Špatný spermiogram 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
1.4.15 10:11

@Anaj83 tak nám brali oběma krev zatím jen úplně na začátku. A teď se mám dostavit až pro léky na konci května a v červnu IVF. Jak už jsem psala - příjde mi, že tam na to trochu kašlou… Ale Teplice je náš nejbližší CAR.
Holky, co si myslíte o dvojčatech? Resp. má CAR nějaká kritéria proto, jak by měla vypadat matka dvojčat? Mám tím na mysli třeba váhu, výšku atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
1.4.15 10:12

Příspěvek smazán

Příspěvek upraven 24.12.15 v 23:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.4.15 10:14
@Anaj83 píše:
@Janice78 Zajímavé. Žádný pohovor s genetikem jsme neabsolvovali. Jen odběr krve v Caru. Ten Váš způsob mi přijde lepší a přímější. Ale stejně jsou pak důležité jen ty výsledky, že jo.

Taky nám napřed odebrali krev a potom jsme s výsledkama měli pohovor u genetičky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
1.4.15 10:15

Příspěvek smazán

Příspěvek upraven 24.12.15 v 23:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
1.4.15 10:20

@Janice78 my máme genetiku, imuno, spermio - stále blbý i po operaci varikokély a klasicky HP, štítnou žlázu a AMH.. nějak nevím, co dál kde vyšetřovat.. ještě zkusíme čínskou medicínu a uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
1.4.15 10:24

@Anaj83 aha, tak to jsem z toho blázen. Tak já ještě do těch papíru juknu… My do Caru taky dojíždíme. V našem městě žádný není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.4.15 10:27

@Mikina33 Pro každý CAR jsou dvojčata něco jako špatně. Protože dvojky jsou automaticky rizikový, většinou se rodí (hodně) dopředu. Záleží na kvalitě embyrí, já jsem chtěla jít do dvou embryí. Ale protože je máme mrazené až 6. den a jsou vyšetřeny geneticky - takže mají teoreticky velkou šanci na uchycení, tak mi to vymluvili. Navíc se každé embryo může po zavedení ještě rozdvojit - zrovna před rokem sem v CARu potkala dvě slečny, které zaváděli po 1 embryu a čekají dvojčata :mrgreen: A je fakt, že mi i řekli, že postavu na to taky zrovna moc nemám (168cm,55kg) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
1.4.15 10:32
@Danny77 píše:
@Janice78 my máme genetiku, imuno, spermio - stále blbý i po operaci varikokély a klasicky HP, štítnou žlázu a AMH.. nějak nevím, co dál kde vyšetřovat.. ještě zkusíme čínskou medicínu a uvidíme..

mno, máte toho za sebou taky dost :hug: :srdce:
U nás to vypadá „jen“ na špatný SPG, ale jak vidíš, stejně se nedaří :oops:

Prostě musíme věřit ve štěstí a mocnou přírodu… nic jiného nezbývá :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
1.4.15 11:57

@Kikuška90 aha aha, díky za vysvětlení. No jsem na tom podobně. Jen že jsem ještě mnohem menší…
Já bych dvojčátka docela uvítala. Je mi 33 a děti nemám a chtěla bych mít dvě děti. A když vidím, jak to nejde :nevim:… Tak dvě jedním „vrzem“ by možná bylo řešení :D. Ale uvidím, co na to lékaři, určitě si nechám poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.4.15 11:59

@Mikina33 Já jsem rozhodnutá, že pokud nevyjde první KET, tak při druhém zavést dvě ať si říkají co chtějí. :think: Ted se ohání jak jsou ty embrya kvalitní a že není důvod… jestli to neklapne, tak důvod bude :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
1.4.15 12:36

@Janice78 no to ještě není všechno.. já měla jedno ZT a jedno mimoděložní, takže jsem bez 1 vejcovodu a aby toho nebylo úplně málo, tak v mým bývalým Caru mi při OPU doktor řízl do vaječníku a já skončila s vnitřním krvácením v nemocnici.. a to je teprve mazec.. naštěstí jsem přežila, tak jsem ráda.. :-)
ty máš za sebou teda pouze 1 ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.4.15 12:42

@Danny77 Jak tě mohl říznout do vaječníku?? 8o 8o Já myslela, že se vajíčka odebrají jehlou :|.. panebože, ty sis teda zažila :hug: :hug: :hug: :hug: To musel být hrozný šok když Tě probrali :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
1.4.15 12:44

@Kikuška90 no tou jehlou netrefil ten vaječník kolmo, ale prostě trochu seřízl.. a vaječník nemá žádnou svalovinu, aby se stáhl a krvácení zastavil tak, jako když se třeba řízneš… no já se probudila po narkoze a nic, šla jsem domů.. večer mi začalo být hůř, tak jsem radši jela do nemocnice a tam primář ejhle, krvácíte do břicha, okamžitě na sál.. přišla jsem o cca 1 litr krve…, pak byla bílá a zelená, sotva jsem stála na nohou.. normálně mám 53 kg a k tomu ještě tohle.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
1.4.15 12:49

Příspěvek smazán

Příspěvek upraven 24.12.15 v 23:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.4.15 12:56

@Danny77 Ježiši 8o 8o Takže on si toho vlastně ani nevšiml, jo? Ještě že už snad žádné další IVF postupovat nebudu, protože bych na tohle pořád myslela :oops: :oops:… stát se to mě, tak je asi po mě, protože já do nemocnice nejdu nikdy s ničm, ani když jsem měla OHSS, tak jsem trpěla, ale stejně chodila do práce :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí