Máte někdo zkušenost se samovolným potratem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4620
21.12.13 22:59

Je mi to lito :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.12.13 00:05

Je mi to moc líto…v lednu to budou 3 roky co jsem si tímto taky prošla byla jsem v11 tt a čekala jsem naše první miminko.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline
22.12.13 07:31

Taky se mi to stalo v 9. tt, jsem mesic po revizi. Nemela jsem priznaky, na kontrole ve dvanactem tydnu zjistili, ze je mimi 3 tydny mrtve. Bylo to jako blesk z cisteho nebe. Revize dva dny pote. I u me to bylo druhe dite.

Co mi pomohlo: myslet na starsiho syna, ponorit se do prace, nepoddavat se zalu. Pro me osobne je nejhorsi se litovat, brecet a hrabat se v problemu, ktery stejne nevyresim. V kvetnu zacneme pracovat na dalsim, bud to pujde nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
andílekxyz
28.12.13 16:59

Já mám za sebou letos už druhý SP :-( Naštěstí už jedno dítě mám, tak to snáším líp. Ted nás čekají nějaké testy genetika, imuno, zda je vše ok.

• Citovat
  • Upravit
985
28.12.13 17:08

Holky držím palce ad už je vše ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andílekxyz
28.12.13 17:43

Díky, věřím, že už bude.

• Citovat
  • Upravit
550
14.7.15 06:36

Zdravím děvčátka.. Tak si bohužel i já potřebuji postěžovat :(.. Před 14dny jsem zjistila těhotenství, máme doma už jednoho prcka a radost. z druhého nebyla o nic menši. Jasně, s dvěma carkami přišel i strach, jak se děti snesou, jak dokazi rozdělit lásku.. A tak dál. Včera jsem během dne začala špinit, k večeru se to zlepšilo.. Přes noc opět krev na kalhotkách.. Moc šancí tomu nedávám, jeden SP jsem už zažila. K doktorce nemůžu, bydlím na vesnici, daleko od rodičů, auto mám v servisu a manžel je v práci, takže ani není, kdo by pohlidal. Dostanu se tam nejdříve ve čtvrtek a to už bude nejspíš po všem. Jasně, měla bych být 6.tt a to je brzy na radost a těšení se.. Lepší teď, než za tři měsíce. Všechno to racionálně chápu, ale to mi nezabrání aby mi netekly slzy. Mam doma skoro dvouletého rostaka, jaký by to bylo kdyby to vyšlo?.. Krásný, co? Měl by parťáka.. Je mi strašně smutno.. Připadám si, že jsem jako žena selhala a nedokázala jsem udělat pro miminko maximum..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
14.7.15 06:46

@januse1 v kolik manžel přijede? Bych jela večer na pohotovost i s ním..Může to být jen hematom, takže prohlídka by byla vhodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
14.7.15 06:48

@januse1 chapu tve pocity (mam za sebou 3× zt a nyni cekam miminko, s tim, ze je z dvojcat- to jedno to bohuzel nezvladlo). Ale pletes se, neselhala jsi.
A hlavne; nevis jiste, zda je doopravdy konec. Me soucasne tehotenstvi zacalo silnym krvacenim. Nekolikrat jsme jeli na pohotovost (krece, silne krvaceni) a nyni jsem 32 tt (prvnich 16 tt jsem stridave spinila/ krvacela). Mozna to je pouze hematom. Tak to zatim nevzdavej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
14.7.15 06:54

@jowana právě že přijede až ve čtvrtek, je pracovně pryč.. Takže jsem na to sama a vůbec nevím, co dělat. Jet s druhým prckem a třemi přestupy? Doktor bere akutní případy bez objednání pouze od osmi hodin a nám by 20km trvalo min 2h.. Zkusím tam zavolat, ale stejně mi těžko něco poradi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
14.7.15 07:00

@januse1 poradí, ať přijedeš. Nic jiného by ani nemohl, pokud jsi těhotná a krvácíš. Pokud se má něco stát, tak se stejně stane, ať tě dr. vyšetří nebo ne. Takhle na začátku stejně moc věcí nefunguje..Takže asi spíš záleží jak k tomu přistupuješ ty. Pokud chceš mít jistotu, tak bych prostě na bus sedla. Nebo můžeš odpočívat, čekat co bude. Pokud je to spíše špinění hnědou krví, nic tě nebolí, tak je dost možné, že jde o hematom. Pokud máš křeče, je to jasná krev, krvácení sílí, tak bych tomu moc šancí nedávala ( i když ani to není kolikrát vyloučené) a je dost možné, že to odejde samo, bez nutnosti revize. Kdyby si začala hodně krvácet, tak jet do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
14.7.15 09:27

@januse1 Nemůže tě někdo odvézt? Já sama bych asi nejela, ale kdyby se stalo, že začneš moc krvácet nebo křeče, nevolnost apod. bylo by fajn to mít nějak zajištěné… sama jsem si tím prošla, věděla jsem, že to mimi vzdává, zmizela mi čárka na tesu, v 6tt, takže jsem byla doma, v klidu, bez stresu z doktorů… ale u tebe může jít i o něco jiného a možná to bude dobré… držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.15 15:42

Dotaz

Ahojda =) muze mi prosim nekdo poradit? V cervnu jsem v 29 tt cisarem porodila dcerku. Vcera jsem byla na gynde a doktor mi delal cytologii.. Ale az pak zjistil, ze jsem v 6 tt. Dnes jsem zacla masivne krvacet =/ myslite, ze jde o potrat nebo mi narusili plodi te cytologii? Dekuju za odpovedi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
22.10.15 14:32

@Anes ahoj, prosim Ta, ako dlho Ti trvalo kym sa krvacanie rozbehlo?
ja som na tom tak isto. 6tt, zmizla ciarka na teste, spinim uz treti den, ale poriadna ms sa nie a nie rozbehnut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.19 19:00

Holky ahoj.. mám dotaz jsem po samovolnem potratu. Byla jsem u doktorky a prý jsem se vycistila sama a píchla mi injekci kvůli tomu, ze mám Rh negativní ( tak to je prý příčina proč jsem potratila ) řekla mi ať se snažíme až další cyklus… :( vím ze se doktoři tímto chrání a říkají to… ale je tu někdo kdo po samovlnem potratu do toho busil hned? Povedlo se? Je to risk?? Asi bych měla ale počkat no dle dr… ale četla jsem někde, ze děvčata otehotnely hned potom… prosím o odpovedi kdo má s zkušenost ze se snažili hned. Dekuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty