Spíte s dětmi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
85261
6.10.17 14:27
@axlpol píše:
@lucenka tak zkoušela jsem jej klasicky držet v objetí a to právě nejde, proto se bojím že mi vypadne. Hází sebou všemi směry, zničehonic hodí prudký záklon, předklon, odstrkuje rukama. Když jej položím na zem, tak se válí v luku a hysterčí, chodit nejde, podlomí nohy a válí se…a opravdu až po víc jak půl hodině se uklidní, už jen řve, ale doslova mi skočí kolem krku a už se nechá nosit a potom spí. Zkusím(jak tady zaznělo) rozsvítit a třeba pustím telku at jej probere nějaký zvuk…zajímalo mě jak to dělají druzí, jestli se perou za každou cenu nebo mají jiné triky.

Jako u nas driv. Fakt lepsi nechat byt, rozsvitit, pripadne zhasnout, rozsvitit. Ani jsem nevedela, ze to jsou nocni besy. Ale fakt z toho vyrusta, krome teto noci naposled pred nekolika mesici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
6.10.17 14:28

@blumen někde jsem vyčetla že některé děti stačí pevně sevřít a přejde to(at děs či vztek)když jsem to zkusila, přišlo mi, že do toho dávají ještě víc a ještě více se vynervují.
Proto nejprve vyzkouším svělo, nechat je projít, zvuky…uvidíme. Kéž by to už nebylo třeba :roll: ;)

Příspěvek upraven 06.10.17 v 14:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
6.10.17 14:31

Už ne, jsou moc velké :mrgreen: Od narození měly své postele ve společné ložnici. Do postele jsme je brali když byly nemocné. A když měly svůj pokoj a tatínek odjížděl na delší služební cesty, okamžitě se ke mně stěhovaly. Pak už jsme se nemohli vejít a probíhalo losování, kdo může spát s maminkou :lol:. Teď už musím čekat na vnoučátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85261
6.10.17 14:35
@axlpol píše:
@blumen někde jsem vyčetla že některé děti stačí pevně sevřít a přejde to(at děs či vztek)když jsem to zkusila, přišlo mi, že do toho dávají ještě víc a ještě více se vynervují.
Proto nejprve vyzkouší svělo, nechat je projít, zvuky…uvidíme. Kéž by to už nebylo třeba :roll: ;)

To jsem zkousela (vim, ze se to doporucuje i pri zachvatu vzteku), ale u nas bez uspechu, jen horsi, branila se, jecela, zachvat trval dele. Ja to klidne delam po dobrem, hlavne ze to pomuze, nemuzou za to. A rano musi do skolky a ja do prace, cim driv obe usneme, tim lepe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
6.10.17 14:50
@baracudas píše:
Já to společné spaní taky moc nechápu :nevim: Dcera měla od narození svou postýlku, se mnou v posteli spala asi tak 3× a to když byla nemocná. Jinak je jí rok a půl a od příštího měsíce se bude stěhovat do svého pokoje a velké postele. Její místo totiž zaujme v únoru mladší bratr :mrgreen:. Dcera má stejně naši postel spojenou spíše s blbinkami, než se spaním. Myslím, že společným spaním prostě trpí to partnerství mezi mužem a ženou. Ono je hezké když se k vám dítě přitulí, ale v noci se prostě raději tulím k chlapovi :palec:.

Tak to můj manžel za 3 minuty začner funět, že nemůže spát, když se na něj lepím a je mu děsný vedro…otočí se na bok a za minutu spí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
6.10.17 15:19

Bez rýpání se ptám příznivkyň společného spaní v manž. posteli: do kolika let plánujete děti nechat takto spávat? Nepřejdou pak plynule z máminy náruče rovnou do partnerovy postele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105585
6.10.17 15:31
@dedrichov píše:
Bez rýpání se ptám příznivkyň společného spaní v manž. posteli: do kolika let plánujete děti nechat takto spávat? Nepřejdou pak plynule z máminy náruče rovnou do partnerovy postele?

Vypadá to, že ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.10.17 15:33
@dedrichov píše:

nevidím na tom nic špatnýho… kluk bude u nás spát v posteli dokud bude chtít

• Citovat
  • Upravit
3739
6.10.17 15:36

Naše děcka mají své pokoje i na dovolené a to na druhém konci apartmánu. Na spaní má každý svůj pelech. Tak to u nás chodí od malička. Máme dvoumetrovou postel a každá třetí osoba je narušitel. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
6.10.17 15:43
@lucenka píše:
nevidím na tom nic špatnýho… kluk bude u nás spát v posteli dokud bude chtít
:mrgreen: jsem to nejprve pochopila, že jako ženich, ale ty máš syna, že? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.10.17 15:47
@dedrichov píše: :mrgreen: jsem to nejprve pochopila, že jako ženich, ale ty máš syna, že? :mrgreen:

jo já mám syna… a teda doufám, že si nějakou holku nenastěhuje k nám do postele :D

• Citovat
  • Upravit
17472
6.10.17 17:58
@dedrichov píše:

dokud budu chtít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148219
6.10.17 18:05
@dedrichov píše:

Zajímavá představa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
6.10.17 18:09
@dedrichov píše:

V 18ti dostanou maturitní vízo a vlastní postel :lol:
Každej si to asi udělá podle svého uvážení, rodinné situace, počtu postelí a dětí…středoškoláků, co by chtěli spát s rodiči v posteli už asi moc není :mrgreen:
Naše děti s náma od malička v posteli spaly, různě jsme to měnili podle situace, kdo s kým a kde. Vlastní pokojíček jsme vybudovali, když byly dceři cca 2 a synovi 4 roky a od té doby tam oba spí. Šlo to bez problémů, zaujala je nová patrovka, lampičky, domeček…

Ale my z toho neděláme dogma, i teď když už jsou starší, tak někdy v noci přijdou a spí s námi do rána. Oni to mají rádi, my už sice méně :), protože postel není kdovíjak velká a dcera se třeba dost vrtí. Ale třeba když jsou nemocné, tak se prohodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
6.10.17 18:49

@ospalámyš maturita+konečně vlastní postel, to je dobrý :lol: :lol:

I v takové odlehčené otázce se dá rýpat a hádat, kolikrát nechápu. Jední spí s dětma až do nevidím(možná dokud se neodstěhují) a druzí mají rádi, když je každý ve svém. Oba tábory v tom druhém vidí úchyla a vadné chování.
Kdysi taky všichni spávali v jedné setnici, kolikrát i v jedné posteli a dělo se tam vše a nikomu to divné nepřišlo. S počtem pokojů a dostupnosti postelí, prostě někteří preferují každý svou postel, své soukromí :lol:
At si dělá každý jak uzná za vhodné…ale tím, že jsou děti zvyklé mít svůj pokoj, klid na spaní, své soukromí a bezpečí své postele, tím rozhdně nemají méně lásky, porozumnění a peče. Trochu mi přijde, že ti co spí s dětma více dávají na odiv kolik lásky tím dítěti dávají a ti druzí jsou sobečtí necitové co děti vyhání z ložnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí