Špatný spermiogram 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1983
7.4.15 09:58

@AgátaL to ti nikdo neřekne.. nemáš tam napsané, jakou má přítel morfologii, na tom také záleží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
7.4.15 10:04

Morfologie: 23% normálních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
7.4.15 10:10

@AgátaL co ti na to říct… otěhotnění ti tu nikdo neslíbí… bohužel :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
7.4.15 10:46
@Janice78 píše:
@AgátaL co ti na to říct… otěhotnění ti tu nikdo neslíbí… bohužel :hug: :hug:

Ale jestli to jde třeba vyjádřit v %?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.4.15 10:47
@AgátaL píše:

Nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
7.4.15 10:52
@AgátaL píše:

počkej, kouknu do křišťálové koule… jo jo, už to jasně vidím, je to přesně 32,5 %

:mrgreen: :hug: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
7.4.15 11:02

@AgátaL projdi si statistiky a stejně ti nic neřeknou.. můžeš otěhotnět s velmi špatným spermiogramem a nemusíš s výborným.. uvědom si, že početí je opravdu shoda několika procesů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
7.4.15 11:12
@Danny77 píše:
@AgátaL projdi si statistiky a stejně ti nic neřeknou.. můžeš otěhotnět s velmi špatným spermiogramem a nemusíš s výborným.. uvědom si, že početí je opravdu shoda několika procesů..

no právě… :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.4.15 09:09
@Janice78 píše:
no právě… :oops: :oops: :oops:

Asi je nejlepší tomu nechat volný průběh :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
8.4.15 09:42
@AgátaL píše:
Asi je nejlepší tomu nechat volný průběh :)

i když je to hrozně těžký a člověk chce znát fakta :D, tak máš pravdu, že nechat tomu volný průběh bývá to nejlepší :D
tedy samozřejmě po nějakou dobu - když to pak nejde samo, určitě to chce zajít za Dr… :hug:
Mě taky všichni říkali, ať na to tak nemyslím a nesoustředím se a vůbec…
OK, ale tím, že jsem na to nemyslela, tak se nám SPG moc nevylepšil :D
Takže jestli se snažíte nějakou dobu a nejde to, zajděte do nějakého CAR, nějaký zádrhel může být i u tebe :hug: :hug: :hug:

Držím palce ať se brzo zadaří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.4.15 18:57
@Janice78 píše:
i když je to hrozně těžký a člověk chce znát fakta :D, tak máš pravdu, že nechat tomu volný průběh bývá to nejlepší :D
tedy samozřejmě po nějakou dobu - když to pak nejde samo, určitě to chce zajít za Dr… :hug:
Mě taky všichni říkali, ať na to tak nemyslím a nesoustředím se a vůbec…
OK, ale tím, že jsem na to nemyslela, tak se nám SPG moc nevylepšil :D
Takže jestli se snažíte nějakou dobu a nejde to, zajděte do nějakého CAR, nějaký zádrhel může být i u tebe :hug: :hug: :hug:Držím palce ať se brzo zadaří :D

Děkuji, počkáme zatím ještě na kontrolní spg. Totiž přítel dříve pil velké množství kávy a údajně již 3 šálky za den mají přímo drastický vliv kvalitu spermií. Nyní nepije žádnou kávu, tak uvídíme, jestli káva má vliv na výsledek spg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
8.4.15 19:02
@AgátaL píše:
Děkuji, počkáme zatím ještě na kontrolní spg. Totiž přítel dříve pil velké množství kávy a údajně již 3 šálky za den mají přímo drastický vliv kvalitu spermií. Nyní nepije žádnou kávu, tak uvídíme, jestli káva má vliv na výsledek spg.

a co u tebe, máš nějaká vyšetření - hormonální profil? Chodíte někam do CAR? A jak dlouho se snažíte? :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.4.15 09:48
@Janice78 píše:
a co u tebe, máš nějaká vyšetření - hormonální profil? Chodíte někam do CAR? A jak dlouho se snažíte? :think: :hug:

Asi 6 měsíců, zatím nechodíme nikam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.4.15 09:54

Tak holky u nás se zatím KET nekoná. Tak dlouho jsem čekala na MS, až mi v CARu poradili udělat TT a s negativním výsledkem se objednat na vyvolávací injekci MS. A tohle jsou testy ze středy, čtvrtku a poslední dole je z dneška :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
10.4.15 09:57
@Kikuška90 píše:
Tak holky u nás se zatím KET nekoná. Tak dlouho jsem čekala na MS, až mi v CARu poradili udělat TT a s negativním výsledkem se objednat na vyvolávací injekci MS. A tohle jsou testy ze středy, čtvrtku a poslední dole je z dneška :think: :think:

moc tomu nerozumím - podle těchto testů jsi těhotná?!?! 8o :mrgreen: :hug: :hug:
A kdyže ti dělali ty testy v CAR??? :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí