Špatný spermiogram 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
1.4.15 09:15
@Mikina33 píše:
@Kikuška90 takže teď zvolí jiný protokol?

Už to máme za sebou, ano ted jsem píchala jinou látku a 10 dní po 100jednotkách. Měla jsem 30 folikulů, z toho 21 vajíček, 12 jsme nechali odplodnit, 12 se jich chytlo. Ale vyšetření genetiky nám pojišťovna hradí jen při 8, takže o šlo 6. den po OPU na genetiku a 6 embryí nám zůstalo a čekají na mě v mrazáku :pankac: :pankac: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
1.4.15 09:15

Příspěvek smazán

Příspěvek upraven 24.12.15 v 23:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.4.15 09:16

@Anaj83 Bez sladkýho to nejde :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
1.4.15 09:16
@Mikina33 píše:
@Janice78 to je strašný viď… To je jak když ti někdo zboří domeček z karet… Vím, jak ti je. My teď zas měli jít na jednu zkušební IUI. Den před mě narvali injekcema a druhý den to mělo proběhnout. Partner jel 2 hodiny přede mnou, odevzdal vzorek a za 2 hodiny jsem jela já. Šance nám moc velké nedávali, ale já tomu chtěla věřit a věřila… Když jsem tam s úsměvem přichvátala, tak mi bylo oznámeno, že bohužel - váš partner nemá téměř žádné spermie, došlo k rapidnímu zhoršení spg. Tady podklady pro IVF a zavolejte si… Vylezla jsem ven a hodinu čuměla jak puk, než jsem vůbec byla schopná sednout za volant. A to jsou ty okamžiky, kdy si člověk říká: proč? proč zrovna my? Za co? Co se tím mám naučit? Co tím mám pochopit? Jak dlouho mám ještě čekat?… Je to smutný a je to bohužel život. Musíme bojovat dál :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: Všichni budeme pupkatý :pankac:!Budu ti držet palce, ať se to trápení co nejdříve ukončí :srdce:

Děkuju :hug:
A za jakou dobu došlo k takovýmu zhoršení? :think:
My byli na SPG v červenci a bylo to sice špatný, ale na IVF v pohodě. A v prosinci horko těžko hledali 7 spermii na ICSI… :nevim: a to celý podzim bral Selzink… :roll:

Takže naprosto tě chápu jaký šok to musel být s tím IUI… to jsem taky ještě neslyšela :oops: :hug: :hug:

Taky ti moc držím palce, nesmíme to prostě vzdávat… :hug:
:srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
1.4.15 09:18
@Anaj83 píše:
@Janice78 To je fakt na houby. A partner nebere třeba nějaké léky na podporu tvorby spermií? Slyšela jsem, že něco takového taky existuje. A nechodí k andrologovi? Uvažujeme, že my tam zajdeme nezávisle na Caru. Snad vám to příště vyjde :kytka:

na všechno jsme se už dávno vyptali, vitamíny bere… ale zjistilo se, že ten špatný SPG je daný geneticky, takže toho moc nadělat nemůžeme…
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
1.4.15 09:20

@Janice78 za měsíc… No také nám doporučili ICSI. To se pak asi rozhodne po aktuálním spg né? Jestli stačí IVF nebo jestli bude třeba i ICSI atd…? Nebo jak to chodí? Mám před sebou premiéru, tak ať jsem informovaná :). Ne - my se nevzdáme! :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
1.4.15 09:28

Příspěvek smazán

Příspěvek upraven 24.12.15 v 23:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
1.4.15 09:31

Příspěvek smazán

Příspěvek upraven 24.12.15 v 23:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
1.4.15 09:33
@Mikina33 píše:
@Janice78 za měsíc… No také nám doporučili ICSI. To se pak asi rozhodne po aktuálním spg né? Jestli stačí IVF nebo jestli bude třeba i ICSI atd…? Nebo jak to chodí? Mám před sebou premiéru, tak ať jsem informovaná :). Ne - my se nevzdáme! :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

My měli domluvené ICSI už dopředu - před celým tím procesem si s námi Dr. sedl a probrali jsme, co je pro nás vhodné a co ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.4.15 09:34

@Anaj83 Nám testovali embrya PGS, což je podobné PGD :pankac: Jen musíš mít správnou zdravotní pojišťovnu, né všechny to totiž proplácí. Jo a my testovali ikdyž genetika nám oboum vyšla dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332

Příspěvek smazán

Příspěvek upraven 24.12.15 v 23:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
@Janice78 píše:
My měli domluvené ICSI už dopředu - před celým tím procesem si s námi Dr. sedl a probrali jsme, co je pro nás vhodné a co ne…

Tak to bych ted být váma šla ještě do PICSI, kromě ICSI. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
1.4.15 09:35
@Anaj83 píše:
@Janice78 No, toho se taky bojíme. V dubnu budeme mít výsledky genetiky. A manžel maluje čerta na zeď, že to vyjde špatně. Ale co jsem vyčetla, tak i to se dá obejít vyšetřením embryí formou PGD, ne? Uvidíme, co poradí lékaři. Budu držet palce, ať to klapne.

ta metoda PGD otestuje, jestli je dané embryo bez genetické vady…

A proč se toho manžel bojí? Má něco v rodině? :think:
Neboj, dobře to dopadne :hug:
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
1.4.15 09:36
@Kikuška90 píše:
Tak to bych ted být váma šla ještě do PICSI, kromě ICSI. :think:

u nás PICSI nelze provést - až tak špatný SPG máme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
1.4.15 09:39

@Janice78 jak mám vědět, co je vhodné a co né, když zas nevím, co si vymyslí spermíci? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí