Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
S malou spím já
a má asi nějaký radar nebo co protože ráno jak vylezu a jdu s psama ven tak se asi hned probudí a jde vedle do pokoje. Já večer uspím, usne celkem rychle a pak jsem v kuchyni nebo vedle v pokoji, často si pro mě dojde
. Už jsme jí nabízela že si může lehnout k nejstaršímu, je tam palanda ale nechce, prý to je klučičí pokoj a ona spí v růžovém, ten je pro holky kde spí ona, maminka a psi, to jsou taky holky tak můžou ![]()
@terinka4444 píše:
ty jo, taky se děsím, dítě je předškolák, za chvíli mě nebude chtít a na další už jsem taky stará. A je po všem
moje miminko chodí do 2. třídy, bagrista prošel 15 letou prohlídkou, měří 178, nohu má 43, druhotné pohlavní znaky vyvinuté, už mi zbývá málo času
@Rive píše:
No chovám se k němu s láskou, ale prostě vím, že děti jsou na prvním místě a kdybych měla dát někomu přednost, tak to budou děti.
přesně tak, zdravý přístup. Máme kocoura, milujem ho, ale k děckám fakt máme hlubší vztah
Když je manžel přes týden pryč, tak spí obě holky se mnou a když je doma chlap, spí mladší mezi námi a starší přišoupneme postýlku k nám…Není to napořád, užíváme si blízkost dokud jsou malé, občas spí s námi i kocour a mohl by i pes, ale ten radši hlídá dveře ![]()
Děkuji všem zúčastněným za zkušenosti
Někteří si ovšem špatně přebrali můj příspěvek…Ano, je to každého věc a mě je srdečně jedno, jak si to kamarádky udělají. Uvedla jsem pouze příklad a pak napsala svůj názor. A spaní bylo myšleno po celou noc každý den, pokud za mnou přijde dítko večer nebo ráno pomazlit se nebo kvůli špatným snům, to je druhá věc, kterou zanedbávat rozhodně nebudu. Nejsem přece hyena ![]()
@Al3×andra Já třeba usínám s malou v její posteli a pak si jdu lehnout do své, protože se chci taky normálně vyspat a postel není nafukovací, pak třeba k ránu děcka příjdou za náma, to mi už nevadí, jsem vyspaná, takže se pak tulíme, to už pak nadává jen taťka ![]()
@matkabagristy píše:
moje miminko chodí do 2. třídy, bagrista prošel 15 letou prohlídkou, měří 178, nohu má 43, druhotné pohlavní znaky vyvinuté, už mi zbývá málo času
no hele, za dva roky jsem tam, kde jsi teď, starší je jedenáct a půl, druhotné pohlavní znaky zní dobře
rostou jí prsa, chlupy, bere mi holení a spát se mnou nechce, mladší předškolák, za dva roky jsem tam, co ty. Mládí v prde.li, děti nesamostatný, ale myslí si, jak jsou velcí a matka trapně mimo, do důchodu daleko…a ještě sama v posteli( manžel se nepočítá) ![]()
@Al3×andra píše:
Děkuji všem zúčastněným za zkušenostiNěkteří si ovšem špatně přebrali můj příspěvek…Ano, je to každého věc a mě je srdečně jedno, jak si to kamarádky udělají. Uvedla jsem pouze příklad a pak napsala svůj názor. A spaní bylo myšleno po celou noc každý den, pokud za mnou přijde dítko večer nebo ráno pomazlit se nebo kvůli špatným snům, to je druhá věc, kterou zanedbávat rozhodně nebudu. Nejsem přece hyena
Já si připadám skoro divně, ale u nás se s dětmi nespí. Nepočítám situace kdy se kojilo, nebo dítě je nemocné a chtělo se tulit k mamince.To si myslím je přirozené že máma má dítko v posteli u sebe. Jinak ale ne, děti s námi nespaly a nespí.
Ale všude okolo vidím jak je to rozšířená záležitost. Jedna kamarádka má devítiletou, spí spolu…druhá má osmiletou, spí spolu… další známá má skoropětiletou, spí spolu…a tak bych mohla pokračovat. Takže ano, je to běžná věc. Jestli mě to nějak rozrušuje? Ani ne, každého věc. Ale mě by to vadilo, já bych se nevyspala.
@terinka4444 já se dostala do vyššího stádia, jsem občas přijatelně trapná. Bagrista kolikrát ke mně přijde, obejme mě, pohladí. Je to blahosklonnost vůči tvorovi, který za své jednání v podstatě nemůže
@Anna766 já se vyspím luxusně. Máme všude stejně velké postele 140, u prďoly mám víc místa, on nechrápe, neprdí a ráno brzy nevstává a nepřepíná telku
@matkabagristy píše:
@Anna766 já se vyspím luxusně. Máme všude stejně velké postele 140, u prďoly mám víc místa, on nechrápe, neprdí a ráno brzy nevstává a nepřepíná telku
Moje děti jsou cestující a to i ta nejmenší, nikdy je nenajdeš tam kde uléhaly, takže hrozí vysoká okopanost ![]()
@matkabagristy píše:
my máme ložnou plochu 290 cm momentálně, my se v té posteli normálně regulérně hledáme, nám by se tam vešlo pár fotbalistů ještě ![]()
@matkabagristy píše:
@terinka4444 já se dostala do vyššího stádia, jsem občas přijatelně trapná.Bagrista kolikrát ke mně přijde, obejme mě, pohladí. Je to blahosklonnost vůči tvorovi, který za své jednání v podstatě nemůže
tak to dělá ještě i Terka, ale ono to za chvíli přejde ![]()
@terinka4444 píše:
tak to dělá ještě i Terka, ale ono to za chvíli přejde
Třeba nepřejde, mě kluk dává sám a ochotně pusu na dobrou noc.