Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj snažilky a maminky
Jsem tu nova ovulaci jsem mela 2.5.21
a 12.5 sem asi pul dne spinila moc slabe včera se mela dostavit menstruace ale zatim ne dorazila zacala sem trosku spinit jenom na utřeni papirem toho 12teho sem si delala mamatest10 bil tam slaby duch tak sem skusila ten digitalni clearblue ten bil negativní ma stym nekdo zkušenost můžu byt těhotná mam za sebou 3 samovolne potraty mimi bych si moc přála předem děkuji za případné odpovědi
@JancaS84 naposledy sem testovala 14.5 ten digitální clear blue ten bil negativní tak bych rada par dnu počkala ktery test může ukázat driv 2// mamatest10 nebo ten clearblue?
Ahoj holky, prosím o pomoc. Dříve jsem měla velky problém se špiněním, ze kterého ste mi pomohly. Diky gynex. Ale Já se asi problémů nezbavím. Teď mám opět jiný, byla jsem na půlroční prohlídce u gynekologa a říkala jsem ji o špinění a že už to prestalo (je to skoro 10 dní není to moc ale je to úspěch vždy to přestalo třeba na 2-3dny)a že se snazime o miminko už to bude na podzim, skoro rok. A že nám to prostě nejde. Ona mi buhuzel zdělila zprávu ze nemam ovulaci že je to nejspíš tím špiněním, které skončilo nedávno je to asi cca 10 dní. Řekla že bych měla vynechat malé sacharidy jako bílé pečivo atd… A převážně a sladké jilda i pití. Pak ještě navrhla pít čaj kontryhel. Myslíte že by mi nějak pomohl. Říkala jsem že počkam třeba 2 měsíce jestli se špinění nevrátí a ovulace sama přijde.