Špatný spermiogram 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13107
10.4.15 09:58
@AgátaL píše:
Asi 6 měsíců, zatím nechodíme nikam.

my po 6ti měsících šli (jsme už starší ročníky, tak nebylo na co čekat). A hned se přišlo na to kde je zakopaný pes - velmi špatný SPG a rovnou doporučení na IVF vč. ICSI
Takže čekat ještě rok (jak se doporučuje) by u nás rozhodně nic platné nebylo :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.4.15 10:00
@Janice78 píše:
moc tomu nerozumím - podle těchto testů jsi těhotná?!?! 8o :mrgreen: :hug: :hug:
A kdyže ti dělali ty testy v CAR??? :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

V CARu mi nic nedělali. V březnu jsem měla jít na KET, ale sliznice byla malá a na ovulaci to nevypadalo, tak jsme to posunuli na duben. Ale MS už (zatím) nepřišla 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
10.4.15 10:03
@Kikuška90 píše:
V CARu mi nic nedělali. V březnu jsem měla jít na KET, ale sliznice byla malá a na ovulaci to nevypadalo, tak jsme to posunuli na duben. Ale MS už (zatím) nepřišla 8o 8o

ježíš já to blbě četla! :roll: :roll: :roll: :roll: Promiň :hug: :hug:

No a veééééééliká gratulace k těhotenství, drahá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :kytka: :kytka: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.4.15 20:24
@Janice78 píše:
my po 6ti měsících šli (jsme už starší ročníky, tak nebylo na co čekat). A hned se přišlo na to kde je zakopaný pes - velmi špatný SPG a rovnou doporučení na IVF vč. ICSI
Takže čekat ještě rok (jak se doporučuje) by u nás rozhodně nic platné nebylo :hug: :hug:

A jaký měl přítel hodnoty spg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
6.5.15 13:12

Ahoj holky, muzete mi prosim nektera trosku poradit s hodnotami manzelova spermiografu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
6.5.15 14:49

@Kalinka45 no co vidím já.. špatná morfologie a špatný pohyb.. a pravděpodobně bude i málo spermií, ale to tam přímo nikde nevidím.. prostě blbý.. my máme to samý.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
6.5.15 14:53

@Danny77 a cim se jej snazite vylepsit? Ja zakoupila v lekarne vitaminy pro muze ProFrtil, ale koukala jsem na slozeni a maji pobodne jako ty pro muze z DM, jen s tim rozdilem, ze z DM stoji 70,– a ty druje 1100,– :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
7.5.15 08:05

@Kalinka45 řeknu upřímně.. že teď už zkoušíme jen čínskou medicínu, nikdy nic nepomohlo a to je manžel po operaci varikokély.. někdy to pomůže, někdy ne.. je to vždycky hop nebo trop.. počkala bych na 2. spg a pak ho když tak nahnala k andrologovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
7.5.15 10:34

@Danny77 operace varikokely je co? Manzel ma docela problemy s mocenim, chodi casto. Komentuje to tim, ze hodne pije :roll: Uz je objednan na URL tak jsem zvedava, jde 25.5.
Cinske medicine hodne verim, ale zatim jsem nezkousela, jen nejake bylinne preparaty, ale jehlicky atd. ne.
Preji Vam hodne stesti pri poceti, snad se nam vsem zadari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.5.15 08:28
@Kalinka45 píše:
Ahoj holky, muzete mi prosim nektera trosku poradit s hodnotami manzelova spermiografu?

Ahoj, manžel byl na spg v Brně na Obilném trhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
10.5.15 22:18

Ahoj, nám nepomohly ani ty předražený z lékárny, ani levný z DM, ani androlog, prostě nic. Manžel žije relativně zdravě a stejně je to na prd. Můj poznatek je takový, že nejlépe plodí muži, kteří chlastej, hulej a mají nadváhu. Zrovna nedávno se jeden známý, který má doslova vykouřený mozek z trávy vytahoval, že bych mohl být dárcem spermatu. Takže tak u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
10.5.15 23:29

@AgátaL Ahoj, ano byl na prvním. A je objednán na druhy koncem tohoto mesice plus URL vysetreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.5.15 10:17
@Kalinka45 píše:
@AgátaL Ahoj, ano byl na prvním. A je objednán na druhy koncem tohoto mesice plus URL vysetreni.

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli manžel musí mít zase žádanku od doktora na druhý spg? Případně od jakého doktora má žádanku na druhý spg, protože někdy s tím dělají doktoři problémy a musí si to člověk zaplatit sám. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
11.5.15 15:44

@AgátaL Dobrý den, zadanku nam vypsal poprve i podruhe lekar, nic jsme neplatili. Jsme na obilnem trhu, tj. statni zarizeni. Myslim, ze pokud vyjde spatne prvni spermo, tak vas objednaji na druhe automaticky, Dr. rikal kvuli presnejsimu vysledku. Jeste lekar rikal, ze pojistovna proplaci spermiog. jednou mesnicne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
13.5.15 09:06
@Kalinka45 píše:
@AgátaL Dobrý den, zadanku nam vypsal poprve i podruhe lekar, nic jsme neplatili. Jsme na obilnem trhu, tj. statni zarizeni. Myslim, ze pokud vyjde spatne prvni spermo, tak vas objednaji na druhe automaticky, Dr. rikal kvuli presnejsimu vysledku. Jeste lekar rikal, ze pojistovna proplaci spermiog. jednou mesnicne…

Dobrý den, děkuji Vám za odpověď. Taky jsme na obilném trhu. Nám žádanku poprvé vypsal urolog, výsledky prvního spg nebyly dobré a máme dojít znovu za 3 měsíce. Musíme mít znovu žádanku od lékaře, aby to bylo hrazeno pojišťovnou. Lékaři neradi vystavují žádanky. Tak mě napadlo, jestli by šlo získat žádanku přímo z obilného trhu. Dívala jsem se, že Dr. Felsinger je přímo z obilného trhu. Váš mažel se jakým způsobem dostal k Dr. Felsingrovi? Děkuji Vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí