Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych taky dala kila pryč-i 20kg.Jenže se mě drží jak klíště.
![]()
Taky jsem pro uzavřenou novou skupinu. Nechtěla bych se přidat rozjeté styděla bych se
No a na tabulky teda moc nejsem. Snad najdem nějakou šikulku ![]()
No a taky jako Marka bych chtěla dát pryč 20kg už se nemůžu na sebe ani podívat…
![]()
dám se do toho teda, skupina bude uzavřená a bude se jmenovat špeky jo? pokud teda se toho nechce chopit někdo jinej
taky bych do toho šla, ale ani nemůžu napsat, kolik potřebuji zhubnout, dokud to bude veřejné ![]()
ahojky,můžu se k vám taky přidat?Ale tabulky neumím. ![]()
Už sem si dokonce udělala i metřík,ale nějak se mě ty kila drží.Po dětech mi zůstalo ještě 17kg a to jsem si už před prvním těhu říkala,že bych měla pár kilo zhubnout.
![]()
aha tak teď jsem si všimla že už je i uzavřená skupina tak jdu zkusit požádat o vpuštění ![]()
Holky, my moc rozjetý nejsme, fungujeme někdy od půlky ledna, ale samozřejmě vás nutit nebudu.
Ahoj, je mi 19 a na svých 164 cm mám 9 kg, což je prostě šílený. Sviště ještě nemám. Sice nevypadám na to, že mám tolik, kamarádi mi tolik netypují, ale já to sama v sobě vím, což je vlastně ještě horší. Tak jsem se chtěla zeptat jestli některá z vás neovládá nějaký fígl, jak shodit účinně tak 20 kg a hlavně to nenabrat zpět!!!
Předem děkuji.:)