Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@AgátaL to ti nikdo neřekne.. nemáš tam napsané, jakou má přítel morfologii, na tom také záleží..
@AgátaL co ti na to říct… otěhotnění ti tu nikdo neslíbí… bohužel
![]()
@Janice78 píše:
@AgátaL co ti na to říct… otěhotnění ti tu nikdo neslíbí… bohužel![]()
Ale jestli to jde třeba vyjádřit v %?
@AgátaL píše:
Ale jestli to jde třeba vyjádřit v %?
počkej, kouknu do křišťálové koule… jo jo, už to jasně vidím, je to přesně 32,5 %
@AgátaL projdi si statistiky a stejně ti nic neřeknou.. můžeš otěhotnět s velmi špatným spermiogramem a nemusíš s výborným.. uvědom si, že početí je opravdu shoda několika procesů..
@Danny77 píše:
@AgátaL projdi si statistiky a stejně ti nic neřeknou.. můžeš otěhotnět s velmi špatným spermiogramem a nemusíš s výborným.. uvědom si, že početí je opravdu shoda několika procesů..
no právě…
![]()
@Janice78 píše:
no právě…![]()
![]()
Asi je nejlepší tomu nechat volný průběh ![]()
@AgátaL píše:
Asi je nejlepší tomu nechat volný průběh
i když je to hrozně těžký a člověk chce znát fakta
, tak máš pravdu, že nechat tomu volný průběh bývá to nejlepší ![]()
tedy samozřejmě po nějakou dobu - když to pak nejde samo, určitě to chce zajít za Dr… ![]()
Mě taky všichni říkali, ať na to tak nemyslím a nesoustředím se a vůbec…
OK, ale tím, že jsem na to nemyslela, tak se nám SPG moc nevylepšil ![]()
Takže jestli se snažíte nějakou dobu a nejde to, zajděte do nějakého CAR, nějaký zádrhel může být i u tebe
![]()
Držím palce ať se brzo zadaří ![]()
@Janice78 píše:
i když je to hrozně těžký a člověk chce znát fakta, tak máš pravdu, že nechat tomu volný průběh bývá to nejlepší
tedy samozřejmě po nějakou dobu - když to pak nejde samo, určitě to chce zajít za Dr…
Mě taky všichni říkali, ať na to tak nemyslím a nesoustředím se a vůbec…
OK, ale tím, že jsem na to nemyslela, tak se nám SPG moc nevylepšil
Takže jestli se snažíte nějakou dobu a nejde to, zajděte do nějakého CAR, nějaký zádrhel může být i u tebe![]()
![]()
Držím palce ať se brzo zadaří
Děkuji, počkáme zatím ještě na kontrolní spg. Totiž přítel dříve pil velké množství kávy a údajně již 3 šálky za den mají přímo drastický vliv kvalitu spermií. Nyní nepije žádnou kávu, tak uvídíme, jestli káva má vliv na výsledek spg.
@AgátaL píše:
Děkuji, počkáme zatím ještě na kontrolní spg. Totiž přítel dříve pil velké množství kávy a údajně již 3 šálky za den mají přímo drastický vliv kvalitu spermií. Nyní nepije žádnou kávu, tak uvídíme, jestli káva má vliv na výsledek spg.
a co u tebe, máš nějaká vyšetření - hormonální profil? Chodíte někam do CAR? A jak dlouho se snažíte?
![]()
@Janice78 píše:
a co u tebe, máš nějaká vyšetření - hormonální profil? Chodíte někam do CAR? A jak dlouho se snažíte?![]()
Asi 6 měsíců, zatím nechodíme nikam.
Tak holky u nás se zatím KET nekoná. Tak dlouho jsem čekala na MS, až mi v CARu poradili udělat TT a s negativním výsledkem se objednat na vyvolávací injekci MS. A tohle jsou testy ze středy, čtvrtku a poslední dole je z dneška
![]()
@Kikuška90 píše:
Tak holky u nás se zatím KET nekoná. Tak dlouho jsem čekala na MS, až mi v CARu poradili udělat TT a s negativním výsledkem se objednat na vyvolávací injekci MS. A tohle jsou testy ze středy, čtvrtku a poslední dole je z dneška![]()
moc tomu nerozumím - podle těchto testů jsi těhotná?!?!
![]()
A kdyže ti dělali ty testy v CAR???
![]()