Špatný spermiogram 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13107
27.3.15 12:25
@Kikuška90 píše:
Já jsem do druhého pokusu šla s tím, že když to zase nevyjde (neviděla jsem důvod proč by to mělo být jinak :roll: ) tak na to kašleme a třeba za 5 let to zkusíme znova a hele ho 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takže vážně každej pokus je sakra jinej :pankac: :pankac:
Za cca tři týdny jsi půjdu pro naší první holčičku :kytka: :oops:

To je nádhera! :kytka:
Moc gratuluju k úspěchu  :mrgreen:

No to je právě to, z čeho mám strach - že 2.IVF bude stejné, nevidím nic co by se mělo změnit :think:
Bude stejná stimulace (z té bylo 11 oocytů, 9 vajíček), ET byl 4. den a na zamražení už nic - rozpadli se :( a stejné postupy :think:
Tak do 2. IVF půjdu asi dost skepticky, velmi špatně hledám to nadšení se kterým jsem šla do 1. IVF.. :think:
No ale vzdát to nechci, tak co zbývá :D

A že to bude u KET holčička víte díky PGS? :think: :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
27.3.15 12:29

@Janice78 Jj díky PGS :mrgreen: Máme 5 holek a 1 kluka :lol: Já jsem měla stimulaci ted jiným lékem a riskli větší dávky :think: Takže jsem měla 30 folikulů - 21 vajíček. My ale nechali oplodnit jen 12, protože jinak bysme se nedoplatili. Sice jsem měla po OPU břicho jak balon a bolelo mě víceméně až do MS, ale za ten výsledek to stálo :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
27.3.15 12:30

Holky moc Vám to přeju!!! :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
27.3.15 12:46
@Kikuška90 píše:
@Janice78 Jj díky PGS :mrgreen: Máme 5 holek a 1 kluka :lol: Já jsem měla stimulaci ted jiným lékem a riskli větší dávky :think: Takže jsem měla 30 folikulů - 21 vajíček. My ale nechali oplodnit jen 12, protože jinak bysme se nedoplatili. Sice jsem měla po OPU břicho jak balon a bolelo mě víceméně až do MS, ale za ten výsledek to stálo :pankac: :pankac: :pankac:

Mno, tak to už je pořádnej výkon! :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
31.3.15 13:00

Příspěvek smazán

Příspěvek upraven 24.12.15 v 23:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
31.3.15 13:12

@Anaj83 Ahoj. No nakonec jsme se dohodli na IVF červen. S léčbou spg začal v druhé polovině února. Takže „dostal prostor“ na zlepšení spermíků. A můj CAR už požádal pojišťovnu, abych měla léky na konci května připravené. Trošku to hrotim, já vim, ale to kvůli věku. No a co užíváte vy pro lepší spg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
31.3.15 13:18

Příspěvek smazán

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
31.3.15 13:43

@Anaj83 taky bereme Fertilan, Macu, Kotvičník.. Snažíme se o zdravější stravu, z vany se přestěhoval do sprcháče (aspoň mi tam nedělá bordel :mrgreen: ) atd… Jj, bude to akorát. On chtěl mít ty tři měsíce, tak je má… My to chceme oba, ale dostat mého chlapa před IVF? Kdybych netlačila já, tak čekáme další 4roky až přiletí čáp… :pocitac:
Děti tedy nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
31.3.15 13:55

Příspěvek smazán

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
31.3.15 14:09

@Anaj83 já už kašlu na nějaký „opatrně“. S nima je to někdy fakt horší, než s dětma… Ale chápu, pochopitelně. Tak to je přesný - u nás taky říká, že mu to je proti srsti. A že to je pro něj ta poslední možnost - dělá, jako bychom měli jiné možnosti :mrgreen:. A ano, taky si neumím představit, že by se jednalo o více pokusů. Musíme věřit, že to vyjde hned!
My na žádné konzultace vůbec nechodíme. Chodím do Pronatalu Teplice a mám dojem, že to tam je jak běžícím páse (další věc, která parnterovi vadí).
První pohovor - to jsme šli oba - spíš jsme jen podepisovali…
Pak šel partner 2× na spg - takže jen k sestrám. S Dr. už do styku nikdy nepřišel
Já pak utz u Dr. a dostala jsem plán k IVF. Ale že by nám někdo něco řekl? Něco vysvětlil? Vůbec - všechny informace sbírám zde a celkově na internetu.
Jestli si 83 ročník, jak napovídá tvůj Nick, tak už je asi taky na čase co… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
31.3.15 14:43

@Anaj83 zapla jsem si ty podpisy. No a koukám, že jsme na tom fakt úplně stejně. Jen jsem o kapáneček starší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
1.4.15 08:23

Příspěvek smazán

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.4.15 08:28

@Anaj83 @Mikina33 Držím vám moc palce holky, aby se IVF povedlo hned na první pokus :kytka: Podle mého není rozhodně na co čekat, taky máme špatné spermio (jak jsem už psala) ted před 2. IVF se to dost zlepšilo (přitom manžel nebral žádné vitamíny, neřešili jsme to). I nám lékaři dali šanci pouze přes IVF, ikdyž samozřejmě nikdo vám nikdy na 100% neřekne, že se nemůže podařit přirozeně, ale když to vezmu podle sebe tak se snažíme od 07/2012, to je nějakých 31 měsíců (když odečtu 2 měsíce kdy jsem byla na OPU) - to znamená minimálně 31 pokusů a stejně to ani jednou nevyšlo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
1.4.15 08:39

@Janice78 máme to podobně, až na to, že já mám za sebou 3. IVF a nic.. resp, 2× jsem otěhotněla, ale ani jednou to nedopadlo.. taky už fakt nevím, jestli máme jen obrovskou smůlu nebo je problém i někde jinde.. každopádně 1 IVF je jako nic, to rozhodně nevyjde každýmu, větší úspěšnost mají 2. a 3. IVF.. a samozřejmě záleží na Caru a vyšetřeních, jaký máš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.4.15 08:46

@Danny77 S tím můžu jen souhlasit :pankac: Protože 1. IVF je zkušební, nikdo neví jak bude tělo reagovat na hormony. Při dalších už se mají Dr. o co opřít. U nás 1. IVF dopadlo katastrofálně, ted 2. IVF je mnohonásobně lepší :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí