s ním asi není co? Aby kápl božskou, co se děje a začal situaci řešit nějak konstruktivně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
22.5.13 16:18

Začala bych se zajímat o výši dluhů, ptž to pak bude i tvůj průšvih, jestli dojde na krach firmy a exekuci. Na peníze bych si sáhnout nedala, však z nich živíš vaše dítě, ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.13 16:18

@PetiteFillette Říkám, ptám se, hučím do něj… dělá mrtvýho brouka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1265
22.5.13 16:19

Tak sa nanho nevy.er,zober si všetky možné požičky, len aby bol spokojný. To skutočne nemáš prehlad o tom, aký máte finančný tok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
22.5.13 16:20
@Anonymní píše:
Jasně, tak třeba má dvě pět stovek tak udělá nákup. Já nemůžu nemám z čeho. Ale třeba syn teď bude potřebovat trika, ponožky, sandálky… holt roste. Koupím to z téhle ubojované mateřské. Achjo :,( Budu ode všech poslouchat, jak jsem se na něj v jeho nejtěžší chvíli vys*ala :zed:

Takže tvoje okolí si myslí, že bys mu do jeho „černé podnikatelské díry“ měla sypat peníze a dítě bude chodit boso a jíst suchý rohlíky? To nikdo nemůže myslet vážně, ne? Hlavně si pozjišťuj, jak moc velký má problémy. Jinak on to evidentně psychicky nedává, že je na tom bledě, když vyskakuje jak čertík z krabičky a je dotčený.

• Citovat
  • Upravit
4201
22.5.13 16:20
@Anonymní píše:
@PetiteFillette Říkám, ptám se, hučím do něj… dělá mrtvýho brouka :nevim:

tak rict mu ze takhle to dal proste nejde?? ze bud pujde s pravdou ven nebo beres syna a jdete pryc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.13 16:26

@Ariadne Je jasné, že „okolí“ se tohle nedozví, dokud se vážně něco nestane. Přece nebude vykládat, že mi bere prachy. A mě nebude moc nikdo věřit když firma pořád jede. A na druhou stranu ani mně se tím nechce nikde chlubit. Oni lidi jsou takoví přející :twisted: :evil:

• Citovat
  • Upravit
35849
22.5.13 16:26

Tak dělej taky mrtvýho brouka, mateřskou nemáš, utratila jsi.. Tohle zavání velký průšvihem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.13 16:28

@Zuzee87 Odpoledne se tak stalo. Řekl, že si to potřebuje promyslet a odjel :think:

• Citovat
  • Upravit
1265
22.5.13 16:35

Dúfam, že si aspon uvedomuješ, čo vás táto nekomunikácia može stát. Skús s ním ešte raz hodiť reč o peniazoch, jednoznačne požaduj sprehladnenie situácie. Ak s ním nebude reč, potom sa rozhodni čo dalej.
Ja som to tiež takto riešila/vyčkávaním/,až som našla v schránke dopisy, kde všade má pohladávky. Ked som to otvorila, tak mi bolo vykričané, že ma do toho nič, že je to jeho vec…no jeden by sa pozvracal. Hodila som dalšiu reč, ale s právničkou, rozviedla som sa.
Otca ani matku som si nezabila, aby sa niekto ku mne správal takýmto sposobom.Na to ma rodičia nevypiplali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
22.5.13 16:35
@Anonymní píše:
@Zuzee87 Odpoledne se tak stalo. Řekl, že si to potřebuje promyslet a odjel :think:

Tak uvidíš, s čím přijde. Každopádně bych mu asi dala nůž na krk, aby koukal nějak situaci řešit. Hlavně by bylo dobré, kdyby Ti na rovinu objasnil vaši finanční situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
22.5.13 16:36

Vidím dobre, že on išiel premýšlať???toto nemože byt pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
22.5.13 16:38

Samozrejme, že objasniť prachy, ved dlhy idú aj na nu.To potom ju rád oboznámi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
22.5.13 16:39

@Anatalia
natom zase není nic špatného šel přemýšlet jinde já taky ráda třídím myšlenky a co jak bude v klidu důležité je jestli pochopil vážnost situace a jestli příjde s řešením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí