Špinění místo MS a ještě pozdě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
15.9.12 11:47

Ahojky, ráda bych se dozvěděla názor někoho nezaujatého. Už skoro rok se snažíme o miminko. Tenhle měsíc se mi o 8 dní opozdila menstruace (mám občas menstruaci nepravidelnou tak 27 - 35 dní, takže u mě nic divného), ale potom jsem začala jen hodně slaboučce špinit, tak jako na začátku každé menstruace, kdy se mi do hodiny, maximálně do večera rozjede dost silná menstruace. Jenže tentokrát se krvácení nedostavilo, tak jsem si ráno udělala test (ale nevychytala jsem první ranní moč) a byl negativní. tak jsem pořád čekala, že se MS ještě ten den rozjede, ale nic, pouze už čtvrtý den špiním. Když jsem nad tím začala potom uvažovat, tak mi došlo, že jsem se týden před dostavením špinění cítila hrozně unavená, dokonce jsem si dva dny před začátkem špinění musela jít odpoledne na dvě hodiny lehnout, což se mi nikdy nestalo, naopak obvykle špatně spím i v noci, natož přes den. Také se mi několikrát stalo, že se mi v noci udělalo špatně od žaludku (ale nezvracela jsem). A teď mě pobolívá v podbřišku jako při MS jen mnohem slaběji a občas mě v podbřišku píchne. Prsa mám před menstruací vždycky dost nalitá a hned první den menstruace to přejde, ale teď je mám spíš taková zvláštně těžká. Co myslíte, je to menstruace - není to menstruace? Má cenu zkusit další test? Pokud je těhu nepravděpodobné, tak bych se ráda vyvarovala dalšího zklamání z negativního testu. Po osmi dnech zpoždění by asi už pozitivní měl být, pokud bych byla těhu, ale zase někdo mi říkal, že když to testování bylo na začátku špinění, které může znamenat uhnizďování, tak že ještě bylo brzo… Nikdy se mi nestalo, že by MS nedorazila nebo byla jakkoli zvláštní, ani když jsem byla ve stresu nebo nemocná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
22.9.12 11:12

Test negativní,slabé hnedé špinení-povedlo se někomu?

Ahojte asi se uzoufám. Dnes už 5 den meškám ms! test uplně nega bez naznaku :x. Pouze slabé hnedé špinení bez krve :-( počítam že se rozjiždí mrcha, ale i tak byla i přesto náka těhulka? Myslím že test by byl už jasnej :,(.Nedavam si naději. Přiznaky nemam žadné zatim, jen bolesti zad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amonek
23.11.12 13:05
@lucka6 píše:
Ahojte asi se uzoufám. Dnes už 5 den meškám ms! test uplně nega bez naznaku :x. Pouze slabé hnedé špinení bez krve :-( počítam že se rozjiždí mrcha, ale i tak byla i přesto náka těhulka? Myslím že test by byl už jasnej :,(.Nedavam si naději. Přiznaky nemam žadné zatim, jen bolesti zad.

tak to jsme dve ms nikde 4dny spozdeni pak 2dny spineni a dnes po 11dnech negativni test a to jsem to mela pravidelne pomoc myslite ze muzu byt tehu teda ve stredu tam byl pidi dusik a od te doby nic

• Citovat
  • Upravit
6.7.13 22:37

Ahoj holky tak resim neco podobneho uz treti mesic..uz treti mesic mam menstruaci zpozdenou o 5-7dni nez ma byt a podotykam ze kdyz se objevi je to jen spineni, treba 6dni v kuse, ale pouze spinim…vzdy jsme mela menstruaci asi tak 4dny, ne sice pravidelne, ale plus minus 2dny…ted je to takhle…test sem nedelala cekam az pujdu na prohlidku coz je za par dnu, ale mate nekdo zkusenost ze byste byly tehotne a spinily nekolik mesicu,.je to vubec mozny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makarta
14.7.13 20:43

@marketagetzitka jak ti to dopadlo? jsi tehotna? Mam to uplne stejne: posledni 3 mesice menstruace s velkym zpozdenim a posledni mesic uz to bylo jen spineni. Test vsak negativni.

• Citovat
  • Upravit
15.7.13 08:36

Ahoj jeste nevim jeste cekam na tu prohlidku bude az 22.cervence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.13 13:59

Ahoj holky, jsem úplně na prášky, vím, že se tady nic jistého nedozvím, ale chci si alespoň o tom popovídat..MS mám a vždy jsem měla pravidelnou, po 30 dnech, nikdy se mi nezpozdila a vždycky jsem před ní měla klasické bolesti podbřišku a nálady a tak…O miminko se zatím nesnažíme, nicméně, antikoncepci neberu a chráníme se tak, že když už to přítel nemůže vydržet, nasadí si kondom, tzn, do té doby jsme bez ochrany…A teď tedy k otázce: Mám dva dny zpoždění, s tím, že nemám ty klasické příznaky MS, jen mě jakoby tlačí v podřišku a bolí mě nohy, navíc asi tak tři dny po styku jsem měla silné bolesti, že jsem si myslela, že to snad dostanu o 8 dní dříve, ale nic z toho nebylo. Jediné, co se událo, že dnes ráno, po utření na wc, jsem zaznamenala zašpinění na toalet. papíru, ale od té doby zase nic a nikdy mi takhle MS nezačínala, že bych špinila, rovnou jsem vždy krvácela. No a těhotenský test je negativní, koupila jsem si ten digitální, takže tam se rovnou ukázalo, že těhotná nejsem, to bylo včera. Přesto by mě zajímalo, jestli máte některá stejnou zkušenost, a jak to dopadlo??? Děkuji za případné odpovědi. ;)

• Citovat
  • Upravit
8645
5.11.13 14:10

Moje zkušenost ted spinká vedle v postýlce. :lol:
Místo MS špinění, test bílej… až po dalších asi 4 dnech dálnice ;) Držím palce ať to dopadne tak jak si přeješ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.13 14:17

@jaaaanina díky za odpověď :) Právě si říkám, že musím ještě pár dní vydržet na další test, ale jsou to strašný nervy :) jinak mimi není plánovaný, ale určitě by bylo chtěný :)

• Citovat
  • Upravit
8645
5.11.13 18:53
@Anonymní píše:
@jaaaanina díky za odpověď :) Právě si říkám, že musím ještě pár dní vydržet na další test, ale jsou to strašný nervy :) jinak mimi není plánovaný, ale určitě by bylo chtěný :)

Tak dej vědět jak to dopadlo, jsem napnutá jak struna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.13 19:28

@jaaaanina Samozřejmě jsem nevydržela, takže jsem si dneska koupila mamatest, a zkusila jsem to, ale zase odpoledne no, a zase úplně sněhobílo…Mám ještě jeden a pokusím se vydržet aspoň do pátku, pokud to do tý doby nedostanu..Ale je to divný, začínám se spíš bát, aby mi něco nebylo :think: No uvidíme ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.13 07:22

@jaaaanina tak uz to mam, a diky tomu zpozdeni mi asi praskne bricho :roll: ale ty hormony jsou fakt previti, me to normalne mrzi, ze to dopadlo takhle… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8645
6.11.13 12:27
@Anonymní píše:
@jaaaanina tak uz to mam, a diky tomu zpozdeni mi asi praskne bricho :roll: ale ty hormony jsou fakt previti, me to normalne mrzi, ze to dopadlo takhle… :nevim:

Tak třeba ti to mělo napovědět co by jsi vlastně chtěla :srdce:, měj se krásně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yukisek
6.11.13 12:47

Těhu nebo ne:D

Ahojky

Chtěla bych se zeptat na Váš názor jestli můžu byt tehu nebo ne.

Tak asi takhle dva mesice jsem bez prasku nejak jsem se nedokopala driv k doktorce. S pridelem jsem ty dva mesice spolu spali jen parkrat nejak nebyl cas atd ale prez to se to asi 2× slo do me. Mno a cca prez 23 rijna me zacalo hrozne bolet bricho jako pred ms ale tu jsme mela dostat az 2 listopadu. Mno 25 rijna prislo spineni tak si rikam ze asi ms bude driv jenze spineni jeste ten den vecer zmizelo. Pak nic 30 jsem byla u doktorky na normalni utz prevenci.Ta mi rekla ze to muzu mit ze stresu ale ja ve stresu nijak zvlast nebyla. Mno tak jsem cekala na ms ta prisla 4teho ale ve forme spineni ktere bylo na muj vkus hodne slabe sice hnede ale jen na utreni a vcera se spineni uplne stratilo. Tak jsem zacala badat spetne me doslo ze vlastne jsem mi za tech 14 dni stalo to ze se mi kolikrat sevrel zaludek z hladu a bylo mi fakt blbe co se mi normalne nejak nedeje a obcas se mi mota hlava ale to muze byt i z tlaku. Jinak vcera jsem se vzbudila rano v 8 ale mela jsem tak tezke oci ze jsem je musela zase zavrit a spala jsem do jedenacti a dneska to same. Mno jinak pobrisek me jakoby tlaci kdyz sedim nebo kdyz si na nej lehnu. A vnimam jakoby nejakou bolest obcas to pichnuti ale nevim zda si to uz nevsugerovavam:D Jinak blbe mi nejak vyrazne neni jako na zvraceni a prsa nejak zvlast necejtim mam teda citlive bradavky ale ty mam citlive normalne.

Mno to jsou asi vsechny příznaky které jsem na sobě našla.
Zatim jsem test teda nedelala. Co myslíte má to cenu?
Jaký je váš názor. S přítelem se máme rádi a mimco by jsme si nechali i kdyz by to bylo asi trosku tezsi pac ja jeste studuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.13 12:54

@jaaaanina Ty taky, a díky za spolupráci ;) :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení