Špinění na počátku těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1925
22.1.12 11:44
zrustice píše:
Bereniko tak to je mi líto. Přeju hodně štěstí v dalším snažení :D

Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tinkaaa
23.1.12 14:54

Gabka: Hezké odpoledne, dnes jsem byla na kontrole u svého gynekologa a ten se dost divil, proč mi neudělali utz, jak mohli posoudit stav mého těhotenství… no, aspoň mi dal za pravdu. Jinak teda dle dnešní kontroly je vajíčko tam kde má, vše vypadá normálně. Ale nedá se to jen tak z fleku posoudit, tak jsem dnes šla na odběry a ve středu mě čekají ještě jedny srovnávací. Pak se teprve uvidí, jak to se mnou je. Je to pořád na nervy, nechci si úplně připustit že je vše jak má být, abych pak nebyla znovu zklamaná… ty pocity z víkendu mi stačily… ach jo… Tobě také držím moc palečky, ať vše dobře dopadne!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.13 11:04

špinění - jet do nemocncie nebo počkat?

Prosím o radu, jsem v 8tt a včera jsem malinko zašpinila, je malý nahnědlý flíček na intimce a na toaletním papíře po utření. Beru Duphaston 2× denně. Dnes se to opakovalo, znovu trošku nahnědlého. Břicho mě nebolí… Mám se znepokojovat a jet do nemocnice? Moje mudr tam dnes není. Na kontrolu mám jít ve středu. Děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit
498
1.2.13 11:23

Nejela bych, stejne s tebou nic neudělají. Jela bych jen pokud bych začala víc krvácet, případně měla křeče. Já jsem spinila a slabě krvácela až do 14tt. Jestli se to má udržet, tak se udrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.13 11:32
@Pratt píše:
Nejela bych, stejne s tebou nic neudělají. Jela bych jen pokud bych začala víc krvácet, případně měla křeče. Já jsem spinila a slabě krvácela až do 14tt. Jestli se to má udržet, tak se udrží.

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
197
1.2.13 11:34
@Len-til-kah píše:
Ahoj, špiněním se projevuje třeba hematom v děloze, u kterého šetřící režim třeba je (pokud máš dalšího malého šprčka, je samozřejmě otázka, nakolik to jde dodržovat). Moc s tím dělat nejde, miminko si to musí vybojovat, max. můžeš zobat Utrogestan (teď nevím, jestli není na předpis) a Ascorutin (anebo jíst pohanku, to je kvalitní přírodní zdroj rutinu, látky, která stahuje cévy). Možná to taky ale není vůbec nic.
Hodně štěstí.
PS: Můj hematom viz první metřík, špinění bez zjištěné příčiny viz druhý.

taky jsem tohle brala, protoze me pry chybel hormon ktery udrzuje tehotenstvi proto ta krev.. zavadela jsem si je dovnitr, nepolikala.. pry to je lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
1.2.13 12:11

Já špinila asi v 7.tt, asi dva dny po sobě. Bála jsem se potratu. Bylo to taky nahnědlé. Bylo to o víkendu, volala jsem do nemocnice a tam mi doktorka řekla že v tomhle týdnu s tím stejně nic nenadělají. Když je to hnědé tak to pravděpodobně znamená že praskla nějaká cévka a hned se zacelila, takže než doputovala ven tak se ta červená krev smíchala se sekretem. Zachovala bych klid. Mně se to opakovalo ještě ve 14. týdnu a to už bylo dočervena a měla jsem mykózu. Krvácelo z čípku. Spravily to čípky. Od té doby dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
18.7.14 13:05

Ahoj snazilky,

Konecne prvykrat ta mrcha meska a 6 den pride:( vazne som som sa tesila, ze to konecne vyslo…len som sa potrebovala niekomu zverit.

Pekny den vam prajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
10.6.15 10:35

Ahoh holky, prosim o radu. Jsem v 5 tt. A včera jsem začala mírně špinit, ale jen malinko a to ráno a pak už dobrý a dnes se to zase opakovalo. Byla jsem u gynekologa a vše bylo v pořádku, žádné krváceni z čípku a embryjko bylo tam, kde má. Mám, ale z toho strach, aby se nejednalo o nic horšího. Měla jste to některá taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.6.15 21:58

Zuzule2014 ja to měla podobně, špinila jsem a doktor žádnou příčinu nenašel. Řekl mi ať se zdržím sexu, ať hodně odpočívám a hlavně ať pozitivně myslím a nestresuju se tím. Špinila jsem asi ještě dva týdny a pak to přestalo. Teď jsem v 15tém týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.6.15 14:03

Ahoj holky, jsem v 8 tt, a špinit jsem začala někde kolem 5-6 tt a trvalo to asi 9 dní, první 3 dny to byl dost tmavě hnědý výtok, potom špinění postupně sláblo, ale samozřejmě jsem se taky hned vyděsila a jela na gyndu, doktor mi tvrdil, že plod je zatím v pořádku a, že tam nic vážného nevidí, předepsal mi magnesium, tak ho zobu 3× denně, ale teď mě poslední 2 dny dost pobolívá v podbříšku, v pondělí jdu na kontrolu, tak snad bude vše v pořádku, a Vám přeji hodně štěstí ať to dobře dopadne :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
12.6.15 20:23

@Džajna ahojky, ja jsem taky v 6 tt. A dva dny jsem spinila uplne malinko no a 3.den hodne, hrozne me to vydesilo, tak sem byla na pohotovosti a zkoncila sem v nemocnici. Tady se to diky bohu uklidnilo, ale v podbrisku me stridave boli porad, vzdy je to treba pul dne v pohode a pak citim takove divne tlaky stridave, az se vzdycky zacnu hrozne bat. Tak kez by, uz to bylo v poradku. Jsou to teda nervy, hrozne zavidim holkam, kterym je skvele a ani nevi, ze jsou pomalu tehotne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.6.15 21:13

@Zuzule2014 Jejej :? A to ti tam něco našli, že si tě nechali v nemocnici? Určitě to bude v pořádku, ničeho se neboj, to je první těhotenství? Taky jim závidím no, hlavně těm, kteří zjistí, že jsou těhotné až po 3. měsíci, ty už pomalu nemusejí mít strach z ničeho, leda z porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.6.15 21:13

@Zuzule2014 Jejej :? A to ti tam něco našli, že si tě nechali v nemocnici? Určitě to bude v pořádku, ničeho se neboj, to je první těhotenství? Taky jim závidím no, hlavně těm, kteří zjistí, že jsou těhotné až po 3. měsíci, ty už pomalu nemusejí mít strach z ničeho, leda z porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
13.6.15 18:27

@Džajna ahoj, no nenašli nic, dva dny to bylo v pohodě a dnes ráno červená krev, už jsem myslela na nejhorší a brečela. Na ultrazvuku mě ale čekali přenadherné překvapení, když jsem viděla tlukoucí dvě srdíčka, dojetím sem brečela. Jen aby se bobci udrželi, mám teď šílený strach, aby vše bylo v pořádku. Asi sem prej krvacela z hematomu, ale dr. To neví určitě, takže mě nezbývá nic jibého než věřit a modlit se, že to bude v pořádku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí