Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janice78 právě, že to není jistota… A to je další věc, která mého partnera straší.. Bojí se, že budu jen zklamaná a chudá k tomu a ještě možná tlustá z hormonů ![]()
@Mikina33 píše:
@Janice78 ok, díky za info. Jde mi i o to, jestli to musí být nějak předem zaplacené. Přeci jen už by asi měli pro mě léky atd…
dopředu se neplatí nic - injekce jsem platila až když jsem byla vyzvednout a pojišťovnu žádal CAR - nic jsem ani nevyplňovala…
![]()
stejně tak zákroky (ICSI, prodloužená kultivace, asistovaný hatching, mražení… atd.) se hradí až po provedení.
@Mikina33 píše:
@Janice78 to mě moc mrzí, to je vážně pech!!!![]()
![]()
děkuju, ale zatím jsme nic nevzdali.
Teď nás čeká kontrolní SPG a bude-li trochu slušný, tak jdeme do 2. IVF na konci dubna
@Mikina33 píše:
@Janice78 právě, že to není jistota… A to je další věc, která mého partnera straší.. Bojí se, že budu jen zklamaná a chudá k tomu a ještě možná tlustá z hormonů
Já jsem vždycky zhubla při IVF
![]()
@Mikina33 píše:
@Janice78 právě, že to není jistota… A to je další věc, která mého partnera straší.. Bojí se, že budu jen zklamaná a chudá k tomu a ještě možná tlustá z hormonů
jistota v tom co se týká dítěte není nikdy v ničem - cesta je to někdy trnitá, ale člověk to prostě nesmí vzdávat
![]()
@Kikuška90 píše:
Já jsem vždycky zhubla při IVF![]()
![]()
kolik jich už máš za sebou?
![]()
@Janice78 píše:
děkuju, ale zatím jsme nic nevzdali.
Teď nás čeká kontrolní SPG a bude-li trochu slušný, tak jdeme do 2. IVF na konci dubna
Jéééé tak držím moc palce
… Nám dopadlo 1. IVF hrozně, jen 4 vajíčka a z toho jen 1 morula (čtvrtej den se přestala vyvíjet). Nakonec se u mě chytla, ale nevydržela. Naše 2. IVF jsme podstupovali přesně o rok později a nechali jsme oplodnit 12 vajíček, z toho 8 blastocyst, které jsme nechali vyšetřit PGS ( genetkika) a 6 jich ted na mě čeká v mrazáku.
Takže hlavu vzhůru
![]()
@Mikina33 píše:
@Kikuška90 fáááákt?![]()
Super
Jo jo u mě ty stimulační léky působily tak, že jsem vůbec neměla hlad ani chuť
Nebylo mi vůbec špatně a aspon jsem se necpala ![]()
@Kikuška90 píše:
Jéééé tak držím moc palce![]()
… Nám dopadlo 1. IVF hrozně, jen 4 vajíčka a z toho jen 1 morula (čtvrtej den se přestala vyvíjet). Nakonec se u mě chytla, ale nevydržela. Naše 2. IVF jsme podstupovali přesně o rok později a nechali jsme oplodnit 12 vajíček, z toho 8 blastocyst, které jsme nechali vyšetřit PGS ( genetkika) a 6 jich ted na mě čeká v mrazáku.
Takže hlavu vzhůru![]()
![]()
![]()
![]()
tak to je nádherný výsledek - moc gratuluju!
![]()
Vlévá mi to naději do žil
![]()
@Kikuška90 píše:
Jo jo u mě ty stimulační léky působily tak, že jsem vůbec neměla hlad ani chuť![]()
Nebylo mi vůbec špatně a aspon jsem se necpala
mě u stimulace taky nic nebylo, ale nechutí jsem netrpěla ![]()
@Janice78 píše:
tak to je nádherný výsledek - moc gratuluju!![]()
![]()
Vlévá mi to naději do žil![]()
Já jsem do druhého pokusu šla s tím, že když to zase nevyjde (neviděla jsem důvod proč by to mělo být jinak
) tak na to kašleme a třeba za 5 let to zkusíme znova a hele ho
Takže vážně každej pokus je sakra jinej
![]()
Za cca tři týdny jsi půjdu pro naší první holčičku
![]()