Špatné hygienické návyky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32324
13.11.16 10:48

Tak samozřejmě, že doma si chodíš v pohodlném oblečení, ale neznám nikoho, komu by běhaly doma děti nahý a cvakaly drápkama o podlahu :D. Kdyby nepřišla chůva a neoblíkla je, tak jsou asi nahý celej den. Vzhledem k tomu, že píše, že se pokakaný mimino meje jen čistou vodou, vypadá to, že mýdlo nemají žádný. Ale ať si to každý dělá jak chce, já to mám prostě s hygienou jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
13.11.16 10:50

Holky, jak tady některé píšete, že jste „čuňata“ :D Já bych z pohledu jiného člověka taky byla. Děti mají někdy šmouhu na tváři od jídla celý den. Oblečení dávám tak 3 dny (samozřejmě čisté a nesmradlavé a ponožky a spodní prádlo mají denně čisté) a spí teda v pyžamu. Nemůžu pořád prát, jsem ráda, že usuším prádlo i tak.
Teď momentálně běhají i přes moje několikeré upozornění bosé a teplo tady zatím taky moc není. Atd, atd. Ale pokud budeme zakladatelce věřit, tak to, co píše, v pořádku není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.11.16 10:57
@Monchichik píše:
Tak samozřejmě, že doma si chodíš v pohodlném oblečení, ale neznám nikoho, komu by běhaly doma děti nahý a cvakaly drápkama o podlahu :D. Kdyby nepřišla chůva a neoblíkla je, tak jsou asi nahý celej den. Vzhledem k tomu, že píše, že se pokakaný mimino meje jen čistou vodou, vypadá to, že mýdlo nemají žádný. Ale ať si to každý dělá jak chce, já to mám prostě s hygienou jinak.

A proč by nemohly běhat nahaté, když jim to vyhovuje?

• Citovat
  • Upravit
32324
13.11.16 10:59

Třeba proto, že píše, že tam mají zimu a že mají studený nožky. A aby mi děti pobíhaly po bytě nahatý mi normální nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.11.16 11:01
@Monchichik píše:
Třeba proto, že píše, že tam mají zimu a že mají studený nožky. A aby mi děti pobíhaly po bytě nahatý mi normální nepřijde.

Studené nožičky neznamená, že dětem musí být zima. Už jsem tu psala, že mně kluk běhal po studeném baráku jen v triku a slipech. Nic divného mi na tom nepřijde.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
13.11.16 11:03

@Monchichik a asipak nebudou behat nahaté celý den, když řeší, že spí v oblečení co měly přes den, že když si kluk neutře pindíka, tak si znečiští tepláky.

• Citovat
  • Upravit
32324
13.11.16 11:03

V pohodě, vždyť říkám, že každý to má jinak a ať si to každej dělá jak chce. Tady mi přijde, že jsou nahý, protože je nikdo neoblíkne a asi je to ani nenaučil. Chůva nepíše, že mají nějakej problém zůstat oblečený, když to udělá ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32324
13.11.16 11:06

Tak pindíka si neutírá nikdo, koho znám :lol: a to mám byt plnej kluků, ale od toho je spodní prádlo, který si každej den vyměníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
13.11.16 11:08
@Trispinta píše:
@PetrVesely Jistěže :lol:,pěknou neděli. :lol:

Děkuji, Vám také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
13.11.16 11:12
@jarden píše:
Děkuji za názor. Možná mi poradíte, jestli je i ok, když se chlapeček neutírá po malé a nosí jen tepláčky bez spodního prádla, stejné i několik dní za sebou… Děkuji.

Slečno/dámo, mi chlapečci, s dovolením otřepáváme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
13.11.16 11:15
@Pomka píše:
Ja na zadek pouzivala, ale hlidala jsem, jestli je pokozka v poradku, mala je snasela dobre. Na ruce hooodne vyjimecne, kdyz jsme venku a domu by to nepockalo, na oblicej v zadnem pripade. Je mi blbe, jen si to predstavim.

Já je mám hlavně v autě, na dlouhé cesty, kde pak děti musí jíst. To pak vyhrává ubrousek, před bordelem z obchodů, nemocnic atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
13.11.16 11:53
@Lama Lama píše:
bych si asi taky kousala nehty :mrgreen: s nadsázkou :kytka:
:mrgreen: :mrgreen: dcera je jeste horsi jak ja. Fleky na obleceni nesnasi, tricko ma pidi flek a uz ho ze sebe rve.Cely den lita s hadrem a vsechno utira a rika ze mame doma bordel :mrgreen: :oops:. Minule prisel tatinek domu, sel za malou se privitat a ta ho sjela, ze si neumyl ruce a neni prevlecenej :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
13.11.16 12:28
@scentini píše: :mrgreen: :mrgreen: dcera je jeste horsi jak ja. Fleky na obleceni nesnasi, tricko ma pidi flek a uz ho ze sebe rve.Cely den lita s hadrem a vsechno utira a rika ze mame doma bordel :mrgreen: :oops:. Minule prisel tatinek domu, sel za malou se privitat a ta ho sjela, ze si neumyl ruce a neni prevlecenej :mrgreen:

Tak nez mit doma tohle, tak budu mit radeji ty nahaty a spinavy deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
13.11.16 12:39

Děti běhají nahé - to je špatný hygienický návyk? 8o
V domácnosti se nevedou vlhčené ubrousky a tekuté mýdlo - ani jedno z toho není pro hygienu potřeba, proboha ne každý potřebuje mít trilion serepetiček, tím spíš když třeba nesouhlasí s jejím pozitivním přínosem a nebo to prostě jenom neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
13.11.16 12:40
@Trispinta píše:
@PetrVesely Každý má jiný názor, zkuste se s tim nějak poprat :zed:,nejde primárně o ubrousky, viz. založené téma.

A co kdyby ses s tím poprala ty, když takhle rejpeš do ostatních matek? Utírání pusy vlhčenýma ubrouskama je humus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí