Společenská hra pro dva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4734
16.11.14 09:25

@Ali-Ali
Nejsem si jistá, jestli chceš hru s dítkem nebo jen s partnerem… Pro vás s partnerem doporučuju Hra o manželství - super věc :) a jinak ti Osadníci mě baví víc než Carcasone… Ovšem stejně ulítávám nejvíc na Člobrdu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
16.11.14 09:56

Záleží na tom, pro koho tu hru chceš :). Docela se mi líbí i Ubongo nebo Scrabble :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
16.11.14 10:00

My hrajeme rádi Ubongo, Carcassonne, Citadelu.
@kiwa
Fakt je ta Hra o manželství tak dobrá? Já právě nad ní uvažuju jako dárek pro nás s manželem a i pro ségru s jejím manželem, ale nenašla jsem skoro žádné recenze. V čem ta hra spočívá? Díky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
16.11.14 10:54

@kiwa @yweth
je to pro „parecek“ kolem 25 let. nejak se dali na deskove hry, tak jim chci rozsirit sortiment. ovsem hrou o manzelstvi bych nerada rozproudila nejakou vaznou debatu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
16.11.14 10:55

@Handulinka @elanaa @lenk
diky moc za tipy, kouknu, prozkoumam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
16.11.14 11:03
  • Citovat
  • Upravit
4734
16.11.14 12:18

@katsha Hra o manželství je super :)) my s partnerem jsme spolu „jen“ 7 měsíců, ale vyhovuje nám. Jsou tam různé otázky a partneři se lépe poznají a zavzpomínají… Je tam hrací pole, pár žetonů, kartičky a tabulky s fixama… Určitě to byla dobrá investice a už dva páry z okolí si ji pořídili po tom, co jsem jim ji ukázala…určitě se tím nic nenaznačuje… jsou tak různé otázky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
16.11.14 12:43

@Ali-Ali Tak to bych šla buď do Cesty manželstvím nebo Scrabble (popř. levnější varianta Kris-kros ) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
2.1.15 12:30

Poradíte někdo hru pro dva, podobnou jako je Párty Alias? Hráli jsme jí se známýma na silvestra, ale doma jsme ke hře jen dva a to se tahle hra hrát nejde. Neznáte něco na podobném principu pro dva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
2.1.15 12:51

Já s manželem hrajeme Infarkt . Ale po delší době když fůrt umírám mám chuť toho mýho zabit :D. A nebo ještě hrajem Soudruhu nezlob se to nám zas jednou letěli kartičky po celým pokoju jak jsem raplila že prohrávám :D ale jinak taky úžasná hra:)! Obě můžu jen doporučit ;)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
2.1.15 12:59

Activity ani Kufr se taky nedají hrát asi ve dvou co? nejradči bych dnes nějakou hru došla koupit, ale na tom principu co myslím, asi nic pro dva není :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
2.1.15 13:08

My hrajeme Dobble nebo Ubongo duel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
2.1.15 13:47

My Člověče, nezlob se. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
2.1.15 15:09

Hra o manželství, ubongo, dobble, jenga věž :-))))) To je stejně hezký jak všude frčí to samý :mrgreen: Já si moc k Vánocům přála novou hru na trhu - Enigmu (kdo má rád ubongo, bude mít myslím rád i toto) ale neprošlo mi to u drahé polovičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
2.1.15 20:16

@Dracek89
Enigmu mám pro manžela k narozeninám, které oslaví za dva týdny, tak jsem zvědavá, jaké to bude. Ale když píšeš, že je to pro milovníky Ubonga, tak by to mohlo být dobré, Ubongo totiž máme a moc nás baví. :palec: Hru o manželství jsme zase dali sestře s manželem, tak doufám, že je to zaujme.
Jinak ve dvou hrajeme rádi Carcassonne, TransEuropu, Cidadelu. Ve více lidech kromě výše zmiňovaných Bang, Uno, 6 bere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí