Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malaga píše:
@blogerkaBianka Aha, díky za odpověď.
já teda tomu moc nerozumím, ale co nabízíš takového, že by firma měla stát o spolupráci?
Myslela jsem si, že to probíhá obráceně. Poutavě píšeš pravdivé recenze na ten který výrobek a na základě vysoké návštěvnosti tvého blogu to firma riskne a nechá ti svůj výrobek k testování a následnému hodnocení.
Způsob, kterým se chceš vydat, mi přijde nevyhovující z hlediska vazby na výrobce. Ale jak jsem psala, nerozumím tomu, takže ani nevím, jak se to běžně dělá a jak se to má dělat správě.
Jinak tedy hodně štěstí
Jj, ale osobně razím pravidlo, že o nic nejde, oslovím firmu já a buď odmítne, nebo ne. Jo, parkrát mě kontaktovala firma sama, ale blogerka se nesmí bát na sebe upozornit. ![]()
@Malaga píše:
@Luca10 Díky…
@blogerkaBianka tak jsem začala číst, gramatiku nehodnotím, ale třeba mě zarazilo u líčení malých očí - „tužku můžete protáhnout“…protahuje se snad linka, která se nakreslí pomocí tužky nebo ne? Je to celé nějaké krkolomné…
Chtělo by to na sobě zapracovat a začít znova.Jako pokus začátečníka dobrý, ale čeká tě docela dost práce, aby to k něčemu bylo.
Máš to ve svých rukách…tak ať se daří
Bloguju celkem sedm let, tento blog mám dva roky, nemyslím si, že jsem začátečnice. Tento článek, který zmiňuješ je z rubriky starších článků, na blogu zústávají jen, proto, že je nechci mazat, aby byl vidět můj pokrok a navíc blog nedávno prošel velkou rapidní změnou, tak by bylo na blogu málo článků. Ale díky za vyjádřejí. Dnes jsem zahájila další spolupráci, tak snad mě to někam posune.
Mám blog, nějaké spolupráce jsem měla… ale dlouhodobou mám pouze jednu, za kterou jsem vděčná. Nikdy jsem spolupráce nehledala za účelem „že mě to někam dostane“… kam by tě taková spolupráce asi tak měla posunout/dostat?
Pokud hledáš spolupráce kvůli svým čtenářům, tak je určitě lepší dát výrobky do nějaké soutěže, než je mít sama pro sebe… přijde mi, že ti jde o výrobky zadarmo… na tvůj blog sep odívám až doma, z práce se tam nedostanu, jsem celkem zvědavá ![]()
Myslím, že se v tomto případě píše „tip“. Čeština je zřejmě základ pro psaní.