Špatný spermiogram 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
1.4.15 13:16

@Kikuška90 aha, no jasně :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
1.4.15 13:20
@Danny77 píše:
@Janice78 no to ještě není všechno.. já měla jedno ZT a jedno mimoděložní, takže jsem bez 1 vejcovodu a aby toho nebylo úplně málo, tak v mým bývalým Caru mi při OPU doktor řízl do vaječníku a já skončila s vnitřním krvácením v nemocnici.. a to je teprve mazec.. naštěstí jsem přežila, tak jsem ráda.. :-)
ty máš za sebou teda pouze 1 ET?

no tak to je mazec s tím vaječníkem! 8o 8o :hug:
A ano, já mám za sebou první IVF a bohužel jen jeden ET (na zamražení nic nezbylo :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
1.4.15 14:46

@Anaj83 já myslím, že bychom si zasloužily už mooooře štěstí.. :mrgreen: ale zatím bohužel..
@Kikuška90 no on to nevěděl.. ono se to nepozná hned, po OPU jsem šla domů, cca kolem 12 hod a do nemocnice jsem jela v 18… takže za 6 hodin v břiše 1l krve…jsem si říkala, proč mi ještě před propuštěním po OPU dělají UTZ.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
1.4.15 14:47

@Janice78 tak příště už bude dr. chytřejší… a může udělat úpravu ve stimulaci.. já teď měla koňský dávky, aby bylo co nejvíc vajíček, když se ví, jakou máme úmrtnost.. kdy budete řešit další pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
1.4.15 16:47
@Danny77 píše:
@Janice78 tak příště už bude dr. chytřejší… a může udělat úpravu ve stimulaci.. já teď měla koňský dávky, aby bylo co nejvíc vajíček, když se ví, jakou máme úmrtnost.. kdy budete řešit další pokus?

za 14 dnů bude kontrolní SPG a pak uvidíme
Jestli do 2. IVF půjdeme tak jsem zvědavá, jestli budou dělat nějakou změnu ve stimulaci…
píchala jsem si 175 jednotek Gonalu a pak Cetrotide…tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
3.4.15 10:08

Ahoj holky… Chtěla bych se zeptat zkušenějších. Co když má žena po stimulaci opravdu hodně vajíček? Udělají se ze všech embria - nanuky? Nebo se část ponechá čistě jako vajíčka (zmražená vajíčka)? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.4.15 10:27
@Mikina33 píše:
Ahoj holky… Chtěla bych se zeptat zkušenějších. Co když má žena po stimulaci opravdu hodně vajíček? Udělají se ze všech embria - nanuky? Nebo se část ponechá čistě jako vajíčka (zmražená vajíčka)? Díky

V našem CARu se ptají kolik chceme oplodnit vajíček (kvůli penězům), zbytek se zlikviduje. Nikdy jsem ještě neslyšela, že se mrazili při IVF samotný vajíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
3.4.15 10:34

@Kikuška90 aha… A kolik stojí oplodnění jednoho vajíčka, když už jsme u toho? No já to myslela tak, že samotná vajíčka se pak dají třeba i eventuelně darovat (embria né).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.4.15 10:36

@Mikina33 I embrya se dají darovat ;)… A jinak tu cenu ma každý CAR jiný, musíš mrknout na ceník kam chodíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
3.4.15 11:09

Jo? Já četla, že ne… No v našem ceníku to není :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
7.4.15 08:23

Špatný spermiogram

Dobrý den, chtěla bych se zaptat, přítelovi zjistili sníženou pohyblivost spermií s následujíci výsledky spg: 13% pohyblivých, 23% normálních, koncentrace 20 mil/ml, objem 1,8 ml. Je možné s tímto spg přirozeně otěhotnět. Děkuji Agáta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.4.15 08:26

@AgátaL Pokud má chlap alespon nějaké spermie, tak je šance na otěhotnění vždy. Prober to v CARu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
7.4.15 08:54
@Kikuška90 píše:
@AgátaL Pokud má chlap alespon nějaké spermie, tak je šance na otěhotnění vždy. Prober to v CARu ;)

je to tak - stačí jedna ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
7.4.15 09:04

Tak to ano, ale jestli takový spg stačí na přirozené početí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.4.15 09:05
@AgátaL píše:
Tak to ano, ale jestli takový spg stačí na přirozené početí?

To Ti nikdo neřekne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital